Jump to content

Lecram

Members
 • Posts

  2,058
 • Joined

 • Last visited

About Lecram

 • Birthday 06/14/1966

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Directeur eigenaar staalconstructiebedrijf

Recent Profile Visitors

1,724 profile views

Lecram's Achievements

 1. Betrekking hebbend op de geschiedenis.........
 2. Ik ben blij dat de stripdagen weer georganiseerd worden, daar heb ik best wel zin in, ik geloof niet dat Berlicum de nieuwe glorie is. En zo’n poster met veel bekende figuren, ach, goedbedoeld.
 3. Geen probleem hoor.......het maakt ook niet echt uit hoe iemand erover denkt, we leven in een vrij land (al wordt dat ook betwijfeld). Mijn opmerking was puur realistisch, het event gaat door als de overheid de teugels weer laat vieren en dat gebeurt als het virus onder controle komt en volgens de wetenschap en de feiten (op dit moment) gebeurt dat door grootscheepse vaccinaties.
 4. Zomaar wat dedicaces uit de afgelopen 40 jaar...... Astier Jeremy Teng Kolk
 5. Na de dood van mijn vader afgelopen zomer (en de ongelooflijke bende spullen en dieren, die hij achter liet) ben ik tot de conclusie gekomen dat ik tegen het einde (als het niet ineens abrupt komt) steeds meer zelf al veel spullen zal wegdoen. Dat houdt een verzameling trouwens ook overzichtelijker. Daarnaast hou ik al mijn verzamelingen netjes bij in Excel met waarden, herkomst, staat etc. Dit maakt het makkelijker voor erfgenamen om enig inzicht in de waarde te hebben en ze kunnen het gebruiken bij verkoop. Ook zijn al mijn spullen netjes en overzichtelijk aanwezig, niet in dozen weggestopt op een zolder. Ik denk niet dat mijn kinderen veel zullen bewaren, een aantal zaken zeker wel, maar als je veel verzamelt..........
 6. Maakt niet uit, laten we het erop houden dat Knokke gewoon doorgang gaat vinden, omdat tegen die tijd iedereen die dat wil zijn prikkie heeft gehad (of twee) en daardoor de maatregelen versoepeld worden of zelfs opgeheven zijn. Ik hoop dat oude tijden weer snel zullen herleven......
 7. ....in dit hele topic wordt vanaf eerste bericht 1 alleen maar verwezen naar Covid maatregelen, tot verwijzingen naar de premier toe, maar als iemand dan een moderator schijnbaar niet naar de mond praat en gewoon duidelijk de realiteit aangeeft ...... dan mag je in quarantaine........
 8. Daar begin je zelf mee met al die opmerkingen over mondkapjes etc......volstrekt onnodige informatie op dit moment. Tegen die tijd is iedereen die een vaccin zou willen wel gevaccineerd en aangezien het merendeel van de bevolking hieraan meewerkt is de kans zeer groot dat Knokke door zal gaan. En als de vaccinatiegraad dan dus ook hoog genoeg is zal ook de mondkapjes plicht verdwijnen. Maar iedereen is vrij om te denken wat ie wil, van "er zitten chinese chips in de vaccinaties" tot "mensen zijn nooit op de maan geweest", maar aan het eind hebben wij ons te houden aan de regels, die gelden op dat moment.
 9. Ik geloof best dat iedereen, die dat wil, gevaccineerd zal zijn in Europa. Maar zeker niet iedereen op de wereld en zoals we zien schieten de mutaties uit alle hoeken naar voren. Cruises zijn, net als drukke Comic Cons, niet de eerste evenementen die weer plaats zullen vinden in hun oude vorm en doordat alles veelal binnen en in kleinere ruimtes afspeelt ook gevoeliger voor maatregelen. Aan de andere kant, als men grotendeels gevaccineerd is en ze werken voor de overige personen met testen moet er toch wel iets mogelijk zijn zonder quarantaines........ik ben benieuwd, in ieder geval een leuk initiatief en prima tekenaars.
 10. Deze boeken zijn gewoon verkocht in Valkenswaard, ik heb hier zelf nr 056/150 liggen met een tekening van Ribera en een extra ex libris. Dit was tijdens de 2011 editie.
 11. Natuurlijk kunnen grote festivals nu niet gepland worden, omdat niemand zich nu kan vastleggen of weet wat wel of niet kan zolang men nog niet weet hoe snel we allemaal ingeent zijn en zaken weer open gaan. En organiseren kost geld en tijd, dus waarom zou Breda dat risico nemen. Op dit moment is er geen "niet essentiele" winkel, Universiteit, sportschool of restaurant open, dus is het niet zo vreemd dat partijen terughoudend zijn. Maar als iedereen ingeent is, zal het leven weer gewoon opgestart worden, misschien wel met een jaarlijkse prik, net als de griepprik, wie zal het zeggen. In Azie zien we gewoon festivals, dus simpel geneuzel als dat festivals dan ook in 2022 niet doorgaan is domme praat en volstrekt uit de lucht gegrepen. Nee, dat weten we niet, maar hoe langzaam de inentingen ook gaan, ze gaan en dus zal de wereld weer gewoon openen, misschien verandert onze levensstijl door de crisis, maar leven zullen we............. De voorspellingen zijn dat met Pasen de terrassen weer open gaan en dat er verdere versoepelingen volgen (scholen, sporten, universiteiten) en zo is de verwachting nu dat 1 juli weer veel meer mogelijk is. Dus gewoon even geduld, want het is toch volstrekt logisch dat festivals en beurzen voor stripnerds niet de eerste versoepelingen zullen zijn die wij als maatschappij willen.
 12. https://www.bobbedoes.nl/auction/georganiseerd?c=3&ps=100&p=1&o=1&s=
 13. Ik heb Catawiki best vaak verdedigd, maar ik merk wel dat het steeds onpersoonlijker wordt en dat ook Catawiki er alles aan doet om maar niet in contact te hoeven komen met klanten. Emails worden zo laat beantwoordt dat je de moeite niet meer neemt. Telefonisch contact is nagenoeg onmogelijk, als je het telefoonnummer al vindt kom je daar in de wacht en haakt men na een half uur af. En dat in een tijd dat iedereen zoveel mogelijk thuis zit en werkt, dus er moeten genoeg medewerkers gewoon beschikbaar zijn. Ik vind het zeer kwalijk dat als je een platform opzet, wel overal de financiele vruchten van plukt en vervolgens onbereikbaar ben. Op de site wordt aangegeven dat men voor, tijdens en na de veiling contact kan opnemen met de verkoper, ook dat klopt niet, zolang je niet betaalt hebt kan dat niet, dus je kunt vooraf aan de verzending niks afspreken of bespreken. Al met al jammer, veilingen volgen is altijd leuk, maar een beetje betrokkenheid is ook prettig.
 14. De sportbonden gaan er van uit dat de grote toernooien moeilijk gaan worden en die worden veel beter beveiligd en hebben veel groter belang. Rotterdam neemt bijvoorbeeld geen enkele vergunningsaanvraag (voor een event) in behandeling. In juni zijn geen Comic Cons of openbare grotere stripbeurzen mogelijk. Er kan ook niks voorbereid worden, er kunnen geen gasten iets toezeggen etc. etc. Het is een kwestie van logisch nadenken, we zijn net begonnen met inenten (en dat gaat niet bepaald snel), diverse mutaties liggen op de loer en een avondklok staat te beginnen. Tot en met de zomer nergens op rekenen, daarna misschien kleinschalige events. Naar mijn bescheiden mening.
 15. Ik denk dat we een bepaald realisme moeten betamen, in juni gaan er nog geen grote beurzen of festivals plaatsvinden......
×
×
 • Create New...