Ga naar inhoud

Leesplezier

Members
  • Aantal items

    154
  • Registratiedatum

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Leesplezier's Achievements

  1. Ik zou het album eerst eens huren bij de bib of digitaal. Dat is niet weinig geld en als het dan tegenvalt, is dat echt rot. Heb het zelf al paar keer meegemaakt. Nu zoek ik het vaak eerst in de bib. Als de aankoop daarna wat duurder is, dan is dat zo. Alleszins weet je dan wat het waard is/ervoor over hebt.
  2. Voor mij zijn die 24 eerste albums veruit de beste. De rest heb ik uit men verzameling gedaan, maar oooh zo schitterend. Zovele albums al 5-tal keer gelezen door de jaren heen. Ben aan het overwegen ze aan te schaffen in 1ste druk. Die kleuren zijn dan nog mooier vind ik. Dat leest nog leuker, maar die gelijmde oude boeken zijn zo fragiel helaas.
  3. https://www.facebook.com/profile.php?id=100088827616712 Robin Hart/Bob Le Couer levert mooi werk. Je kan eens bij hem informeren? Anderzijds kan je ook vragen aan stripwinkel/uitgeverij Adhemar. Peter zal je hier vast ook bij kunnen verderhelpen.
  4. Idem hier. Heb het album net besteld vanwege de reviews hier. Ben zeer benieuwd. Probeer me meer open te stellen voor dit soort strips tegenover het klassieke werk, maar om 1 of ander reden blijf ik steeds terugvallen op die oude gekende reeksen en raak ik er gefrustreerd over
  5. Leesplezier

    Murena

    Die heeft een patent daarop (helaas). Snap niet wat hem bezielt. Is het als Swolfs, snel interesse kwijt?
  6. De vrouw die met vuur speelde aan het lezen. Stieg Larsson schrijft zo schitterend! als iemand nog goede fantasy reeks weet of geweldige klassieker, laat maar weten.
  7. Lijkt me echt fantastisch om zoiets in bezit te hebben. Vooral het soort papier waarvan de meeste oude strips zijn gemaakt vind ik gewoon geweldig. Betreffende de verzameling. Echt zonde dat deze niet een museum krijgt. Zou er dagen in kunnen rondlopen. 1 dagje Louvre en 5 dagen Matla.
  8. Misschien al eens vermeld, maar ik heb het moeilijker met strips en zie het eerder negatief in. Ik bemerk zeer goed tegenwerk. Helaas zeer veel digitaal wat voor mij de flair van het tekenen weghaalt. De scenario's daarentegen zijn echt macaber. Populaire reeksen die plots worden verdergezet om maar een bron van inkomsten te vinden enz. Iets innovatiefs zit er niet tussen. Er worden wel goede verhalen gemaakt, maar deze hebben het moeiliijk om de mainstream te vinden. Om het een beetje ergens te vergelijken neem ik hollywood. Daar blijven ze maar Marvelfilms produceren of nevenreeksen omtrent het thema. Gewoon omdat het opleverd, maar kwalititatief laat het echt afweten. Het is een beetje zoeken naar een spelt in een hooiberg.
  9. Leesplezier

    Chimi Art

    Geen strip, maar ongelooflijk fan van Jan Bosschaert. Als jonge snaak deze destijds willen natekenen. Vermoed dat ik 14-15j was toen. Weldra de draad eens terug oppakken. Zoveel plezier hieraan gehad.
  10. De kleine Robbe - 1 t.m 18 - Verkocht .
  11. Momenteel deze klassieker aan het lezen. Wat een beeldspraak. Petje af. Is geen spannend boek, maar de beschrijvingen en de humor zijn geweldig. Ongelooflijk hoe deze schrijver emoties opwekt en neerpent. l
  12. Voor €3000 komt Morris hem persoonlijk afgeven...
  13. Raven - Deel 1 en 2 HC - Nieuw - Verkocht
×
×
  • Nieuwe aanmaken...