Ga naar inhoud

Nova88

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Nova88's Achievements

  1. Bedankt voor de reacties allemaal, Antares had ik al voorbij zien komen maar de tekenstijl is het duidelijk niet. Wat ik me herinner was echt fris/strak/modern, niet teveel gradaties in kleuren e.d. Het waren echt meer fantasiewezens, een soort pratende dieren maar dan niet helemaal, geen aliens. Van wat ik me herinner was het ook vrij onschuldig, wel een serieus verhaal maar niet echt gericht op volwassenen. Qua sfeer deed het wel enigszins denken aan Azimut, maar dan strakker en moderner getekend zonder menselijk personages.
  2. Dit was hem niet, de focus lag minder op de ruimte en meer op een fantasiewereld. Wel een leuke tip, ik ga hem op mijn lijstje zetten Ik twijfel nu wel een beetje, maar voor mijn gevoel ging het meer om fantasiewezens dan mensen (hoewel er ook fantsasiewezens in azimut zitten) en was het echt een afgesloten reeks van 3 delen, niet een lopende reeks waarin nog vervolgen zaten.
  3. Beste Stripliefhebbers, Een tijdje terug was ik eens aan het Googlen op aanraders en tips voor goede stripboeken. Ik ben toen op (ik denk) dit forum een topic tegengekomen waarin mensen hun top 10/20/30 van strips deelden en toen zag ik een bepaalde strip die me wel gaaf leek maar ik ben de titel vergeten. Ik heb al een beetje gezocht in oude topics hier op het forum maar ik kan het niet terugvinden. Het ging om een 3-delige strip, vrij modern denk ik van in ieder geval na 2000 maar ik denk nog recenter (de afgelopen 5 jaar) met een fantasy/futuristische setting van een soort fantasie wezens die samenleefden. Het had (dacht ik) een beetje een maatschappelijk thema en was erg mooi getekend, vrij modern, strak en kleurrijk. Daarbij herinner ik me nog dat de titel een uniek woord was, zoiets als 'azimut' en geen samengesteld woord. De stripreeks werd door meer mensen benoemd als zeer goed/ een aanrader, het was sowieso geen Nederlandstalige strip. Ik weet dat dit wellicht een wat vage omschrijving is, maar zo herinner ik het mij. Wellicht dat iemand een goede, recente 3-delige stripreeks weet met een fantasy/futuristische setting.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...