Jump to content

Warson

Members
 • Posts

  311
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Warson

 1. Warson

  HUM!

  Misschien kan je dan ineens Brüno meebrengen
 2. Weer een stripgrootheid die ons heeft verlaten. Jean Graton, de vader van Michel Vaillant, bereikte de gezegende leeftijd van 97 jaar.
 3. Malik, tekenaar van o.a. Cupido en Archie Cash, is deze ochtend overleden. Hij is omgekomen in een brand in zijn woning in Huppaye (Waals-Brabant). https://www.lavenir.net/cnt/dmf20201211_01536599/le-papa-de-cupidon-malik-decede-dans-un-incendie-a-ramillies?fbclid=IwAR2pupJh_3do9ghfYmM65zorEaFMNNtE4zJnC9RE9Dq4iXD76Sb7T2awHwo
 4. Ik wacht er ook op, Veto. Dus beste uitgevers: je bent al zeker van minstens 2 verkochte exemplaren
 5. En hardcover of softcover?
 6. Versgeperst fruitsap is volgens mij fruitsap dat vers geperst is. Want het werkwoord verspersen bestaat niet.
 7. Volgens Dany (de tekenaar) zou het Stripfeest in Brussel dan toch geannuleerd zijn.
 8. Geen Boekenbeurs in Antwerpen dit jaar!
 9. Dat niet. Maar zolang er geen vaccin is, vrees ik voor dergelijke evenementen. Tenzij zeer beperkt qua bezoekers, maar dat is dan weer voor niemand rendabel.
 10. Ook in Frans (voorlopig) stopgezet wegens tegenvallende verkoop. Maar misschien niet definitief. Prioriteit gaat nu wel naar de herneming van De Killer.
 11. Ik lees net op Facebook dat René Follet overleden is. C'est avec une très grande tristesse que nous venons d'apprendre la mort de René Follet à l'âge de 88 ans. C'était un ami de Spirou de longue date, puisque sa première publication dans le journal date de 1949. Puis tout au long de sa vie, il aura accompagné Spirou jusqu'à récemment, avec des séries comme S.O.S. Bagarreur, Les Zingari, Edmund Bell, Ikar ou encore quelques histoires de Jean Valhardi. Les amis de Spirou présentent leurs sincères condoléances à la famille et aux amis de ce grand artiste.
 12. Warson

  Originelen

  Goh, meestal zit er bij echt grote namen (zoals een Barbucci) weinig verschil tussen de prijs die je rechtstreeks bij de auteur betaalt of via een galerij. Vaak maken ze afspraken met elkaar om niet onder de prijs te verkopen. Anders verkoopt de galerij niets meer Zo heb ik vorig jaar een origineeltje rechtstreeks bij Marini gekocht. Volgens hem verklaarde zijn vaste galerij (9art) hem zot, dat hij dat voor die prijs wilde verkopen. Maar enkele maanden geleden zag ik een soortgelijk origineeltje op de site van die galerij staan voor amper 50 euro meer
 13. Warson

  Originelen

  Je gaat toch niet zomaar honderden kilometers rijden voor een signeersessie in een winkel (dus geen festival) zonder dat je ingeschreven bent of weet dat je aan de beurt mag komen? En om zo'n tekening te kopen, moet je waarschijnlijk geen (vaste) klant zijn. Ik vermoed dat hij veeeel meer tekeningen in stock heeft dan klanten
 14. Ze heeft een nieuwe bij Dupuis
 15. Miralles was toch op loting of voorrang voor kinderen, dus kleine kans. Nog enkele annulaties: Maltaite, Gos & Walt, Lucy Mazel, Blutch, Buscaglia
 16. Ik dacht wel dat je zou reageren Hij was gisteren in Brussel, in stripwinkel Flagey.
 17. Prado in De Gestolen Triskel
 18. Christophe Alliel in 'De Honden van Pripyat'. Alliel woont in Borneo, Maleisië, en signeert niet zo vaak (meer) in Europa.
 19. Ik verkies eerder dat G komt
 20. Gastine in Jusqu'au dernier. De scenarist Félix wist me te vertellen dat de tekst bij de vertaler zit. Binnenkort dus in het Nederlands bij Saga.
×
×
 • Create New...