Ga naar inhoud

LMichielsen

Members
  • Aantal items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door LMichielsen

  1. Ja dat denk ik ook. Ik zie dat ik best wel leuke srtips/comics heb die variƫren van euro's tot echt serieuze bedragen. Ik ga niet naar een handelaar maar probeer zelf maar te verkopen. En sommigen hou ik nog een paar jaar vast, toch maar
  2. Nee ook niet. Ik kan het nu overigens vandaag niet meer vinden. Misschien had hij een typefout gemaakt...
  3. Dank je! Daar zijn ze wel te koop. Eerste druk in mint condition $75.00. Ik ga kijken of ik de set ergens aan kan bieden op een van die sites. Of ebay.
  4. Dank je! Dat is een goede site inderdaad. Zij hebben helaas geen Elfquest op voorraad maar ik kan ook wel even kijken naar de andere comics die ik heb.
  5. Op deze site. Het zijn Engelstaligen in ieder geval. https://www.book-info.com/isbn/0-89865-245-6.htm
  6. Hallo, Excuseer mijn onwetendheid maar ik zoek advies. Ik heb een 2000 strips om en nabij (NL en Engels, Strips en comics) jaren 70/80. Van alles wat en ik wil er vanaf. Een striphandelaar gaf aan dat het dubbeltjes werk is wat ik heb (ongezien). Misschien euro's. Vooral omdat het Nederlandstalig is etc. Op internet en met met her en der vragen te stellen kom ik er achter dat het best een leuke collectie is. Ik ga er niet rijk van worden maar als ik iets zelf kan verkopen dan levert het meer op dan dubbeltjes lijkt mij zo. Waar ik in ieder geval geen wijs uit kan worden is de collectie Elfquest. Ik heb ISBN nummers ingetoets ergens en zie dat ik eerste druks heb maar op amazon en ebay verschilt te prijs enorm. Het eerste boek bijvoorbeeld; The complete Elfquest book 1 fire and flight (Engels) levert tussen de $29.00 en $2000.00 (een nieuw exemplaar) op. Hetzelfde geldt eigenlijk voor de andere 6 Elfquest boeken hoewel de $2000.00 alleen bij deel 1 te vinden is. Schiet mij maar lek maar daar kan ik geen logica in vinden. Wie kan mij uitleggen waar ik op moet letten of waar ik meer info kan vinden? En moct je mij wat kunnen aanraden bijvoorbeeld wat te doen met de gehele stapel dan hoor ik het graag. Groeten en alvast bedankt!
  7. Bedankt!! Ik heb het door... en ik maar denken dat ik overal een eerste druk van had..
  8. OOOHHH die Romeinse!!! sorry het kwartje valt nu pas.... bedankt!!
  9. Ok bedankt, dan zijn al die andere die ik heb ook een andere datum dan ik dacht en snap ik er niets van. Waar kan ik zien dat het uit 1978 is? En wat wordt bedoeld met 1960?
  10. Ja ik zal het wel niet goed snappen maar alle anderen die ik heb kloppen wel met de lijsten die ik op internet zie. Misschien kijk ik naar de verkeerde datum. Zie hier mijn foto's; Alvast bedankt voor de info.
  11. Hallo, Ik ben nieuw hier en ook op het gebied van strips. Ik ben mijn zolder aan het opruimen en het wordt tijd dat ik wat ga doen met de strips die daar al jaren liggen. Ik hoop dat iemand deze thread nog leest want ik zie hier kenners van het boek Asterix en de Britten. Deze heb ik en nu lees ik op het internet bij verschillende sites dat de eerste druk in 1966 is maar die van mij is van 1960.... en dat begrijp ik niet. Kan iemand mij dit uitleggen? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...