Ga naar inhoud

Vittorio

Members
 • Aantal items

  1.455
 • Registratiedatum

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

573 profielweergaven
 1. Het schuim staat bij de brave Jommeke-lezers op de lippen..... Proces aan je been krijgen lijkt me geen 'universeel Nederlands' trouwens.
 2. Bij je eigen opstelling begint me op te vallen dat je voortdurend voor wanden vol literatuur staat (Neruda, Naipaul)... Waar zijn de stripkasten?
 3. Zijn verblijf aldaar is slechts een zeer kort kortverhaal ! http://mijnplatteland.com/mela/o_m/1972_4/woordenboek_van_Dale_Eeklo.php
 4. En VD, de leraar uit Sluis (Zeeland), is daarin de best mogelijke leidsman, dat wordt wel eens over het hoofd gezien: https://www.dbnl.org/tekst/_maa003199001_01/_maa003199001_01_0005.php
 5. Ah excuus, ik dacht dat het je woonkamer was met het klokkenspel van Charlier aan de muur.
 6. Wat hangt daar aan de muur ??
 7. Toch even van de gelegenheid gebruikmaken, @Erwin Cavensom, niet toevallig natuurlijk, je commentaar te vragen op de kritiek die de laatste editie van Zwartkijken kreeg op SSZ: Ik krijg soms de indruk dat Vlamingen bepaalde 'hoognederlandse' uitdrukkingen eerder uit de tijd beschouwen dan de Nederlanders zelf.... (ik heb dat album dat trouwens niet, wel de Rombaldi-editie met jouw lange interview met Franquin en ik houd me maar in en ga daar niets over vragen, echt niet, niets, helemaal niets....Hoe was het, hoe was hij, vertel alles, nu!)
 8. Hoe werkt dat met titels? Heb je iets in te brengen op dat vlak?
 9. Benieuwd hoe @cincodat ervaren heeft, als kersverse en onbevangen Mondaine-lezer.
 10. Een seconde later, van Maltaite en Zidrou. Eerst met veel plezier..... en dan gaat het helemaal mis: Huh? Op de volgende pagina nog de opmerking 'Het is niet helemaal voor niets geweest'. Dat is het wel. Zidrou zet van alles uit en lost niks op. Soms pik ik zoiets, soms niet. In dit geval dus niet.
 11. Bij 8mm heb je 16 beeldjes per seconde. Zo extreem is Gijsemans nu ook weer niet. Maar ik snap wat je bedoelt. En als je je eraan overgeeft, kan ik je ook zeggen dat de belevenis anders is. Of niet, ieder zijn smaak natuurlijk.
 12. Sorry, sorry, laat alsjeblieft die gloeiende pook zakken. Geweldig album natuurlijk, ik maakte een grapje. Iedereen die het album nog niet heeft: reis nu af naar Den Bosch en informeer ernaar bij die vriendelijke handelaar die meteen gratis koffie schenkt als je "Hé, Het Gele Teken!!" naar hem roept.
 13. Kan ook. Wel hoop ik dan maar dat jouw onhandigheid uit iets anders voortvloeit dan de onmacht van Aaron.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...