Ga naar inhoud

De Hollander

Members
 • Aantal items

  856
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.157 profielweergaven
 1. Laat de delen 11 tm 15 aub liggen, die behoren tot de slechtste strips ooit. Dit is typisch zo'n reeks die gewoon bij 10 delen had moeten stoppen.
 2. Wat zonde dat die laatste 2 er niet gaan komen, terwijl er volgens mij genoeg mindere titels uitgebracht worden. Ik overweeg om Harmony mijn allereerste digitale aankoop te gaan laten worden.
 3. De eerste 6 delen zijn zeer goed, daarna wordt het prima, maar wel wat meer van hetzelfde.
 4. Helemaal eens. Opgroeien is ontdekken, de overstap van kinderstrips naar de volwassen strip, wat een gave nieuwe indrukken. Wat viel er veel te ontdekken. Nu ben ik 48 en zijn er niet heel veel verhalen die een grote indruk maken. Vaak is er toch sprake van herhaling.
 5. Naar aanleiding van de strip destijds het boek gelezen. Ik weet niet meer welke ik beter vond.
 6. Grappig, de eerste cyclus van de De Eeuwige Oorlog staat bij mij nog steeds in mijn toplijst. Zo zie je maar weer, smaken .......
 7. Eens. Soms wacht ik weleens met lezen omdat ik wil wachten op een afsluitend deel. Zo kocht ik destijds Castan 1 tm 3 van uitgeverij Microbe, ik dacht dat het afsluitende deel 4 snel zou komen, maar blijkbaar laat dit deel nog even op zich wachten.
 8. Jessica Blandy startte enorm sterk, zodoende ook gekozen voor de delen 1 en 2. Daarna heeft deze serie nooit meer dit niveau gehaald. Zodoende gekozen voor het laatste deel, altijd stoer als men een serie durft af te ronden.
 9. Inderdaad een lastig einde. Ik ben er altijd maar van uitgegaan, dat het het einde was van alles zoals wij dat kennen. Heiligdom is denk ik een voorbeeld van hoe een 3 delige reeks voldoende ruimte biedt voor een straf verhaal. Bij Prometheus lijkt het einde zoek en Olympus Mons dreigt dezelfde weg op te volgen. Met beide ben ik voorlopig gestopt, ik wil eerst weten waar dit naar toegaat? Ik hoop beide series nog wel een keer te vervolgen want op zich kan ik Bec wel waarderen.
 10. Eens, als Dorison op de cover staat, dan durf ik het altijd aan om een strip een kans te geven.
 11. Vond het lastig. Ik vind de serie over de gehele lijn wel goed. Dat is denk ik ook de kracht van een reeks als Thorgal, soms heel realistisch, soms erg fantastisch. KNAP WERK!!!
 12. Ik heb weleens in een interview met Greg gelezen dat een scene in reeks Comanche ook 1 van de eerste keerpunten was voor de strip. Het betrof een scene uit deel 4 van de reeks, De Hemel is Rood boven Laramie. Red Dust schiet hier de uiterst wrede killer Dobs in koele bloede dood. Hetgeen voor de brave stripwereld op dat moment (circa 1978) ondenkbaar was.
 13. Ik heb de folder net via de Poort gezien. Top!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...