Ga naar inhoud

P. Saiko

Members
 • Aantal items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Locatie
  Een graslandje net buiten Arcadia
 • Interesses
  Ontbinding, verval en andere frivoliteiten
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Zonde. Mooie sampler van underground en alternatieve muziek uit Vlaanderen uit die tijd. Met stiekem hier en daar een bekender persoon (Mauro Pawlovski bijvoorbeeld).
 2. Ik heb van De Trip naar Roskilde zelfs nog de cd, en sterker nog.. die zet ik nog regelmatig op (in de auto).
 3. Even getwijfeld (tussen Phoenix en Ledger), maar voor Ledger gegaan omdat hij net dat meer ongrijpbare en chaotische vertolkte, waar Phoenix meer menselijk bleef. En, geef toe, Ledger in verpleegsteruniform met ontploffing op de achtergrond, was een mooi comic moment..
 4. @cinco Alinoe viel mee, zoals ik het me herinner, wel spannend maar niet overmatig zo. Het Sterrenkind vond ik dan weer schitterend, de mythologie was helemaal mijn ding, en de tragiek in dat album sleepte me wel mee. Door dit album en door vervolgafleveringen die ik later in een tijdschrift tegen kwam ben ik later Thorgal helemaal gaan volgen/kopen. (Alhoewel ik recent geen nieuwe albums meer heb aangeschaft..)
 5. Thorgal: Alinoe en Het sterrenkind, toen ik nog een kleine jongen was. Waarbij met name die laatste een forse indruk achterliet.
 6. @linthout: Long time Cerebus/Sim-fan hier... Ik zou Guys of Jaka's Story aanraden als binnenkomer als je Cerebus niet chronologisch wil verteren. Beide briljant, Guys heeft paar hilarische stukjes mbt mannenhumor en comics, Jaka's Story heeft dan weer veel proza...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...