Jump to content

De Hollander

Members
 • Posts

  1,030
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by De Hollander

 1. Als je dan toch franse strips kan lezen, dan gaat er een hele wereld open. Daar is een integrale de gewoonste zaak en vaak net even goedkoper als in het Nederlands.
 2. Vandaag weer een andere oudere reeks herlezen. Eva, de medusa. Fijne strip, geen hoogvlieger, maar wel boeiend. Het viel mij nu pas op dat dit eerder werk is van Ana Miralles (bekend van Djinn).
 3. Ik vond de reeks Fulu ook prachtig, helaas nooit het einde kunnen lezen, wegens de ondergang van uitgeverij Talent.
 4. Vandaag maar weer eens een ouwetje uit de kast getrokken. Dat doe ik de laatste tijd vaker omdat ik vind dat er per heden niet zoveel nieuwigheden van mijn gading verschijnt. Dit keer Cain. Een heerlijk ruw verhaal en geweldig getekend, ik hou er wel van!
 5. Van deel 6 had dat eerder al begrepen en heb ik gelukkig nooit gekocht. De eerst 5 delen kan ik mij herinneren als zeer de moeite waard. Ik ga dat deze week nog eens herlezen, dat is namelijk alweer lang geleden.
 6. 2 En nog wel meer series trouwens. Ik koop nooit iets van Saga, wegens te duur. Hoewel ik hun albums wel met belangstelling volg. Zojuist de reeks Golden City herlezen. O.a. om te bepalen of ik hier nog wel mee verder wil gaan. Voor SF wil ik nog weleens een uitzondering maken. Wel weer genoten van de herlezing, maar ik twijfel nog wel over de aanschaf van het nieuwe deel later dit jaar.
 7. In het begin was de euforie ook wel erg groot, Undertaker was de nieuwe Blueberry, maar die vlieger gaat echt niet op.
 8. Hier precies hetzelfde, ik koop zeker nog wel strips, maar constateer dat ik minder uitgeef dan ik aan budget heb en er verschijnt toch genoeg. Maar vaak vind ik het toch wel erg prijzig voor wat je krijgt. Het is hier op het forum wel vaker opgemerkt, stripland heeft een groot gemis aan goede scenaristen.
 9. Geweldig idee! Ik kon de humor er nog wel in zien, het leven van een stripliefhebber met een kleine beurs is hard.
 10. Als ik het goed begrepen heb, dan zijn delen 11 en 12 geen vervolg, maar een verdiepingslag op personages uit delen 1 t/m 10. Wat 13 brengt, geen idee?
 11. Na jaren weer eens uit de kast gepakt om te herlezen, De Wouden van Opaal. Vanmorgen de eerste 3 delen gelezen. Typisch een fantasy reeks met een queste met personages van verschillende pluimage. Best vermakelijk, geen hoogvlieger.
 12. Haha, je bent mij net voor.
 13. Kom maar op! Ik kijk ernaar uit, hoewel ik vind dat er wel heel (te)veel in dit genre verschijnt, heeft Durango altijd nog een streepje voor.
 14. Geweldig, ook mijn favoriet, wist niet dat dit verder zou gaan. Maar eerst moet Daedalus nog met het tweeluik 11 en 12 komen. Dus ons geduld wordt nog op de proef gesteld.
 15. Vandaag was ik in de stripwinkel en heb ik die De Odessey van Fenix eens doorgebladerd. Zelf had ik sterk het gevoel een kinderstrip in de handen te hebben. Misschien behoor je niet tot de doelgroep?
 16. Iemand enig idee waar de laatste integrale van De Piraten van de Barataria blijft?
 17. Ik heb weleens wat promopakketten besteld bij De Striep. Dat zat toch wel heel goed verpakt. Kwam dus zonder beschadigingen binnen.
 18. Baal je straks dan niet enorm als deel 10 van S&G toch uitkomt? Van de verkoop ben je vast niet rijk geworden.
 19. Zo, klein kapitaaltje uitgegeven, jouw stripwinkel glimlacht vast heel aardig als jij binnenkomt?
 20. De aankondiging van Sabels en Galjoenen 10 wordt ook steeds concreter. Zou het dan toch gaan gebeuren?????
 21. Ik ben vrij laat ingestapt met deze reeksen, eerst afgewacht, tja, dat ga je krijgen met al die onafgewerkte reeksen of strips die er jaren over doen om vertaald te worden. Daardoor gelukkig wel enkel Drakenbloed aangeschafd en Hannibal nog laten liggen. Lekker leesvoer, dus ik hoop dat Hannibal nog afgerond wordt. Dan koop ik dit zeker. Hoewel, was dit niet van Silvester en waren die niet naar 20 euro voor een strip gegaan? Dat zou nog een spelbreker kunnen worden.
 22. Weer een onafgwerkte reeks in mijn kast, weer weggegooid geld. Over frustraties gesproken. En die uitgeverijen maar denken dat ik doodleuk weer de volgende nieuwe serie ga kopen. Waarmee ook die nieuwe serie weer een grotere kans op stopzetting heeft. Balen!!!
 23. Nederlandstalig kan je dit niet meer benoemen als de big 6, standaard misschien nog wel, maar daar koop ik nauwelijks iets van.
×
×
 • Create New...