Ga naar inhoud

Jroen

Members
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Jroen

  1. Exact. Het hebben liggen is kunnen verkopen. Dan kun je het verschil laten zien aan klanten en ze komen ook weer terug is mijn stellige overtuiging. Even kijken of er nog mooie nieuwe titels zijn, of die nieuwe bestellen die je ergens voorbij zag komen, want dan gun je het die boekwinkel juist wel omdat hij zijn of haar best doet om ook jou te bedienen. En dan meteen de nieuwe Asterix meenemen en wat nieuwe pennen. Etc.
  2. Je snapt het ergens niet. Nu blijft het ook akelig stil hoor. Terwijl de gewone boeken ook geen dikke boterham meer opleveren volgens mij. Je zou verwachten dat ze nieuwe kansen met beide handen aangrijpen.
  3. Beste forumleden. Voor Striptip schreef ik een artikel over hoe je als boekwinkel graphic novels en strips beter kunt verkopen. Inclusief interview met Chris Mokken van Uitgeverij Scratch Books. Wellicht interessant voor jullie. Het is hier te lezen: https://www.striptip.nl/nieuws/zo-koopt-de-klant-wel-graphic-novels-in-je-boekwinkel/ Vast niet zaligmakend maar misschien een leuke aanzet tot meer gedachten hierover. Groet Jeroen van Esch
  4. Jroen

    Crumb + Boerke

    - Robert & Aline Crumb - HC - Getekend Leven €15,- - Pieter de Poortere - HC - Boerke Bijbel €15,- Beide in nieuwstaat, ex verzendkosten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...