Ga naar inhoud

Timhardt

Members
 • Aantal items

  4.519
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Timhardt

 1. tot welk nummer lopen de integrales zoals gecommuniceerd totnogtoe?
 2. The Sixth Gun - Deluxe Vol 1-6 - Hardcover - Eerste druk - Catawiki
 3. die, ja, daar is een mooie HC van momenteel (complete serie) en de titel was al eerder blijven hangen. Wel nog geen pagina gelezen.
 4. Timhardt

  Skyward

  Volgt iemand skyward hier?
 5. Timhardt

  Xiii hardcovers

  verkocht, mag dicht
 6. De smaak van chloor is fantastisch. Het toont hoe krachtig het medium waar we allemaal verliefd op zijn, echt kan zijn. Tekeningen zonder tekst die toch spreken. Een verhaal dat recht naar het hart gaat (het mijne toch). Ik ben jaloers dat je dit voor de eerste keer mag lezen.
 7. Timhardt

  Xiii hardcovers

  Ze moeten echt weg, dus als iemand ze wil wil ik ze tegen verzendingskosten opsturen
 8. Ken ik niet. Vertel!
 9. Zeker een aantal onmisbare strips op zijn naam: De smaak van chloor, une soeur, in mijn ogen. Dat zijn zowat de beste 3. Allen heel verschillend, maar inderdaad steeds met die dromerige saus over alles heengegoten. Ik ben een laat ontdekker van Vives, maar groot fan. Al heb ik de indruk ook dat het beste achter ons ligt. Maar wat dat is, is zeker de moeite. Last man, een lange reeks van hen, zo origineel, fantastisch verhaal, verdient een beter uitgavebeleid dan totnogtoe. Komaan, 4,5 integrales en 't is klaar. Na narrenschip en lupus (en land van langvergeten binnenkor
 10. Onbegrijpelijk. Mijn historische strip top 3: (geen volgorde) De as van de katharen De torens van schemerwoude Age of bronze (shanower)
 11. Helaas wel. Ik volgde in het Engels maar helaas na 6 delen gestopt. Ten onrechte!
 12. https://www.catawiki.nl/l/46584409
 13. In een paar integrales hé?
 14. Ik heb er maar 6 gelezen. Blast is al oud. Waterlelies vond ik niets Beestenburcht is een instant klassieker Keizerin charlotte is een instant klassieker. Krasse knarren blijft een toffe reeks. De rest interesseert me niet. Wat me ook opvalt: de review van de nr 1 is niet onverdeeld positief. Hetgeen me toch eerder een zwak stripmaker doet vermoeden. Ik vond dat op comic en mangagebied ook. Ik kocht wel erg veel voor mijn doen. Maar veel integrales en opwaarderingen.
 15. pfff....ze zouden beter de lemen troon eerst afmaken. Of nevermind, mijn interesse is al over.
 16. je kan de eerdere delen ook van de hand doen, zoals ik, ving op catawiki toch nog 110 euro ofzo, dan heeft zo'n box met alles erin toch ineens een heel ander prijskaartje.
 17. ik weet dat ik hier (bijna) alleen mee sta, maar het scenario van Makyo blijft helemaal overeind tot waar ik las (deel 15). Bovendien heb ik een zwak voor én Vicomte én Herenguel én Faure. De illustere onbekende Laval (tekenaar van de laatste cyclus) kon ik ook wel smaken).
 18. ik heb toch mooi wat winst gemaakt hoor en ondertussen ben ik uit de markt. investering X5 op een jaar tijd, niet slecht!
 19. Of een mooie integrale van The last man van Vives. Of een mooie integrale van As van de Katharen van Jarbinet. 2 erfzondes, dat die nog niet in een integrale ultieme uitvoering zijn gegoten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...