Jump to content

Neat Stuff

Members
 • Posts

  977
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Neat Stuff

 1. Zoals bij Kobijn, een kwestie van geduld... héél erg veel geduld...
 2. Thanks! Afgezien van de noodzaak om mijn strips te willen lezen, heb ik altijd ontzettend de behoefte mijn aankopen te displayen. Ik wil graag iets in mijn handen houden waar ik een zekere opwinding bij voel (... ja, ja, je mag 'm maken...). Iets wat er esthetisch goed uitziet en een grote, kwijlende grijns op mijn gezicht brengt. Iets waar ik mijn zuur verdiende geld voor neer heb moeten plempen maar wat me vervolgens met trots vervuld dat ik er de bezitter van ben. Die slappe dingen gaan er bij mij niet in. (... en ja, ook die mag je maken...) Ik wil HARD (!) covers! Noem het mijn fetisj of porno als je wilt...
 3. Electric Six' cover op een originele video van The Spinners! Hier word nou ik blij van!
 4. Zó! Geen idee welk filter je zo nodig op die foto's los moest laten, maar ik heb permanente schade aan mijn retina opgelopen...
 5. Wederom een hartelijk bedankt! Fijn om je als klant te mogen hebben.
 6. Ik denk dat je iets als 'mainstream' kunt bestempelen wanneer het niet afwijkt van de gemiddelde smaak. In die zin zou ik Undertaker dus ook zeer zeker de term mainstream toebedelen. Het is immers een geheel conventionele western.
 7. Dat is leuk om te horen, vooral als het dan ook in uw smaak past. Natuurlijk wil ik best 'ns een tip opperen, maar ik heb als eigenaar van een fysieke winkel er een belang bij dat het dan ook bij me aangeschaft wordt. Ik ben niet echt van plan om mijn nek uit te steken met mijn aanschaffen zodat deze vervolgens bij een Bol of Amazon gekocht worden. Noem het egoïstisch, wat het in zeker zin ook is, maar ik schotel mijn tips graag voor aan degenen die mijn bescheiden etablissement ook daadwerkelijk bezoeken.
 8. Ik vind het op z'n tijd heerlijk om op het forum rond te struinen, maar voor bijzonderheden is dit helaas niet de plaats. Ik geloof niet dat ik hier ooit iets ben tegen gekomen waarvan ik het bestaan niet kende. Daarvoor is het hier over het algemeen veel te braaf en mainstream.
 9. Oja. Hier heb ik mijn overgrootvader wel 'ns over horen praten. Fijn dat deze reeks van weleer wordt voortgezet...
 10. Ik heb er een aantal dubbel, maar verkoop ze wel voor het volle pond... Het gaat om Romita's Amazing Spider-Man vol. 2, Frank Miller's Daredevil, John Byrne's Marvel Classics Artifact Edition, Dave Cockrum's X-men, Graham Ingels' EC Stories.
 11. 1971, dus we ontlopen elkaar niet zo heel veel dan. Je bent gewoon een laatbloeier...
 12. Eén van de dertig-plus titels op mijn top 10 lijstje van dit jaar. Zeer aan te bevelen!
 13. Hij 'was' helaas een belangrijke tekenaar. Ik heb begrepen dat hij een paar jaar geleden gestopt is strips te maken, daar er schijnbaar geen droog brood meer mee te verdienen was. Eeuwig zonde.
 14. Nolan schrijft geen scenario's. Die tekent schema's op een planbord en plakt er een scenario aan. Het zijn puzzels, niet veel meer.
 15. Ze zijn bij iedere stripspeciaalzaak aangeboden. Binnenkort zijn die dingen gewoon overal verkrijgbaar. Zo ook met 'De Geuzen'. Lullig voor degene die dacht dat hij met de crowdfunding iets speciaals in handen zou hebben.
 16. Ik ben waarschijnlijk ook een stukje ouder dan jij bent? In die tijd ontdekte ik meer interessante titels en tekenaars, die hier op het forum voor prutsers doorgaan, waaronder Plastic Forks en Metropol van Ted McKeever. Holy shit! Ik was meteen verkocht!
 17. Afgezien van de animatiefilms van speelfilmlengte kijk ik geen anime. Ik lees daarentegen wel een redelijk portie manga. De cliché titels die hier met regelmaat genoemd worden staan ook bij mij netjes in de kast. Auteurs die ik slaafs volg zijn ondermeer Usamu Tezuka, Taiyo Matsumoto, Naoki Urasawa, Shigeru Mizuki, Junji Ito en Inio Asano wiens 'Goodnight Punpun' en 'A Girl on the Shore' ik reken tot het beste wat ik ooit op stripgebied heb gelezen...
 18. Ik ben in 1989 ingestroomd bij Sandman met #7. Delen 1 tm 6 lagen toen nog bij Tommy in Tilburg in de schappen en heb die meteen ook maar meegenomen. Het was een ware revelatie voor me. Comics van de grote twee in de jaren negentig waren schreeuwerig lelijk en alleen nog 'style' over substance. Sandman was ingetogener en bijzonder doordacht en intrigerend geconstrueerd. Ik heb nooit problemen met het tekenwerk gehad. Het stond perfect in dienst van het verhaal en op de één of andere manier was iedere wisseling van artiest prima in balans met Gaiman's proza. Ik heb het destijds op een voetstuk geplaatst en daar staat het heden ten dage nog steeds.
 19. Ik begreep juist dat de productie van Sandman één van Netflix's hoogste budgetten draagt. Ik ben evenzo benieuwd als bezorgd. De teaser vertaalt het beeldverhaal in ieder geval vrijwel letterlijk. So far so good...
 20. Nice! Dat zijn er een hoop. Zijn dit gaten in je collectie? Het voelt zo willekeurig aan. Zeker die losse nummertjes zijn veelal onleesbaar zonder de voorgaande en opvolgende.
×
×
 • Create New...