Jump to content

kbellon

Members
 • Posts

  677
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

779 profile views

kbellon's Achievements

 1. Same. En Legende en Merlijn en Drakenbloed ook. Ik vermijd Hardcoverseries die langer dan 5 delen zijn (Servitude momenteel als enige uitzondering) omdat het gewoonweg te duur wordt dan.
 2. Waarschijnlijk geen nieuws meer, maar was zelf nog niet op de hoogte: in november het laatste deel van Urban https://www.facebook.com/darkdragonbooks/posts/4898328593515482
 3. Fijn om zo veel recensies te zien binnenkomen sinds gisteren Iets dat ik mij afvroeg ivm het einde van Carthago 10 (dus spoiler alert!)
 4. 3 Aaron, Het Beest en Ondanks alles zijn andere voorbeelden die ik dankzij het forum heb aangekocht in 2021
 5. kbellon

  Thorgal

  Ik weet dat er reeds dit jaar een vraag is geweest naar het herlezen van de Thorgal serie + spin - offs. Ik heb namelijk alle albums liggen, maar heb nog geen enkel spin off album gelezen. Ik vraag me dus af of de chronologie hier opgegeven: https://fr.wikipedia.org/wiki/Thorgal#Chronologie een goede is om het te lezen of dat het inderdaad pas beter is van de jonge jaren veel later te lezen zoals @Thorgal36bis reeds aangaf.
 6. Wat Leo gekocht op de stripbeurs in Wilrijk
 7. Ik ben naar Dune geweest gisteren. De trailer gaf me een beetje het gevoel dat het gewoon constant actie ging zijn (en daar had ik schrik voor). Maar dat was niet het geval. Ik ben blij dat ze besloten hebben het boek in 2 keer te verfilmen. Ze gaven het verhaal ruim de tijd om op gang te komen en namen hun tijd zonder overhaast over te komen. Dit is toch wel nodig voor zo een lijvig verhaal. Aangenaam verrast en benieuwd naar het afsluitende 2de deel
 8. kbellon

  Cowboy Bepop

  Fijn dat ze de intro behouden
 9. Exact wat ik ook meteen dacht
 10. Om het in thema van een recent onderwerp op het forum te beantwoorden. Het is inderdaad +2 Mi scusi
×
×
 • Create New...