Ga naar inhoud

Harly

Members
  • Aantal items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Harly

  1. Inderdaad, weinig nieuws. Natuurlijk zijn er incidenteel ook pareltjes maar ik wacht altijd even. Kan ik ook omdat ik niet kwijlend op zoek ben naar een fraai stiksel, de 3e  v\herkleuring of dergelijke aanpassingen aan een mooi product uit eerdere tijden. Als u dat wel mooi vind dan is zelfs DDB een bron.

  2. 15 uren geleden, fazerco zei:

     

    Er zijn een aantal mensen die schijnbaar iets hebben tegen het stripschap. Dus standaard bij voorbaat alles afkraken wat het stripschap doet.

     

    Dat zou kunnen maar het gaat om de feiten.  Het feit dat het doorgaat is verrassend na oa het gehannis met DCC. De poster is óók verrassend maar óók teleurstellend.

    Misschien is er een doel mee maar als dat niet zo direct herkenbaar is communiseer dan. Daarmee komen we bij een van de grootste problemen. Het stripschap communiceert moeizaam en via kanalen die al zijn dichtgegooid met afgehaakte volgers.

  3. 14 uren geleden, Lecram zei:

    Ik ben blij dat de stripdagen weer georganiseerd worden, daar heb ik best wel zin in, ik geloof niet dat Berlicum de nieuwe glorie is.

     

    En zo’n poster met veel bekende figuren, ach, goedbedoeld.

    Goedbedoeld? Ik kan niet ik koppen kijken wat de bedoeling was of is. Wel zie ik een heel matig visitekaartje dat aansluit bij het amateurisme dat al vele jaren rond dit event hangt. 

    Verder laat ik me maar verrassen.

  4. 7 uren geleden, Lecram zei:

     

    Maakt niet uit, laten we het erop houden dat Knokke gewoon doorgang gaat vinden, omdat tegen die tijd iedereen die dat wil zijn prikkie heeft gehad (of twee) en daardoor de maatregelen versoepeld worden of zelfs opgeheven zijn.
    Ik hoop dat oude tijden weer snel zullen herleven......🍹🍺  

    Dat hoop ik ook. Als de organisatie de verantwoordelijkheid neemt om volgens de regels de inkom te doen wordt het binnen een gezonde bende. Afgezien van de geestelijke toestand van een enkeling (2 man).

  5. Ik ben een beetje raar. Ik lees de strips en koop geen extra exemplaar voor de kast of dedicace. Of beide!

    Nog vreemder is dat ik af en toe terugkijk naar een opdracht of bij vervolgen naar het eerdere nr.

    Een plastic mapje is niet handig. Het gaat kapot bij gebruik en al die formaten helpt ook niet.

  6.  Gezien het fanatisme zal er weinig logica in deze redenering gezien worden. Ik zie weinig begrip voor de organisatie of men denkt een binnenactiveit zomaar naar buiten de verplaatsen (zie Contern)

  7. 1 uur terug, Ambreville zei:

    Gewoon een risico-analyse denk ik plus het feit dat het binnen is, in soms toch wel wat drukke ruimtes. Iedereen wil nu wel die glazen bol die naar de zomer en voorbij kijkt.

    De festivals met veel buitenlucht zijn waarschijnlijk de meest betrouwbare om door te gaan. Ik ben benieuwd wat Conternes gaat doen.

    Contern heeft signeren ook binnen zover ik weet.

  8. 11 uren geleden, Aleksandr zei:

    da's ook op tijd, wat weten ze daar wat wij nog niet weten?

    Wat JIJ nog niet weet is dat het organiseren van een dergelijke activiteit heel veel voorbereiding en geld kost. Dat in een situatie eaarbij zich partijen niet of onvoldoende zeker kunnen binden. Alle stripgekkies ten spijt.

  9. Ik heb geen behoefte aan Heuveltjes hier. Dus graag correct blijven. Op markten mogen alleen etenswaren verkocht worden Tweety.

    En of het anders kan: misschien als ze alle ouwe stripverzamelaars, vanaf 67?, niet toelaten. Ik als duidelijk jongere ga óók niet want ik ben wel sociaal vaardig.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...