Ga naar inhoud

Omzeep

Members
 • Aantal items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Omzeep

 1. Niet echt zelf verzameld maar eerder een verzamelwerk: ik heb het Cartoon Aid boek echt helemaal kapot gelezen. Het was een dik boek met voetbal als thema en ging mee op vakantie in een jaar dat er volgens mij ook een EK/WK was. Fantastisch boek vind en vond ik het en ik ken het ruim 30 jaar (?) later volgens mij nog redelijk van buiten. In die periode had ik ook nog redelijk wat albums van De Wondersloffen van Sjakie, ook een voetbal-strip. En ook De Goalgetter (S&W) en Jommeke’s Jacht op een Voetbal had ik, herinner ik me nu.
 2. Ik ben Patreon-member geweest om een strip in ontwikkeling te volgen en de jpegs te ontvangen. De strip komt nu ook effectief uit.
 3. Hoewel ik strips die ik nog heb van vroeger niet rap zou wegdoen, vind ik het wel aangenaam om een plaatsbesparend alternatief te hebben. Een beetje zoals met muziek, daar hoef ik ook niet alles van op cd/vinyl/casette te hebben. Wordt op den duur zo'n zooitje.
 4. Storm 1. De Wentelwereld 2. De Robots van Danderzei 3. De Doder van Eriban Gebaseerd op sentiment van +25 jaar geleden.
 5. Ja klopt, weet ik ook nog. En volgens mij was het ook mijn eerste kennismaking met Eddy Wally
 6. Heb de patreon-jpegs, maar deze wil ik wil ook wel fysiek hebben als'ie uitkomt (19 mei): Red Room van Ed Piskor.
 7. Ergens heb ik 'De Krimson-Crisis' nog liggen, die ik door dit topic nog wel eens wil lezen. Deze sprak me als klein manneke destijds toch het meeste aan. Had gedacht dat ie meer zou voorkomen in de top-10's.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...