Jump to content

Willem

Members
 • Posts

  452
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Willem

 1. Ik denk dat Waldorf de juiste vraag stelt. Ik heb series die ik me niet meer bevielen niet afgemaakt Hoewel ik graag de complete serie in mijn kast heb staan, spendeer ik mijn geld dan liever aan iets anders Daarnaast zou ik zeggen: ga bij een stripboekenwinkel naar binnen en geef aan waar je interesse ligt. Men kan je dan prima adviseren wat in jouw stijl past qua interesse In mijn locale stripboekenwinkel zie ik albums staan en vraag vaak wat de verkoper ervan vindt en krijg altijd goed advies. En ja, en zijn series die , als je ze wilt verzamelen geld gaan kosten omdat er delen bij zijn die uitverkocht zijn en niet bekend is of er een herdruk komt. Ik heb zitten twijfelen over de integrale reeks van de rode ridder maar zie la dat er bepaalde delen niet meer leverbaar zijn. Kun je 2 dingen doen, of je kijkt naar iets anders, of je gaat duurder aankopen doen om er toch mee te beginnen. Blijft een dilemma, of je nu begint of al jaren spaart.
 2. Ik heb de 2 gaten voor de schroef en voor de houten plug opgemeten(dikte) en de juiste boren erbij gepakt. Toen de 2 boren in de gaten gestoken en met gekleurde tape afgeplakt zodat ik niet te diep kon boren. Toen een centimeter of 10-13 gezakt en uitgemeten vanaf de zijkanten waar de gaten moesten komen en vervolgens aan het boren en iemand mee laten kijken voor de zekerheid dat ik niet te diep ging. was even puzzelen maar heb nu naar mijn gevoel voor de stripboeken het goeie formaat. Hoop dat bovenstaand een beetje duidelijk is
 3. En nog wat plaats..... Gelukkig wel. Alles gaat naar beneden en vol is vol(volgens mij wederhelft).
 4. Ben inmiddels een kamer rijker D.w.z. er is beneden e.e.a. verbouwd. Een muur met 9 billy's van 40 cm en 1 muur met kasten van Jysk die ik al had heb de vaste legger van de billy kasten verplaatst. Was geen leuk werk maar nu heb ik 5 juiste vakken in de kasten. en tevens nog een opzetkast. Van de kasten van Jysk heb ik er 3 geplaatst en de vierde die ik nog had heb ik uit elkaar gehaald en er ook opzetkasten van gemaakt. zal een deze dagen een foto sturen als e.e.a. gevuld is.
 5. vandaag weer wat billy kasten geplaatst en de vaste schap verplaatst. Deze zit echt wel op de verkeerde plaats. maar de kamer wordt steeds mooier en uiteindelijk alle stripboeken bij elkaar en de computers dan heb je nog de beeldjes en de game beeldjes van mijn zoon. wordt nog een leuke discussie, maar het wordt steeds mooier(althans dat vind ik).
 6. Mr. Kweenikwa en Geniale olivier, was de kasten aan her herschikken en kwam de serie tegen. heerlijk om te lezen.
 7. Willem

  Originelen

  dit vind ik echt zeer fraai.
 8. Moet morgen een kast verzagen ivm verwarmingsbuizen aan de muur, waarom verkopen ze die niet gewoon?
 9. maar hoelang is een leven dan ?(in dit geval voor Waldorf?)
 10. Trollen van Troy. Agent 212. Blake en Mortimer. Helaas zeer moeilijk om er albums uit te halen
 11. en opruimen/herschikken brengt van alles te voorschijn. Destijds zat ik in dienst in Roosendaal. En daar zat stripboekenwinkel Franka. En Henk kuijpers kwam signeren.
 12. mag een slotje op, gaan naar een goed doel.
 13. Willem

  Bijna Gratis

  mag een slotje op
 14. Undertaker 6 Robert en Bertrand intergaal 2 Team Rafale 7
 15. Ik heb zo'n 5 dozen met strips liggen zijn a4 dozen van printerpapier Is er iemand die interesse heeft gratis af te halen betreft Vlijmen (noord brabant Nederland) bij den bosch Sommige delen in slechte staat maar leeuwendeel in goede staat
 16. Willem

  Bijna Gratis

  Ik heb enveloppen liggen van Catawiki betreft de nrs. 41,42,43,46,47 en 48. Iemand interesse?
×
×
 • Create New...