Ga naar inhoud

Ethan Edwards

Members
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik kan het niet beter verwoorden !
 2. Ethan Edwards

  Ersel

  Voor alle duidelijkheid Er(win)Sel(s) is de tekenaar van deze reeksen en niet de scenarist. De Bewakers van de Lans was knoeiwerk van de bovenste plank qua scenario met dank aan Ferry en Maryse Charles bewandelt inderdaad warrige wegen met soms heel grote gaten in de Pioniers van de Nieuwe Wereld. Persoonlijk vind ik Ersel een goede tekenaar. Er lopen heel wat slechtere tekenaars rond die veel meer succes hebben.
 3. Couldn't agree more !!!! De reeks is een lachertje geworden met die ergerlijke Allis als grootste misbaksel.
 4. Yep. En het schreeuwt om een vervolg.
 5. Er moest een reeks sneuvelen omdat Vandersteen een nieuwe reeks ging lanceren die in de krant moest voorgepubliceerd worden. Dit was Safari. En omdat Vandersteen zijn interesse in de Rode Ridder verloren had was deze reeks het uitverkoren slachtoffer. De lezers en Biddeloo zelf dachten daar anders over en omdat Karel toch al de tekenaar was van en Biggles en De Rode Ridder schoof hij handig Biggles naar de uitgang. Trouwens na de gebruikelijke Vandersteen aanpak van nieuwe reeksen ( eerste paar albums van zijn hand ) werd ook Safari op Karel zijn bordje geschoven. Dat bordje was toen ee
 6. De titel is "The shadow of Chikara " met Joe Don Baker, Sondra Locke ( toen de vaste vriendin van Clint Eastwood ) en Ted "Jesus Christ Superstar" Neeley. Het is een western na de civil war over veteranen die een schat gaan zoeken maar Miss Locke en hun einde vinden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...