Ga naar inhoud

NielsVV

Members
 • Aantal items

  20
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

166 profielweergaven
 1. Geachte enthousiastelingen, Ik ben eens benieuwd naar wie zijn strips in van die plastic zakjes steekt om te bewaren en te beschermen tegen krassen, stof, etc. Dit zowel bij hc als sc. Bij comics zie ik dat vaak. Wat zijn de ervaringen met deze? Niels
 2. Deze vandaag ook gehaald in een press shop. Wou deze kopen bij mijn ssz (De Poort, Gent), maar daar hadden ze er nog nooit van gehoord.
 3. Wat is het 'nadeel' van garenloos gebonden? Worden toch veel hc's uitgegeven die op deze manier gebonden zijn.
 4. Van gungo niet , wel van Gung Ho. Deel 1 tem 3 voor €45.
 5. Gung ho 1. Na de vele positieve reacties gelezen te hebben, mij afgelopen week het voordeel pakket aangeschaft met de delen 1 - 3. Het leest als een film. Is een genre die ik anders zeker links zou hebben laten liggen, blij dat ik dit niet gedaan heb. Deze komt nog in mijn top-10 van 2019. Aanrader!!
 6. Neen, heb vandaag ook deze mail gehad.
 7. Het zijn misschien moeilijke tijden voor tekenaars, maar voor de liefhebbers en verzamelaars zijn het hoogdagen met zoveel nieuw werk er uit komt. Ik heb tot op heden nog nergens gemerkt dat de verkoop achteruit gaat. Zijn nog heel wat stripwinkels, de beursagenda is goed gevuld, wekelijkse nieuwe uitgaven, ...zelf de stripafdeling in mijn plaatselijke carrefour is enorm. Mij, als liefhebber hoor je niet klagen. Al begrijp ik de tekenaars natuurlijk ook door het overaanbod. Mijn vroegere hobby waren modeltreinen en daar zie je de hobby jaar na jaar achteruit gaan. De jeugd sp
 8. Nederlandstalig werk is hier niet aanwezig zeker? Zit hier niet zo ver van op een camping, maar mijn frans is niet goed genoeg dat ik mij aan een franse strip kan wagen.
 9. Degene die geen Frans spreken kunnen dus niet veel gaan doen in Brussel en beter naar Breda gaan?
 10. Is volgens mij een originele van Glenat. Staat onderaan in het klein op 'Niet bestemd voor verkoop' etc.
 11. Vandaag deze ijzeren plaat gekocht op een rommelmarkt. Ken zelf de (Franse) reeks van deze niet.
 12. Is inmiddels ook te koop in de Google Play store.
 13. Ken al deze platformen niet. Maar als je daar een boek koopt. Kan je dit dan in goede kwaliteit downloaden als cbr en/of pdf?
 14. Inkopen gedaan voor mijn vaste ssz met vakantie gaat. Deze gaan trouwens ook allemaal mee als ik in verlof ga. Niets leuker dan strips te lezen in vakantie stemming. In mijn geval dan, te midden in de natuur op de camping in de ardennen.
 15. Zou blijkbaar niet geldig zijn op stripboeken zijn mijn ssz. Maar desondanks heeft de winkel hem toch aanvaard.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...