Jump to content

Rik

Members
 • Posts

  4,527
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Locatie
  Noord Brabant
 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

3,733 profile views

Rik's Achievements

 1. En hoeveel strips uit ww1 zijn bekend bij het grote publiek in Nederland?
 2. Vanzelfsprekend! De Romeinse tijd speelt zich af in heel Europa terwijl de 80 jarige oorlog zich vooral afspeelde in Nederland. De 100 jarige oorlog is in Nederland ook nauwelijks bekend omdat die zich in Frankrijk afspeelde..
 3. Rik

  Legende

  Ik vind de prins van de nacht zelfs beter dan legende. Dit geldt in ieder geval voor de eerste cyclus van prins van de nacht. Swolfs heeft in mijn ogen wel moeite om de kwaliteit hoog te houden bij series die langer lopen. De latere verhalen van zowel Durango als Prins van de Nacht halen niet het niveau van de eerste delen.
 4. Voelt een "nee" op bovenstaande vraag dan niet of je afgeschreven wordt?
 5. Als wij allemaal voor optie 2 zouden kiezen is dat het einde van het Nederlandstalig stripalbum. Er zijn maar weinig uitgevers die een deel 2 durven uitgeven als het eerste deel niet of nauwelijks verkocht wordt....
 6. Rik

  Dit of dat?

  Ik heb beide steden vaak bezocht en vind dit lastig maar ik geef toch de voorkeur aan Londen. Ik spreek de taal beter en ik vind de Londennaar vriendelijker voor toeristen. Daarop aanhakend; De cultuur van een wereldstad of de gastvrijheid van een wereldstad.
 7. Valt Waldorf nog te redden dan?
×
×
 • Create New...