Jump to content

De Hollander

Members
 • Posts

  1,023
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

2,178 profile views

De Hollander's Achievements

 1. In het begin was de euforie ook wel erg groot, Undertaker was de nieuwe Blueberry, maar die vlieger gaat echt niet op.
 2. Hier precies hetzelfde, ik koop zeker nog wel strips, maar constateer dat ik minder uitgeef dan ik aan budget heb en er verschijnt toch genoeg. Maar vaak vind ik het toch wel erg prijzig voor wat je krijgt. Het is hier op het forum wel vaker opgemerkt, stripland heeft een groot gemis aan goede scenaristen.
 3. Geweldig idee! Ik kon de humor er nog wel in zien, het leven van een stripliefhebber met een kleine beurs is hard.
 4. Als ik het goed begrepen heb, dan zijn delen 11 en 12 geen vervolg, maar een verdiepingslag op personages uit delen 1 t/m 10. Wat 13 brengt, geen idee?
 5. Na jaren weer eens uit de kast gepakt om te herlezen, De Wouden van Opaal. Vanmorgen de eerste 3 delen gelezen. Typisch een fantasy reeks met een queste met personages van verschillende pluimage. Best vermakelijk, geen hoogvlieger.
 6. Haha, je bent mij net voor.
 7. Kom maar op! Ik kijk ernaar uit, hoewel ik vind dat er wel heel (te)veel in dit genre verschijnt, heeft Durango altijd nog een streepje voor.
 8. Geweldig, ook mijn favoriet, wist niet dat dit verder zou gaan. Maar eerst moet Daedalus nog met het tweeluik 11 en 12 komen. Dus ons geduld wordt nog op de proef gesteld.
 9. Vandaag was ik in de stripwinkel en heb ik die De Odessey van Fenix eens doorgebladerd. Zelf had ik sterk het gevoel een kinderstrip in de handen te hebben. Misschien behoor je niet tot de doelgroep?
 10. Iemand enig idee waar de laatste integrale van De Piraten van de Barataria blijft?
 11. Ik heb weleens wat promopakketten besteld bij De Striep. Dat zat toch wel heel goed verpakt. Kwam dus zonder beschadigingen binnen.
 12. Baal je straks dan niet enorm als deel 10 van S&G toch uitkomt? Van de verkoop ben je vast niet rijk geworden.
 13. Zo, klein kapitaaltje uitgegeven, jouw stripwinkel glimlacht vast heel aardig als jij binnenkomt?
 14. De aankondiging van Sabels en Galjoenen 10 wordt ook steeds concreter. Zou het dan toch gaan gebeuren?????
×
×
 • Create New...