Ga naar inhoud

peterbos

Members
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door peterbos

  1. Gevonden! Ja inderdaad Gord 1 p45. Ongelooflijk dat jullie dat allemaal paraat hebben! Wederom bedankt! Eindelijk eens rustig lezen hoe het ook alweer afliep.
  2. Ok, ben heel benieuwd. Het is me nog niet gelukt om een exempaar te vinden. Ik zoek nog even door.
  3. Wederom bedankt voor het meedenken. Misschien was deze gewoon te obscuur. Ik zou ook niet meer weten welk blad het was. Iets wat een gemiddelde top-20-stadsbibliotheek zou hebben :-).
  4. Die zal ik ook eens opzoeken, kende ik nog niet!
  5. Dank voor de poging. Nee, dat was het niet. De stijl van tekenen leek meer op iets Storm-achtigs.
  6. Inmiddels gevonden en kan bevestigen dat het inderdaad Rork #3 is. Mag ik er nog één proberen? Ik heb nog zo'n flard: Een man zit in een soort zwembad waar hij niet uit kan. (Misschien is er ook nog een vrouw bij.) Het water wordt langzaam warmer, door een soort (geel/groene?) licht/warmtebron ergens onder water, en dreigt de man leven te zullen koken. Uiteindelijk zwemt hij in de richting van het licht en weet op die manier aan de situatie te ontsnappen. Hopelijk is dat dan ook gemakkelijk voor de kenners!
  7. Ja, dat zal hem zijn! De titel komt me nu opeens bekend voor. Wow, ik vroeg het me al maanden af, en binnen 5 minuten het antwoord. Wat een gaaf forum! Bedankt!
  8. Ik herinner me ooit een stip te hebben gelezen, maar ik weet niet hoe deze heet. Ik kan me er alleen een flard van herinneren, maar ik zou deze graag nog terugvinden en herlezen. Het zal in de jaren negentig zijn geweest dat ik het gelezen heb, in een Eppo of een dergelijk blad, waarschijnlijk geleend uit de bibliotheek. Ik herinner me een verhaal waarin de hoofdpersoon (ik denk een oude, dunne man met witte baard, maar weet het niet meer zeker) in een doolhof zit. Het is een rond of octagonaal labyrinth (zie bijlage) dat getekend is op de vloer. Als iemand een lijn aanraakt dat sterft hij (electrocutie? magie?) Uiteindelijk komt hij er wel uit, geloof ik. Ik snap dat dit wel erg weinig informatie is, maar ik hoop dat iemand zich het kan herinneren en weet welke strip dit is. groeten, Peter
×
×
  • Nieuwe aanmaken...