Ga naar inhoud

SVlitsen

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over SVlitsen

  • Verjaardag 04-08-2004

Recente bezoekers van dit profiel

161 profielweergaven

SVlitsen's Achievements

  1. Ah, dat beantwoord mijn vragen. Merci!
  2. Wat bedoel je met 'stripster-site'? Ik was geïnteresseerd en deed wat research maar, uhm, ik kwam op wat anders uit ... En bestaat er zoiets als een Getekende Reep magazine? Ik zag je daar ook iets over posten.
  3. Net voor het eerst digitaal getekend en ingekleurd met een 'pen tablet'. Wow, dat was wel even zoeken. Zo naar je scherm kijken en niet letterlijk zien waar je je pen neerzet is echt wennen. Mijn stijl is ook helemaal anders dan hoe ik op papier teken (wat ik jammer vind), dus daar moet ik nog aan werken. Ik ga nog veel moeten oefenen met mijn nieuwe 'speelgoedje' voor ik echt tevreden kan zijn maar ik weet zeker dat het gaat lonen Wat het (zeer literaire) verhaal betreft: mijn bedoeling was om een doodnormale, realistische situatie af te beelden die toch op één of andere manier verrassend eindigt.
  4. Merci voor de reacties, dit helpt mij al verder!
  5. Dag allemaal! Ik heb een leuk idee voor een stripverhaal maar ik weet niet hoe ik hieraan moet beginnen, welke materialen ik nodig heb, hoe ik de vakjes in moet delen, etc. Het is de bedoeling dat de personages er zo realistisch mogelijk uitzien, welke technieken kan ik hiervoor gebruiken? Het lijkt mij moeilijk om veel details in zo'n klein vakje te krijgen dus daar kan ik ook tips voor gebruiken... Ik hoop dat jullie antwoorden weten op deze vragen en me op weg kunnen helpen! Grtjs SVL
×
×
  • Nieuwe aanmaken...