Ga naar inhoud

Coen

Members
 • Aantal items

  114
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Coen

 • Verjaardag 07-02-1976

Profile Information

 • Locatie
  Dordrecht
 • Interesses
  Strips, Geschiedenis, Wargames
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

225 profielweergaven
 1. Meest gehoorde uitspraak van MTG veteranen, ik heb het meeste verkocht eind jaren 90 en ben vorig jaar weer begonnen. Dan maar geen power 9, lol. Heb gelukkig nog wel wat mooie reserve list kaarten gehouden die nu een klein fortuin waard zijn... meer geluk dan wijsheid.
 2. Je hebt veel subgenres zoals: -klassieke sci-fi in de geest van Asimov zoals bv 2001 en Interstellar. -Science-fantasy zoals Star Wars, Avatar, Krull -Cyberpunk zoals Bladerunner -Anime Sci-fi zoals Akira of Ghost in a Shell -Horror sci-fi zoals Alien, (Terminator?), Predator -Aliens pulpy sci-fi zoals Independence Day, Mars Attacks, War of the Worlds -Dystopische sci-fi zoals 1984, Soylent Green, Hunger Games Er is natuurlijk overlap en puristen zweren bij de klassieke science fiction maar ja puristen heb je overal en hoeven niet per se de leidr
 3. Star Wars toch wel, al is ook wel eens gezegd dat het een fantasy film in de ruimte is. Beste film vind ik in het sci-fi genre: Blade Runner. Beste serie is volgens mij Altered Carbon, heerlijke cyberpunk.
 4. Kaartjes koop ik sowieso los op een internationale marktplaats dan zijn ze relatief minder duur. Miniatuurtjes scheelt niet echt vrees ik.
 5. Klopt helemaal. En die krengen zijn soms (vaak?) duurder dan een luxe stripboek. Dus één keer in de paar maanden kijk ik wat ik gemist hebt en kop ik samen met vrouwlief wat we mooi vinden.
 6. Geld maar dat komt weer ook door andere hobbies zoals Magic the Gathering en Miniaturen Wargaming.
 7. Hmm, kom ik sinds tijden weer hier (wel even de poll ingevuld en de uitslag daarvan nog even aangedikt) en lees hier e.e.a. waardoor ik inderdaad niet overenthousiast wordt en werd om hier heel vaak en heel actief te zijn (andere fora, niet stripgerelateerd, bezoek ik wel regelmatig). Wat de vrouwdiscussie betreft: ik heb mijn steentje bijgedragen en toen ik mijn vrouw leerde kennen 13 jaar geleden haar in de strips geïntroduceerd. Ze was zich niet bewust dat er literaire/volwassen strips bestaan en heeft inmiddels een aardige collectie strips en graphic novels (geleverd door de pl
 8. Zo, ‘even’ alle recensies sinds Maart doorgelezen en ik heb een indruk van wat ik als de lokale stripwinkel weer opengaat kan gaan kopen uit 2020. Fijne blog, thnx.
 9. Ik heb er een interessante mix ervaring van gemaakt . Wat dit nieuwe betreft wacht ik ook graag op de TPB.
 10. Ik vind het bijzonder dat je iemand zo wegzet en achteraf claimen dat alles een mening is lijkt mij retorisch niet bijster sterk. Dat je gelijk ad hominem gaat zegt mij wel een en ander en ja de ironie was mij ook opgevallen. Ik wens je een vergroot zelfreflectief vermogen toe en ook wat minder neiging om na wat tegengas te gaan "jij-bakken". Voor de rest is het voor mij duidelijk dat we andere verwachtingen hebben van mensen met een SSZ (zie de vergelijking van deze zaken hierboven). Fijne dag, Paul.
 11. Dit is zo ongeveer de conclusie die mijn vrouw en ik ook net trokken. +1
 12. Fijn dat je het als absoluut feit en niet als je mening neerzet. Is Ineke een vrouw met een sterke mening? Jeps. Is ze "chronisch chagrijnig"? Ik meen van niet. Leuk om iemand zo neer te sabelen, ga vooral naar een andere winkel inderdaad als een vrouw als Ineke je niet aanstaat. Ik vind iemand met een randje een stuk interessanter als mens en Stripwinkel Sjors is wat mij betreft juist door Ineke's kennis en betrokkenheid in de Nederlandse stripwereld een fenomeen.
 13. Het lijkt mij leuk en ik ga er zeker heen met het gezin.
 14. Die ken ik van dat ene deel idd. Ik was niet op de hoogte dat deze opnieuw uitgebracht waren. Ik ga op zoek, bedankt!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...