Ga naar inhoud

Rik

Members
 • Aantal items

  2.605
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Locatie
  Noord Brabant
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

2.054 profielweergaven
 1. Rik

  Tex Willer

  Als een gelimiteerde oplage populairder is dan de grootte van de oplage krijg je altijd het Catawiki-veiling effect en allerlei vormen van speculatie. Toch zou ik er niet voor kiezen om de oplage in 2e instantie te verhogen. Je doet dan de eerste 100 kopers te kort die in hun boekje hebben staan dat de oplage 100 is terwijl je er inmiddels 130 hebt weggezet. Dit doet je betrouwbaarheid als uitgever geen goed. Ik zou de oplage pas verhogen bij het volgende luxe album uit de reeks..
 2. Het Dobbs-drieluik...... Beter heeft het genre western niet voortgebracht..
 3. Rik

  Catawiki Zaagdraad

  Ik zou nog een keer een bericht naar de koper sturen dat je het pakket naar hem opstuurt als hij de verzendkosten heeft betaald. Tot het moment dat de koper betaald kan je niets doen..
 4. Rik

  Toernooi

  Geef maar een seintje als we een 3e landschap mogen toevoegen
 5. Rik

  Integrales

  Klopt. Er komt in ieder geval een luxe uitgave van 65 euro per stuk. Ik neem aan dat er ook een reguliere uitgave komt. De reeks wordt uitgegeven in 10 integralen.
 6. Rik

  Toernooi

  Ramiro - William Vance- Geen enkele auteur tekent een regenlandschap zoals Vance.
 7. Rik

  Toernooi

  Den - Richard Corben
 8. Deel 1 en 2 bliezen mij omver. De daaropvolgende delen zijn niet slecht maar halen wat mij betreft het niveau van de 2 eerste delen niet.
 9. '20 Geen idee, beetje voor mijn tijd '30 The Music Box ( Laurel and Hardy) '40 The Great dictator '50 Ten Commandments '60 Ben Hur '70 The Godfather '80 Raiders of the lost Ark '90 Schindlers List '00 The Lord of the Rings '10 Django Unchained
 10. Maar dichter bij Milano en Rome. Volgens mij gaan ze assimileren in het Romeinse Rijk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...