Ga naar inhoud

De Hollander

Members
 • Aantal items

  847
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.127 profielweergaven
 1. Eens, als Dorison op de cover staat, dan durf ik het altijd aan om een strip een kans te geven.
 2. Vond het lastig. Ik vind de serie over de gehele lijn wel goed. Dat is denk ik ook de kracht van een reeks als Thorgal, soms heel realistisch, soms erg fantastisch. KNAP WERK!!!
 3. Ik heb weleens in een interview met Greg gelezen dat een scene in reeks Comanche ook 1 van de eerste keerpunten was voor de strip. Het betrof een scene uit deel 4 van de reeks, De Hemel is Rood boven Laramie. Red Dust schiet hier de uiterst wrede killer Dobs in koele bloede dood. Hetgeen voor de brave stripwereld op dat moment (circa 1978) ondenkbaar was.
 4. Ik heb de folder net via de Poort gezien. Top!
 5. Heeft Daedalus al aangekondigd wat zij de rest van het jaar gaan doen. Ik hoop nog op een carmen mc cullem en een travis deeltje. Anders zou er dit jaar niets hiervan verschijnen.
 6. Vandaag de nieuwe Roodbaard gelezen. Ik ben weleens benieuwd naar de reacties op dit forum. Ik vond het op zich een nette opvolger in de lijn zoals wij dit gewend zijn. Wat mij betreft had het nog wel wat minder braaf mogen zijn, maar ben zeker benieuwd naar het volgende deel.
 7. Sorry, niet gestemd. Ik ken het niet. Volgens mij komt dit nauwelijks voor in Nederland. Daarnaast volgens mij niet mijn ding. Teveel Suske en Wiske gehalte. Maar jullie veel plezier!!!
 8. Het is vooral triest dat dit gaat om de afsluiter van de reeks. Voor al die kopers van de eerste 4 delen zou het toch fijn zijn als dit een afronding krijgt. Is daarnaast goed voor het vertrouwen van kopers in (nieuwe) reeksen. Mijn aankopen liggen dit jaar drastisch lager dan voorgaande jaren, ik heb gewoon vaak geen zin meer om ergens aan te beginnen. Onlangs Ter 1 en Op Mars 1 van uitgeverij Microbe aangeschaft, hopelijk gaan zij niet teleurstellen. Ik vrees dat dat dan de spreekwoordelijke druppel gaat worden.
 9. Wat mij betreft een goede serie. Tijd voor Arboris om dit eens netjes af te ronden.
 10. Op zich een goede reactie van Ruud, enkel bovenstaande zin vind ik wat zwakjes. In deze tijd is het heel normaal dat er op een forum meningen worden gedeeld. Als ondernemer dien je daar rekening mee te houden, c.q. dit te accepteren. Ik ga het gewoon afwachten, dat doe ik nu al jaren. Ondertussen blijf ik mijn beleid handhaven, ik mijd integrales en nieuwe reeksen.
 11. Ik merk dat ik steeds meer budget overhoud omdat ik steeds vaker strips laat liggen. De oorzaak is tweeledig, enerzijds merk ik dat het wantrouwen naar uitgevers steeds groter wordt, anderzijds constateer ik steeds vaker dat de prijs/kwaliteitsverhouding mij niet aanstaat. Het eerste spreekt voor zich, Arboris is 1 van de voorbeelden. Als ook uitgeverij Daedalus, waar vervolgen soms lang uitblijven. Een ander voorbeeld is het doodleuk tijdelijk stopzetten van een serie als De Adelaars van Rome. Hier kan ik mij enorm over irriteren. Afijn meerdere uitgeverijen maken zich
 12. Vergeet niet dat wij ook nog een paar delen van de Kronieken van de Zwarte Maan tegoed hebben. Ach, de lijst is nog veel langer. Jammer, vroeger was dit echt een toonaangevende uitgeverij en kocht ik vrijwel alles. Ergens (denk alweer 10 jaar terug) hadden zij een enorme tegenslag en waren zij zo goed als van het toneel. Die klap zijn zij nooit meer te boven gekomen. Zelf koop ik al jaren bijna niets meer van deze uitgeverij. Enkel dus de schamele uitgaven van vervolgen van oude reeksen, verder als 2 a 3 aankopen per jaar komt het dus niet. Ik weiger
×
×
 • Nieuwe aanmaken...