Ga naar inhoud

Firmin Van De Kasseien

Members
 • Aantal items

  55
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Interesses
  Mooie jonge vrouwen
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  CEO

Recente bezoekers van dit profiel

572 profielweergaven
 1. Reuzenglijbaan Comics Station wordt openbaar verkocht: startbod 5.000 euro De hoogste indoor glijbaan ter wereld, die deel uitmaakte van het pretpark Comics Station in het stationsgebouw Antwerpen-Centraal, wordt openbaar verkocht. Vanaf vandaag staat ze op een online veilingsplatform. De 22,5 meter hoge glijbaan wordt ingezet op 5.000 euro. Eens Comics Station is verbouwd, zal het eind 2021 opnieuw openen onder de naam Plopsa Station Antwerp. Comics Station opende de deuren in 2017. Vervolgens nam eind december 2019 de Plopsa Group het park over. “Momenteel zijn we bez
 2. Bij FNAC geraken ze van de Baard en Kale Integraal 8 niet af, ze geven 10% korting op hun(zeer hoge) normale verkoopprijs van 59,95 EUR.
 3. Het Ulule platform, de crowdfunding voor Jommeke is daar goed gelukt.
 4. De laatste jaren ging ik telkens naar de najaarseditie van FACTS. Dit jaar zal ik zeker niet gaan door de beperkende maatregelen op de trein en op FACTS. Als het niet doorgaat hoef ik hierover geen spijt te hebben!
 5. Sfeerbeeld van FACTS op 24 en 25 oktober 2020
 6. Hoeveel zou de boete bedragen om strips te kopen op FACTS? In Gent stond een 35-jarige man terecht voor het bezit en gebruik van een ongebruikelijk verboden wapen, namelijk een samoeraizwaard. Hij bood zijn onderbuurvrouw hulp nadat ze hem een bericht had gestuurd dat ze ruzie had met haar schoonmoeder. De onderbuurvrouw zou de 35-jarige man in paniek een bericht gestuurd hebben. Volgens de beklaagde wou de schoonmoeder van de onderbuurvrouw de deur inbeuken om bij haar binnen te dringen. De beklaagde spreekt echter tegen dat hij effectief zijn samoeraizwaard heef
 7. Momenteel hebben ze de intekenperiode toch vervroegd afgesloten(om tegemoet te komen aan de vele negatieve reacties) met een gelimiteerd aantal van 1.566 exemplaren.
 8. Het staat bij de nieuwsberichten van de VRT
 9. BREAKING NEWS ! De Jommeke crowdfunding wordt verlengd t/m 30/09/2020. Net voor de middag hebben wij onze doelstelling van 1500 crowdfunders behaald. Dat is geweldig nieuws! Het betekent ook dat we met de collectie in productie kunnen gaan en dat jullie voor de feesten nog deze unieke verzameling van 300 Jommeke avonturen thuis mogen verwachten. Dank u voor alle steun en lieve berichten! Omdat we sinds gisteren en vanochtend nog zovele aanvragen binnenkrjigen en omdat we niet te veel mensen willen ontgoochelen, laten we de actie nog even doorlopen t.e.m. de vooro
 10. De Jommeke crowdfunding is gelukt en zal zo spoedig mogelijk afgesloten worden!
 11. BREAKING NEWS ! Tot januari geen grote beurzen meer in Flanders Expo in Gent "Standhouders durven niet deelnemen uit schrik voor besmettingen". Exposanten durven door de coronacrisis voorlopig nog niet deelnemen aan grote beurzen in Flanders Expo in Gent. Die mogen sinds deze maand opnieuw georganiseerd worden, onder strikte veiligheidsmaatregelen. Maar de schrik voor besmettingen en te weinig bezoekers, is nog te groot. Er is onvoldoende vertrouwen en dus komen er pas vanaf januari opnieuw grote beurzen.
 12. De tickets voor Facts kunnen elk moment beschikbaar komen. Er zijn slechts 20.000 tickets beschikbaar. Telkens 5.000 voor de ochtend en 5.000 voor de namiddag en dit zowel voor zaterdag als voor zondag. Volgens de Exhibitor list zijn er reeds 2 standhouders die aanwezig zullen zijn, dit doet mij denken aan de allereerste editie van Facts waarbij er 2 tafels met koopwaar waren en een 30-tal aanwezigen.
 13. Bij Standaard Boekhandel kost de Baard en Kale Integraal 8 maar 27,95 EUR. Snel bestellen is de boodschap!
 14. Bovendien is het formaat 24 cm x 17 cm. Later zal deze uitgave bekendstaan als de 'Kleine Jommekes bundelingen'.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...