Ga naar inhoud

Leike

Members
  • Aantal items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Leike's Achievements

  1. Hmm nou heb ik dus geen startkwalificatie (zoals dat hier heet). Kan het niet laten te reageren. Iemand als eens goed gelezen en nagerekend? de Atheneum boer is de beste (laagste productie kosten). Gymn. kan ik niet berekenen(lessen gemist), Vrije school : oke zelf expressie van de waarschijnlijk gestookte (alcohol) drank. VMBO en Havo : hoe zit het met de kosten voor verpakking en levering : productie is wat anders toch? Dus 10 euro winst? Ik laat buiten beschouwing of hij ze nou wel of niet publiekelijk mag verkopen. Daar zijn ook nog regeltjes voor. Via de 'officiƫle' kanalen kan hij wel fluiten naar die zgn. 10 euro..
  2. Cthulu oeps dan maar achtbaan
  3. Graag gedaan. Wat ike bedoelde dat de naam Linthout dus vaker voorkomt en ook de voornaam erbij, Veelal zijn het echte mensen alhoewel ik dat nooit zeker zal weten... En aangezien ik graag mijn vaardigheden op het internet probeer op te vijzelen (je leert steeds iets nieuws.) Ja grapjes moeten kunnen.. ps kwam dus ook nog wat op Twitter dingetje tegen... bekend? (en indien ja, 2016..)
  4. nou vooruit dan, voor deze keer ( ik haal wel even de directe link weg, dus kopiƫren en plakken maar) facebook.com/public/Willy-Linthout ( zijn er inmiddels al een paar pffffffffff geloof ik) niet kijken omdat daar een = staat; die heeft een ander doel in de url
  5. Ga niemand verdedigen, gewoon wat vindbare info, dus oplichter... geen idee. MP (history) 16 maart actief met een schedel, vlgs subtekst toen al 4 maanden actief.. je kan vergelijken (dat is observatie dmv afbeeldingen) de onderste is MP zullen wel verschillen zijn in taal ?? ben niet thuis in Tin Tin (Kuifje)
  6. hihi de punt vergeten?... nou vooruit een linkje... dat moet de one and only zijn : facebook.com/willy.linthout even voor de goede zaak de link verwijderd... Tsjaa en mocht dat dan NIET de goede zijn... dan zijn er kapers ( op de kust..? neuh facebrrrrrr...) rekenen: 12 x = dus 1 op de 650.094.016 personen ach.. zijn er toch niet zoveel (aantal wijzigt voortdurend !!)
  7. We maken het even gemakkelijk. Er zijn er 12. (maar of zij allemaal kunnen tekenen?) Lijkt me dat je wel beter die met de punt kan gebruiken. Willy.Linthout (kon het gewoon niet laten)
  8. Leike

    Catawiki Zaagdraad

    Zagen.. moet toch even mijn bestaan bevestigen..Even teruggaand op 2-3 juli jl. domeinen... Ja, een naam is moeilijk, en een die ook nog alles inhoudt. Hihi iemand geld over voor een hoop tld's ? Wil je zelf starten... zoek.. zoek.. en ja hoor ... verzamelfan (best wel een goede keus dacht ik) die is er nog steeds.. En... wereldwijd ook nog beschikbaar (zie er al gauw 20 landen) : wie gaat competitief zijn, en de wereld veroveren..? (ps ikke nie).
  9. Ojee.... me ? > objectieve, simpele mededeling ( ) Tsja die t.. aanname (onvoltooid) dat is moeilijk... Maar het gaat 'off topic' worden Leuk he ..fora
  10. Op taalkunde : Wil me geen vijanden maken, maar officieel (taalkundig) is dit een foutje, maar het is toch goed te verdedigen, omdat het de duidelijkheid verhoogt. Zogenaamd een gangbaar alternatief...(Omdat expliciet wordt bijgevoegd zwart/wit is het 'achterliggende tijdsgebeuren' (wijziging naam 2010) hier wel heel duidelijk. ) Mijn mening : Topic titel ..goed Mag aannemen dat Hamirubi dan weer bedoeld : De Kiekeboes. Die naam wordt tegenwoordig wel overal gebruikt.
  11. Ik heb een klein stapje genomen op LastDodo, begonnen met speurwerk en hoe het werkt. Ben niet geheel onbekend met websites, codering ed.. (hihi andere naam he) maar mis soms de logica achter hoe en wat , waar op Lastdodo gebeurt. Oke, nieuwe site, en foutjes moeten nog worden opgelost ook, maar we komen er wel... Gelijk maar suggestie erin gegooid ook Begrijp wel dat er hoofdreeksen zijn, die eigenlijk inderdaad niet 'aangepast' mogen worden, maar je zoekt vrij lang om af en toe dus die andere druk te vinden. Maar oke, hoop dat ik geen fout heb gemaakt. Heb de 2e uitgave van Kiekeboe 2e druk voorzien van info en depotnr.. Ik zie het, hopenlijk hebben anderen er ook iets aan.. Dank je wel voor je reactie
  12. Dank je, ik zal eens bedenken of ik mijn verzameling er dan maar ook aan toe voeg.. Anders beetje overbodig om lid te worden voor 1 item wijziging... Wordt wel meer dan een dagtaak denk ik..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...