Ga naar inhoud

Willem

Members
 • Aantal items

  400
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Willem

 • Verjaardag 14-07-1966

Profile Information

 • Locatie
  Den Bosch
 • Interesses
  Stripboeken
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  customer service employee

Recente bezoekers van dit profiel

793 profielweergaven
 1. Moet zeggen dat ik de Matrix trilogie zeker het vermelden waar vind. Zeker qua filmen en techniek het noemen waard.
 2. Is er iemand bekend met de Dresden files van Jim Butcher(schrijver). Ik heb de boeken meet veel plezier gelezen , maar zag dat er ook grahic novels uit zijn gebracht. Hoor het graag.
 3. In ieder geval overdag wanwege het licht. Meestal op de bank en dan kunnen de 2 katten ook meelzen. Die moeten om een of nadere reden altijd ernaast liggen. En als het even kan dat iedereen weg is. Lekker stil en echt in het verhaal komen.
 4. Ben aan het struinen geweest en vind de opzet goed, Goeie website, duidelijk menu(maar wel goed dat er aangegeven was dat het links stond) Als het oude ook nog over gezet is dan kan ik alleen maar zeggen: a job well done.
 5. Willem

  Leonardo

  Heeft een van u misschien dit Album van Leonardo te koop? Ben hier al lang naar op zoek
 6. Wie rijdt hem , Harry of William.
 7. En dan zit ik te kijken op de news servers en is men een database aan het posten. Bekend zijn ongeveer 175.00 strips in het nederlands en te downloaden zijn er 77.000. mocht ik iets tegenkomen wat mij aanstaat dan zal ik zeker het boek kopen, maar dit voelt toch als een soort van backup. Blijft voor mij een dilemma. Wat ikzelf bv fijn vind is dat op de site die ik vaker gebruik mbt kijken wat er uitgekomen is, dat men meestal een paar pagina's erbij heeft staan van het album. Zo kan ik zien of in ieder geval de stijl mij aanstaat. Vaak mis ik boeken in de plaatsel
 8. Ik werk bij een bedrijf dat projectinrichtingen doet, au meubilair, vloeren wanden etc. Dus echt totale inrichting. De meeste leveranciers komen elk jaar zowiezo met een 3% verhoging. Buiten bv de extreme dingen zoals een stijging van de olie prijs Op het moment dat dit bekend wordt is alles waar schuim in zit(bestandsdeel olie) al onderweg om duurder te worden. Meestal de volgende dag al terwijl dit volgens mij gaat om de nog aan te kopen olie. Ik kan me niet voorstellen dat er veel mensen wakker van liggen of een album 5 euro of 5,25 euro kost. Ik moet ook
 9. Krijg ik een beetje jeuk van, van dit antwoord. Volgens mij zijn er mensen genoeg die weten wat legaal en illegaal is. Ik ben een fan fan de boeken van Matthew reilly Komt het nieuwste deel uit in oktober 2020. Alleen in Australie. verder niet te koop en ook niet digitaal(via b.v. amazon of bol.com) Staat het boek in Januari al op internet(niet legaal) om te downloaden. Maar kopen kon ik het pas in Februari. Als je echt fan bent wil je wel wachten maar dit? Ergste is dat dit het derde deel van een vierluik is.
 10. Na m'n werk nog tijd om langs Neat Stuff te gaan. Hoef me van het weekend niet te vervelen.
 11. Gisteren bij Neat Stuff geweest voor een "collect. is gelukt. en tevens ook nog agent 212 meegenomen
 12. ben de afgelopen weken door mijn boeken heen gelopen en kwam erachter dat e.e.a. ontbrak naast wat nieuw uitkwam. Bestelling bij neat stuff geplaatst en vandaag op wezen halen Ik zie veel over: we moeten ze steunen , maar haalt iedereen zijn boeken ook op of.....
 13. Hen het album gelezen maar was er niet echt van onder de indruk. De luxe(hardcover Linnen) wel gelijk gekocht anders is er niet meer aan te komen.. Maar al met al voor mij een teleurstelling. Lijkt op het uitmelken van de franchise. Daar kan toch niemand blij van worden?
 14. mocht ik hem maken stuur ik een foto. Voor mij: de Shoarma pizza, maar dan wel zelf gemaakt Kan daar echt van genieten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...