Ga naar inhoud

Coen

Members
 • Aantal items

  107
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Coen

 1. Zo, ‘even’ alle recensies sinds Maart doorgelezen en ik heb een indruk van wat ik als de lokale stripwinkel weer opengaat kan gaan kopen uit 2020. Fijne blog, thnx.
 2. Ik heb er een interessante mix ervaring van gemaakt . Wat dit nieuwe betreft wacht ik ook graag op de TPB.
 3. Ik vind het bijzonder dat je iemand zo wegzet en achteraf claimen dat alles een mening is lijkt mij retorisch niet bijster sterk. Dat je gelijk ad hominem gaat zegt mij wel een en ander en ja de ironie was mij ook opgevallen. Ik wens je een vergroot zelfreflectief vermogen toe en ook wat minder neiging om na wat tegengas te gaan "jij-bakken". Voor de rest is het voor mij duidelijk dat we andere verwachtingen hebben van mensen met een SSZ (zie de vergelijking van deze zaken hierboven). Fijne dag, Paul.
 4. Dit is zo ongeveer de conclusie die mijn vrouw en ik ook net trokken. +1
 5. Fijn dat je het als absoluut feit en niet als je mening neerzet. Is Ineke een vrouw met een sterke mening? Jeps. Is ze "chronisch chagrijnig"? Ik meen van niet. Leuk om iemand zo neer te sabelen, ga vooral naar een andere winkel inderdaad als een vrouw als Ineke je niet aanstaat. Ik vind iemand met een randje een stuk interessanter als mens en Stripwinkel Sjors is wat mij betreft juist door Ineke's kennis en betrokkenheid in de Nederlandse stripwereld een fenomeen.
 6. Het lijkt mij leuk en ik ga er zeker heen met het gezin.
 7. Die ken ik van dat ene deel idd. Ik was niet op de hoogte dat deze opnieuw uitgebracht waren. Ik ga op zoek, bedankt!
 8. Is er uberhaupt een goede Elric strip of comic?
 9. Ja, inderdaad. Ik vind het erg goed, zowel karakterdiepgang als mysterieus horrorerig verhaal komen goed samen denk ik. Daarnaast heb ik er een soort "cross media" dingetje van gemaakt door tegelijkertijd de Netflix serie te kijken, wat opgeleverd heeft dat twee anderssoortige verhalen met dezelfde strekking mooi versmolten. Dat gezegd hebbende is wat mij betreft de comic superieur.
 10. Mwah, ben ik het niet mee eens. Ik vind Requiem wel een naar gevoel oproepen en Hellboy een Lovecraftiaans pulp gevoel oproepen wat ik onder horror zou scharen. Geen splatter horror maar, net zoals Lovecraft, meer de intelligentere soort. Ik denk dat de vraag: "wat is horror?", een goede zou zijn.
 11. Het werk van Mike Mignola kan ook wel tot de bovennatuurlijke horror geschaard worden. Requiem, de Vampierridder en Sha van Mills en Ledroit ook.
 12. Wow, ik heb zijn werk in de jaren 80 leren kennen. De afgelopen jaren kwam er het e.e.a. uit zoals zijn verzamelde werk in de integrale uitgave van Eerie/Creepy waar een aantal verhalen in voorkomen die met recht naargeestig zijn. Heerlijk!
 13. Heb je het oevre van Richard Corben gelezen?
 14. Nou, niet jong nee. Ik weet niet hoe productief de goede man nog was maar van zijn werk heb ik van genoten.
 15. Jemig, zo immens oud was hij toch niet?
 16. De lokale stripwinkel blij gemaakt (ze kon het goed gebruiken):
 17. Cool! Laatst Safe area Gorazde van hem geleze, erg goed gemaakt vond ik.
 18. Zojuist de eerste aflevering gezien en ik vond het erg goed.
 19. Coen

  Integrales

  Zeker! Mijn opa uit Middelburg zweerde bij die van Blieks.
 20. Ik heb de smaak te pakken.
 21. Coen

  Tardi

  "De Stem van het Volk" vind ik overigens ook goed, niet buitencategorie zoals zijn WWI en WWII werk maar wel erg goed.
 22. Leuk! Wel een bizarre tussentijd ja...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...