Ga naar inhoud

Minotaur

Members
 • Aantal items

  151
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Minotaur

 1. EINDE van deze topic. Afsluiten maar.
 2. Zijn er hier mensen die in een van de bovenstaande conspiracy theorieën geloven? En zo ja, waarom?!
 3. Jammer maar na tien jaar is het over en uit voor Sandawe.
 4. Iemand gelezen? Werd mij aanbevolen, doch hoor graag second opinion. Thanks.
 5. Curiosa te koop: 1/ varia sticker-set. 20 EUR (achterkant soms wat beschadigd) 2/ Rode Kruis sticker-set. 20 EUR (idem) 3/ Kuifje's punten : reclame+blad met punt. 10 EUR 4/ SODA zeefdruk, 50/250. Gesigneerd. 10 EUR. 5/ Nero, set postkaarten. Nr. 13/100. Nieuw (nog in verpakking). 15 EUR.
 6. Met de herdenking van de 50e verjaardag van de moord op Kennedy - en alle mysteries / theorieën die daarmee gepaard gaan - vroeg ik me af welk mysterie jullie graag nog opgelost zouden zien. Perso is het de Bende van Nijvel: Wie en ergens vooral: Waarom? U?
 7. Voor zij die de comics volgen in het Engels: ik heb zonet de softcover bundel nr. 18 gelezen en voor het eerst had ik een ontevreden gevoel. De personages die op het laatste worden geïntroduceerd zijn er wat mij betreft over. Te theatraal, te ver gezocht. Ik hoop dat het maar een tijdelijke inzinking is, maar ik vrees dat TWD de XIII weg opgaat / op zal gaan: don't kill the goose with the golden eggs ... Voor zij die het gelezen hebben: wat dachten jullie ervan?
 8. FRS Nederland is failliet. (link: http://nos.nl/artikel/510336-free-record-shop-nederland-failliet.html) Een paar jaar geleden heeft Extra Zone er het bijltje bij neergelegd. In Frankrijk heeft Virgin de boeken neergelegd. En het einde is niet in zicht. Met ieder faillissement verdwijnen X aantal verkooppunten. Een deel van de handel gaat naar andere, overlevende ketens, maar een deel verdwijnt ook (mensen vinden geen winkel in de buurt en doen dan maar geen aankopen of downloaden de boel, enz.). Strips blijven nog relatief gespaard van dergelijke ketting-falingen (alhoewel
×
×
 • Nieuwe aanmaken...