Ga naar inhoud

De Hollander

Members
 • Aantal items

  973
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.704 profielweergaven
 1. Vooraf had ik mij al voorgenomen om dit niet te kopen. Te vaak ben ik teleurgesteld in spin-offs en prequels etc... De tekeningen stonden mij totaal niet aan. Mochten jullie dit later bejubelen, dan kan ik altijd nog overstag gaan.
 2. Ik heb de 1e cyclus (dus 1 tm 4) en deel 5 (dus eigenlijk deel 1 van de 2e cyclus). Ik zag dat deel 5 van 2003 is. Als deel 8 van 2018 is. Dan zegt dat genoeg. Elke 5 jaar 1 album, belachelijk dat kan in mijn ogen echt niet meer. Als in 2023 het laatste deel komt, zal ik eens kijken of ik nog over ga tot het aanschaffen van de ontbrekende delen.
 3. Je gaat voor mij wat te diep, ik concentreer mijn interesse vooral op het niveau “Geschiedenis, Actie...” Mijn voorkeur daarin is SF en Avontuur.
 4. Ik zag er laatst nog 1 staan bij mijn stripzaak, overwoog om deze te kopen, maar heb dit maar niet gedaan wegens de berichten dat het niet gaat passen.
 5. Oke, dan wacht ik rustig af en koop het later wel allemaal tegelijk. Ik ben het lange wachten op vervolgen wel zat.
 6. Die ken ik helemaal niet, is dit een afsluitend deel of is het wachten op deel 9?
 7. Precies, zojuist de serie Blueberry opnieuw gelezen. Hoe vaak heb ik dit niet gelezen vroeger? Heel, heel vaak. Tegenwoordig kan ik dat niet meer.
 8. Weer een aantal albums verder met Blueberry gekomen. Morgen verder met Gebroken Neus, ik kijk ernaar uit. Dit blijft tijdloos goed.
 9. Aha, uitgeverij Daedalus en een traag verschijningritme, 1 van de frustraties.
 10. Vooral het stopzetten van series in vertaling en te lange doorlooptijden zijn voor mij een bron van frustratie. Ik probeer deze frustratie te verminderen door bepaalde uitgevers links te laten liggen en/of te wachten met het aankopen van strips.
 11. Ik vrees dat je tot de uitzonderingen behoort. In ieder geval voor de Europese strip. Ik zie dat mijn zoons ook wel iets doen met Manga, doch dat is allemaal engelstalig welke zij rechtstreeks van het internet afhalen. Het is voor hun een aanvullend tussendoortje, waar zij verder geen geld aan spenderen. Heel soms, zie ik op een verjaardag een manga issue voorbij komen. Dan valt het meer in de catagorie, weer eens wat anders.
 12. Jongeren groeien op met games en netflix, daar kan de strip (elk jaar een nieuw deel, een half uur vertier en prijzig) toch niet tegen concureren.
 13. Zelf weer helemaal in met Blueberry, vanmorgen begonnen met de Pearl cyclus, heerlijk!!!
 14. Lijkt mij ook een aardige strip, helaas nooit gekocht, volgens mij een afgeronde reeks, dus mogelijk tijd voor een leuk pakkettje ala Okko?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...