Ga naar inhoud

linthout

Members
 • Aantal items

  4.660
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Profile Information

 • Beroep
  tekenaar

Recente bezoekers van dit profiel

3.488 profielweergaven
 1. Ja, maar de koper redeneert zo niet, die weet dat allemaal niet. En die brandende hoepel was gewoon heel storend. Die hing daar zomaar.
 2. linthout

  Boucq

  Kun je geloven dat ik niet eens weet wat instagram is. Aaiaaiaai... Ik word stilaan oud vrees ik....
 3. linthout

  Boucq

  Ik ben het volledig eens met jou. MEER van dit! En waar zitten de nieuwe Reiser, Pirana, Wolinski, Claire Brétecher? Het lijkt wel alsof humorstrips voor volwassenen compleet aan het uitsterven zijn!
 4. Eppo is tweewekelijks. Bedoel je dan een halve Eppo?
 5. Ha ja? Staat dat hier in? Ik heb inderdaad iets geschreven voor een van die bundelingen.
 6. In Amerika waren ze er vrij vlug bij om albums uit te geven van de krantenstrips. Maar zeker niet alles verscheen in album. Ik weet niet of er hier eind 19e eeuw al krantenstrips waren...Stonden er zelfs al strips in de kranten hier voor Sleen en Vandersteen? Ik kan me niet meteen iets inbeelden...Die cent prenten, maar die werden apart verkocht...Er waren wel heel vlug stripbladen...
 7. Zeg, Tom! Waarom heb je het plots voor de vrouwen! Ik word al ongerust! Goh, ja, ik heb zowat heel Amerika afgereisd op zoek naar strips, koop strips in China en Japan, uiteraard ook Frankrijk en Duitsland volg ik...Ik zit hele dagen bezig met strips te tekenen, verzamelen en te volgen op internet. Ik ontmoet op al die plaatsen weinig vrouwen. De toekomst waar jij het over hebt bestaat niet. Natuurlijk zijn er een paar vrouwen die veel likes krijgen. De jaarlijkse online inkomsten van mijn strips kan ik wel een keer mee gaan eten, maar niet naar het restaurant, wel naar d
 8. Er is compleet niks aan het keren. De toekomst, daar heb je een glazen bol voor nodig en webcomics blijven voor het grootste deel marginaal. De populaire strips bij Standaard worden uitsluitend getekend en geschreven door mannen. Ik ken welgeteld één vrouwelijks stripauteur bij Standaard en die werkt voor mij! Stap eens een stripwinkel binnen en kijk hoeveel vrouwen daar rondlopen. Er zijn wel behoorlijk wat nieuwe kinderstrips die meisjes mogelijks aanspreken. Die evolutie zie ik wel. Maar aan het keren...Nee, hoor!
 9. Doe daar maar eens een onderzoek naar! Je zult van een koude kermis terugkomen. Er zijn gewoon véééééél minder vrouwen die strips lezen. Er zijn nog vééééél minder vrouwen die strips verzamelen. Er zijn vééééél minder vrouwen die strips tekenen. Er zijn vééééél minder vrouwen die een stripwinkel uitbaten. Kijk eens naar het publiek in een stripwinkel. Voor het overgrote deel mannen. Ik verwelkom alle vrouwen in de stripwereld hoor! Er moesten er meer zijn. Ik stel gewoon vast. Helaas.
 10. Ja, Merho is dat Donald Duck karretje bij mij komen lenen voor die strip. Het staat nog steeds in mijn speelgoedkast.
 11. Ja, vroeger was ik een groot fan. Maar de laatste tijd wordt dat blad steeds slechter en amper leesbaar. Er is ook geen hond meer die dit koopt. Hier in Belgie weet ik dat Mekanik één nummer binnentrekt. Voor de rest nergens te vinden. Er heeft wel een nieuw verhaal van de pas overleden auteur Richard Corben in gestaan. Dat was natuurlijk altijd de moeite.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...