Ga naar inhoud

Hoedan

Members
  • Aantal items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Hoedan

  1. Na de middag was het als snel uitgestorven. Zefs bij HUM 3 x kunnen aanschuiven en dat was de aantrekkelijke hoek. Samen met Arcadia natuurlijk.
  2. Is er nog hoop op uitbreiding van het aantal tekenaars (en dan niet de Nederlanders en Belgen)? Vooruit... Schuiten en dat soort mannen mag óók.
  3. Dat zal de jagers uit de lage landen niet tegenhouden om de 200e kiekeboe, de 300e Suske , de 400e Urbanus of de 500e Cambre te scoren.
  4. Aha, dat is de invulling van '45 kraampjes extra'. Een paar mensen meer per kraampje. Ik zie je zondag!
  5. Op de plattegrond tel ik alles meegerekend 23 stands...waar is de rest?
  6. Is het plaatje met de zaal indeling nog niet compleet? Ik zie verre van 45 kramen laat staan 45 extra.
  7. Jammer, wappies zijn blijkbaar ook terroristen.
  8. Dit item ging over een doorstroom locatie. Niet meer en niet minder . Als je leest zie je 2 verschillende reacties niet meer en niet minder. Als je het breder wil maken dan het item waarom het gaat mag dat maar schuif dat niet af op mij. Ik weet helaas nog steeds niet wat dat doorstroom betekent. ik ben blij met Rijswijk. En daarom hoop ik op de nodige informatie.
  9. Wat betekent hier een ' doorstroom locatie' ?
  10. Klopt, maar gezien de geschiedenis van de stripdagen is een zeker gebrek aan vertrouwen niet raar. En U weet : vertrouwen komt te voet en gaat te paard.
  11. Veel nieuwe, onbekende namen. Voor diegenen die uitsluitend lopen voor de gevestigde internationale namen een gruwel maar dit is óók de manier waarop deze begonnen zijn. Leuk dus!
  12. De tussenzin van Veto over het obligate dumpen van DDB. Zijn er mensen onder ons die de vaak gedateerde zooi van deze uitgever (zie de koeien letters in elke uitgave) kopen of niet toch wachten tot de onvermijdelijke dump. Voor de ssz is dat toch rampzalig?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...