Ga naar inhoud

Savantas

Members
  • Aantal items

    253
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Savantas

  1. Leuk om een hobby zo met je zoon te kunnen delen!
  2. Zouden ze advies hebben ingewonnen bij Nick Rodwell? Man,man, man wat een kneuterigheid bij SU. Als grote uitgeverij je druk maken omdat een klein groepje oud-tekenaars sommige maanden een paar honderd euro bij verdienen. Dan moet je je als grote uitgeverij toch achter je oren gaan krabben en je afvragen waar je mee bezig bent.
  3. Verzamelbox De Geuzen deel 1 t/m 10 Complete reeks hardcovers, inclusief de bijbehorende Gouden 'Crowdfunder' munt. De box en albums in (ongelezen) nieuwstaat. Bij interesse s.v.p. een berichtje sturen met een realistisch bod. Kan worden opgehaald (in Rosmalen) of worden opgestuurd (verzendkosten voor koper).
  4. 2 polychrome beelden Blake & Mortimer - Leblon Delienne gelimiteerde uitgave van 777 ex. De beelden zijn nergens meer te koop en komen uit mijn eigen verzameling. De nieuwprijs was E. 510,- Ze zijn zo goed als nieuw en komen met de bijbehorende originele dozen en bijbehorend certificaat. De afmetingen van beide beelden zijn ongeveer 260 x 290 x 150 mm. De beelden worden alleen samen verkocht. Bij interesse s.v.p. een berichtje sturen met een realistisch bod. De beelden kunnen worden opgehaald (in Rosmalen) of worden opgestuurd (verzendkosten voor koper).
  5. *VERKOCHT* Box met 13 hardcover albums van Blake en Mortimer (deel 0 t/m 12)
  6. Rode Ridder 21 hardcover integralen met bijbehorende ex librissen 6 X blauwe integralen 'De eerste avonturen' 1959-1967 (deel 1 t/m 6) 15 X grijze integralen 'De Biddeloo-jaren' (deel 1 t/m 15) Alle 21 integralen zijn 1 x gelezen en zijn in (bijna) nieuwstaat. De boeken kunnen worden opgehaald (in Rosmalen) of worden toegestuurd (verzendkosten voor koper). Bij interesse s.v.p. bieden vanaf 475 euro door een berichtje te sturen, of stuur een appje (06-15887150).
  7. Bij het herschrijven wel even de spellingscontrole aanzetten.
  8. Naar mijn bescheiden mening een dusdanig slecht album, dat een herdruk zonde van het papier zou zijn geweest.
  9. Ik had precies hetzelfde gevoel toen ik las, dat de Matla collectie geveild gaat worden.
  10. Recent is o.a. op bol.com alsnog een releasedatum gegeven van integraal deel 4 van Biggles: op 17 april a.s. zal dit deel verschijnen.
  11. Plus het opnemen van de ingekorte versies van een aantal verhalen was ook een ongelofelijke misser. Erg jammer dat deze uitgave zo'n fiasco is geworden, maar gezien de goede integralen die nadien verschenen zijn van andere Vandersteen-reeksen, hebben ze er in zekere mate wel enige lering uit getrokken.
  12. Dat vroeg ik me ook al af.
  13. Persoonlijk vind ik de Iron Maiden LP-covers van de hand van Derek Riggs het mooist. Pure kunst. (En geweldige muziek!)
  14. Bedankt voor de info. Dan ga ik me ook maar eens verdiepen in de Golden Age Batman uitgaves van DC. En hopen dat Taschen zich ook nog op Batman gaat richten.
  15. Hoi Bob, naar aanleiding van jouw videos over de Taschen uitgaven, heb ik eens op hun website gekeken of er van Batman een zelfde soort uitgave bestaat als die van Superman, The Silver Surfer, The Avengers, X-men, Fantastic Four, maar dat bleek helaas niet het geval. Weet je toevallig of een andere uitgever de oude Batman verhalen integraal heeft heruitgegeven, met eventueel de nodige aanvullende informatie over Batman in zo'n integrale (dus een beetje zoals deze Taschen uitgaven)?
  16. Ik zie Jimi H., Lemmy K., (Iron Maiden's) Eddie, Gene S. en Papa Emiritus II. Wie missen we nog? Erg grappig trouwens, hoe die tong van Gene Simmons zo ver van 'm weg getekend is.
  17. Maar aangezien de clandestiene verkoop van originele Blake & Mortimer platen al een tijdje onder de loep genomen wordt door de Belgische justitie, kun je dat sowieso beter maar laten hahaha
  18. Ik ben deze kerstvakantie alle Trigië- en Kuifje albums aan het herlezen. Lekker nostalgisch
  19. Ja, dat is ie! Tnx! Na je berichtje ben ik meteen gaan zoeken op de archief-website van de Geillustreerde Pers. Daar kon ook deze comic ingekeken worden en het verhaal staat er inderdaad in. Net als een aantal andere Batman verhalen die ik nu ook weer herkende. Top! Ik ga 'm meteen aanschaffen. Nogmaals bedankt!
  20. Ik ben op zoek naar een Nederlandstalige Batman comic, die ik midden jaren 80 gelezen heb (maar die wellicht op dat moment al wat jaartjes oud was). Het betreft de Nederlandse versie van het verhaal 'The Rainbow Batman'. Ik kan me niet meer herinneren of het een op zichzelf staande uitgave was, of onderdeel van een omnibus. Ik heb in de lijst met Classics uitgaven gekeken, maar kom 'm niet tegen. Weet iemand om welke uitgave het gaat?
  21. Savantas

    batman comics

    Ik ben op zoek naar een Nederlandstalige Batman comic, die ik midden jaren 80 gelezen heb (maar die wellicht op dat moment al wat jaartjes oud was). Het betreft de Nederlandse versie van het verhaal 'The Rainbow Batman'. Ik kan me niet meer herinneren of het een op zichzelf staande uitgave was, of onderdeel van een omnibus. Ik heb in de lijst met Classics uitgaven gekeken, maar kom 'm niet tegen. Weet iemand om welke uitgave het gaat?
  22. Inderdaad relatief ja, want wat jij misschien minder geslaagd tekenwerk en inktwerk van Vandersteen en Geerts vindt, vind ik misschien juist mooi of geslaagd en vice versa. Daarom schreef ik ook: "IK VIND dat zowel de scenario's als het tekenwerk en inktwerk echt een bedroevend niveau hebben bereikt." Er stond niet: "Het tekenwerk en inktwerk hebben echt een bedroevend niveau bereikt."
×
×
  • Nieuwe aanmaken...