Ga naar inhoud

Lichtman

Members
 • Aantal items

  22
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Klopt helemaal, 't was als grapje in de reeks met Defenders bedoeld omdat de tweeling-met-bolhoed in die tekening blijkbaar liever met een echte Land Rover zou gereden hebben ;).
 2. Behoorlijk gekke HY inderdaad, wel grappig . En zo ver van de realiteit is 't ook weer niet want tegenwoordig is 't quasi onmogelijk om er eentje in originele staat te vinden; de meerderheid van de overgebleven exemplaren zijn omgebouwd (naar een foodtruck bv.). Langs de andere kant dan wel weer goed dat ze in gebruik blijven. Maar goed, 't is al lang duidelijk dat ik fan ben van die oude Franse schones en ik wijk te veel af .
 3. Zeer begrijpelijk. Ik duim alvast mee (zowel voor het uitblijven van geldnood als voor 't terug rijklaar maken ). Trouwens, hier zie je die helaas ook niet zo bijster veel rijden ..
 4. Afgelopen week geluk gehad met de lichtinval.
 5. Er zullen er vast meer zijn, maar deze al gevonden :
 6. Aah ! Bedankt om 't op te zoeken, 't was dus toch meer dan wishful thinking van mijn kant . Mooie oude Citroëns, dito Honda-motoren .. die Yoko heeft smaak ! @Lük Bey Wat off-topic (excuus), maar toch : ik hoop dat uw CX toch ooit nog de baan opgaat ?
 7. Niet erg hoor, 't komt door de herkenbare details; ik vind de motoren alleszins heel geslaagd !
 8. Ooh, nice ! En geestig Als ik een gokje mag wagen > Vespa (PX200 ?), BMW R90S, Honda (CB750 ?), en een Kawasaki ?
 9. Arabesk Beetje leep en slim, past dus goed bij Blutch !
 10. Inderdaad bekend maar met zo'n prachtig lijnenspel vind ik dat een behoorlijk terechte verwijzing .
 11. Bedankt voor de tip ! Nog een aanvulling : de motoren uit Joe Bar Team. Heel herkenbare modellen, geweldig ook hoe die motoren mee'bewegen' met hun rijders. Van sommige vraag ik mij wel af hoe ze in hemelsnaam hun helm opzetten .
 12. Vooral doorgaan met dat zo maar iets doen, zou ik zeggen !
 13. Interessante vraag ! Auto : zonder twijfel de DS'en in Guust Flater (Franquin tekende veel Citroën-modellen in die reeks, als overtuigd "Citrofiel" vind ik dat uiteraard geweldig ). Naast de DS passeren ook af en toe een GS, een 2CV, een Ami, en een Traction Avant de revue. Mogelijks andere modellen want ik meen me te herinneren dat Guust ooit eens in een flits door een SM ingehaald wordt. Enfin, los daarvan vind ik de modellen ook schitterend getekend (toeval of niet, meneer Franquin en meneer Citroën delen dezelfde voornaam). Motor : Yoko Tsuno heeft blijkbaar een
×
×
 • Nieuwe aanmaken...