Ga naar inhoud

dirk (monsieur toupet)

Members
 • Aantal items

  1.141
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.624 profielweergaven
 1. Bis. Bij een landschap past dat beter. In het voorbeeld erboven is het net of de tekenaar alles niet in het gewone strookje gepropt kreeg.
 2. De verzending naar (een deel van) de Nederlandse adressen heeft inderdaad vertraging opgelopen. Mijn excuses. Dit was niet te best voorbereid. Morgen vertrekt de laatste lading op de post. Voor de gewone nummers vanaf maart hebben we een ander systeem van verzending gekozen en zou wel alles vlot moeten verlopen. Nog een paar dagen geduld graag.
 3. Er is wel een lijn te trekken in die hertekende covers van de kleine Robbe. Nu is enkel Robbe volledig in kleur, terwijl er in de eerste versie al eens een nevenpersonage of een element uit het decor ook in kleur was. Het doet zo wel kunstmatiger aan, als er twee personen op het voorplan getekend worden en er eentje toch opgaat in het decor.
 4. Had ze in het echt ook een maat 58 van schoenen?
 5. Ik denk dat men het psychedelische effect van de inkleuring wilde afzwakken. Die inkleuring plaatst de strip nadrukkelijk in een bepaald tijdsgewricht. In de plaats komt een kundige, meer hedendaagse, maar generieke inkleuring. Geen verbetering. Tenzij er in het verleden echt een zootje van is gemaakt, zou ik zeggen: afblijven. Zoals die hype van eind 20e eeuw om zw-w films te willen inkleuren. Daar zijn ze toch ook van terug gekomen.
 6. Veel heeft ook te maken met de baret die beter past.
 7. De proefnummers zijn nog niet allemaal verstuurd. De aanvragen en partijen post worden gebundeld. De mensen die een abonnement namen kregen voorrang. Maar het komt eraan!
 8. Een moeilijke keuze, want twee goeie, maar erg gelijkende plaatjes. Kiezen tussen horizontaal of verticaal... Wel goed dat dit niet de finale is. Hopelijk krijgen we daar een keuze tussen echt verschillende landschappen.
 9. Calligraphr Ook in de gratis versie kan je 2 varianten van elke letter invoeren; in de betalende nog meer.
 10. Wat een werk in die achtergronden. Knap.
 11. De Engelsen hebben dan weer wel de mooiste lettering na de Fransen. De Nederlandse is maar zozo en de Duitse echt lelijk. (PS: dit is wellicht voor een andere "draad")
 12. Toch vreemd dat Gargamel het dorp nooit terug vindt. Het blijkt helemaal niet midden in het bos te liggen, maar aan de overkant van de rivier in een open vlakte, met bruggetjes en wegen er naartoe...
 13. Fijn! Dat hangt niet van ons af. Voor zover ik weet zijn daar geen plannen toe.
 14. Hangt gewoon ook af van het land waar de schat is gevonden. Zie naar die Franse schattenjager die zijn muntschat gevonden in Frankrijk terug in België in de grond stak om ze daar te vinden... Ik denk dat de Belgische fiscus enkel iets te vorderen heeft voor een schat gevonden in België.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...