Jump to content

Harly

Members
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Harly

 1. Blijft echter niet handig en het was gewoon gebrek aan kennis en dat is iets geheel anders dan een karakterstatement. Gewoon even slikken...dat moeten Tweety, ik en anderen ook.
 2. Nee, dat is vlg mij helemaal geen event dat hier thuishoort. Waarom het er wel staat? Ik kan van alles bedenken...van afgunst of gewoon niet zo slim.
 3. Inderdaad, weinig nieuws. Natuurlijk zijn er incidenteel ook pareltjes maar ik wacht altijd even. Kan ik ook omdat ik niet kwijlend op zoek ben naar een fraai stiksel, de 3e v\herkleuring of dergelijke aanpassingen aan een mooi product uit eerdere tijden. Als u dat wel mooi vind dan is zelfs DDB een bron.
 4. Ik in elk geval niet. Het grootste deel is niet interessant of zeer gedateerd. De rest koop ik in de ramsj.
 5. Bruno Graff on tour? Vertel. Ik ken de Brusselse verhoudingen niet en heb geen idee waarom ze uit het park moeten. Jammer! En Fransen en hun taalgenoten , daar kunnen we boeken over vullen.
 6. Kan best maar het is weer erg karig...gaat het wel door?
 7. Voor bewust niet gevaccineerden is er toch test?
 8. Dat zou kunnen maar het gaat om de feiten. Het feit dat het doorgaat is verrassend na oa het gehannis met DCC. De poster is óók verrassend maar óók teleurstellend. Misschien is er een doel mee maar als dat niet zo direct herkenbaar is communiseer dan. Daarmee komen we bij een van de grootste problemen. Het stripschap communiceert moeizaam en via kanalen die al zijn dichtgegooid met afgehaakte volgers.
 9. Goedbedoeld? Ik kan niet ik koppen kijken wat de bedoeling was of is. Wel zie ik een heel matig visitekaartje dat aansluit bij het amateurisme dat al vele jaren rond dit event hangt. Verder laat ik me maar verrassen.
 10. Dat hoop ik ook. Als de organisatie de verantwoordelijkheid neemt om volgens de regels de inkom te doen wordt het binnen een gezonde bende. Afgezien van de geestelijke toestand van een enkeling (2 man).
 11. Zou het event in juni doorgaan?
 12. Ik ben een beetje raar. Ik lees de strips en koop geen extra exemplaar voor de kast of dedicace. Of beide! Nog vreemder is dat ik af en toe terugkijk naar een opdracht of bij vervolgen naar het eerdere nr. Een plastic mapje is niet handig. Het gaat kapot bij gebruik en al die formaten helpt ook niet.
 13. Gezien het fanatisme zal er weinig logica in deze redenering gezien worden. Ik zie weinig begrip voor de organisatie of men denkt een binnenactiveit zomaar naar buiten de verplaatsen (zie Contern)
 14. Contern heeft signeren ook binnen zover ik weet.
 15. Wat JIJ nog niet weet is dat het organiseren van een dergelijke activiteit heel veel voorbereiding en geld kost. Dat in een situatie eaarbij zich partijen niet of onvoldoende zeker kunnen binden. Alle stripgekkies ten spijt.
 16. Ik heb geen behoefte aan Heuveltjes hier. Dus graag correct blijven. Op markten mogen alleen etenswaren verkocht worden Tweety. En of het anders kan: misschien als ze alle ouwe stripverzamelaars, vanaf 67?, niet toelaten. Ik als duidelijk jongere ga óók niet want ik ben wel sociaal vaardig.
 17. De uitgestelde editie van Haarlem 2020 is nu ook voor 2021 geannuleerd. Op weg naar 2022!
×
×
 • Create New...