Ga naar inhoud

Vittorio

Members
 • Aantal items

  1.479
 • Registratiedatum

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

603 profielweergaven
 1. Vittorio

  Toernooi

  Mooie keuze, zonde van dat tekstblok, jammer dat het bij Charlier altijd zo breedsprakig moest. Giraud zette het recht in 1995 met deze hertekening:
 2. Vittorio

  Toernooi

  Leuk toernooi, weinig kans op S&W en Guust Flater in de top (toch?) Hermann, Jeremiah 9, De winter van een clown: En omdat het landschap zo'n grimmig belangrijke rol speelt, Larcenet, Verslag van Brodeck:
 3. Niet zo heel raar. Trucje van oma: als de koffie te bitter is doe je er een klein beetje zout bij. Merk je niks van, koffie is wel minder bitter.
 4. Niet als er leuke jongedames in zitten hoor
 5. Je verkeert in goed gezelschap Hugo Pratt En je grote vriend uit Het Gele Teken:
 6. Wat heeft die Benoit daar een hoog voorhoofd zeg, lijkt op John Cazale in Dog Day Afternoon.
 7. Blijkbaar was hij al jong daarmee bezig: Ik vind dat toch wel heel classy hoor. Valt extra op als Marc Bourgne in een spijkerjasje en hoodie over je heen hangt. in Nederland hebben we Joost Swarte en ook wel Theo uit den Boogaard die beschaving brengen.
 8. Haha ja. Maar je trekt toch geen houthakkershemd aan (of je collega een hoodie) als je de minister je nieuwe album mag presenteren?
 9. Ook stripwinkeliers denken dat ze houthakkers zijn: Breda: Schiedam: Kampen: Amsterdam: Antwerpen: Sta je ook in geruite kiel achter de kassa vandaag, @Neat Stuff?
 10. Da's nog altijd tien keer beter dan Marvano in een grauw jeanshemd:
 11. Je had Floc'h moeten interviewen, wat een stijl! En Giraud/Moebius in zijn laatste jaren deed ook zijn best: Vaak nog in die opvallende hooggesloten jasjes
 12. Gisteren deze foto geplaatst van Yves Chaland, kerel met klasse: En een uitzondering want het valt toch wel op dat de meeste stripmakers zonder schaamte in het openbaar treden als houthakkers: schooiers in geruite hemden met korte mouwtjes die meestal ook nog uit de broek hangen. Hieronder een paar voorbeelden plus een uitnodiging om het overzicht aan te vullen. Foto's van tekenaars à la de klasse van Chaland ook welkom. Van boven naar onder Corcal, Thiébaux, Desberg, Conrad, Squarzoni, Taymans, Xavier, Kox, Walthéry/Kox, Siné, Derib, onbekende tekenaar:
 13. De complete (126 minuten) L'Enigme Chaland' uit 2018 staat wat verstopt op YouTube, illegaal dus zal binnenkort wel weer weggehaald worden, met erg ontroerend einde waarin Chaland en dochtertje vanaf de tekentafel in de camera kijken....
×
×
 • Nieuwe aanmaken...