Ga naar inhoud

BobFish

Members
  • Aantal items

    663
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door BobFish

  1. Momenteel vooral shorts om mijn publiek te verbreden (via zowel Youtube als Instagram en Tiktok) maar uiteindelijk zeker ook langere en ambitieuzere videos, niet alleen het uitvoerig bespreken van strips, maar ook interviews met stripmakers en -liefhebbers en het bezoeken en belichten van stripwinkels, stripbeurzen, stripfestivals, stripmuren, striplocaties etc. Ideeën genoeg. In de weekends ben ik al jaren DJ in bijberoep, dus wil ik mijn passie voor muziek ook in toffe videos gieten. Maar daar is het nog aftasten omdat ik niet tegen copyright regels wil aanbotsen. @cinco Bedankt voor de vraag en de tekening!
  2. Nog iemand dit weekend op La foire du livre de Bruxelles ?
  3. BobFish

    Paco Roca

    Rimpels is besteld.
  4. BobFish

    Brecht Evens

    Yes! En hij is meer dan goedgekeurd! Ook meteen mijn Top 10 Vlaamse Strip binnengeschoten :
  5. Ik heb hier hopen Ons Volkskes uit de jaren '60 en '70. Ons papa las dat en ons oma bond in Super leuk vind ik dat! Als tiener las ik vooral Urbanus, en het duurde niet lang of mijn ouders ook!
  6. Ik raad iedereen Alack Sinner aan! Volgens mij is dat briljant!
  7. Wat! En gij zegt niks? Had ik dat geweten! Door die verdomde avatars weet ik niet hoe de Getekende Repers eruit zien natuurlijk! @Ambreville en @shakeitupguy Komen jullie vaak in Het Besloten Land ?
  8. Heb ik ook! Gesigneerd!
  9. Eén van mijn favoriete filmreeksen allertijden! Heb de blu-ray box maar zou deze maar al te graag willen upgraden naar 4K!
  10. 1. Brecht Evens - De Bondgenoten 1 2. Rich Tommaso - Black Phoenix Omnibus 3. Simeon van den Ende - Bark 1: Bark Contre La Vie 4. Bernard Tant - Voorwendsels en Verhalen
  11. Natuurlijk heb ik deze fantasy klepper ook liggen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...