Jump to content

Helstar

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Helstar's Achievements

 1. De omni bevat deze delen: Detective Comics #854-863, Batwoman #0 (New 52), Batwoman #0-24, and Batwoman Annual #1
 2. Ik ben nu bezig met de Batwoman Omnibus van J.H. Williams III Leest lekker weg, niet vergelijkbaar met Batman, meer bovennatuurlijk met geesten en weerwolven etc. Maar ook al vind je Batwoman of de verhalen helemaal niks, dan nog is het haast verplichte kost vanwege de adembenemende art van JH Williams, mijn god wat is die gast fantastisch goed. Enige wat een beetje jammer is, is dat de binding nogal strak is waardoor de vele splashpages niet volledig tot hun recht komen. Maar die art, wauw in het kwadraat
 3. Na Eddie Gein nu iets compleets anders in alle opzichten; Shangri La van Mathieu Bablet Nog maar net in begonnen dus over het verhaal nog niks te melden maar wat een tekeningen en die kleuren, holy fuck. Overigens is deze nog niet in het Nederlands dus heb ik de Duitse versie aangeschaft in een prachtige hardcover (de Franse taal ben ik niet machtig helaas) .
 4. Did you hear what Eddie Gein done? Beetje zoals Monsters maar dan wel echt bebeurd en geen fictie. Prachtig tekenwerk maar niet voor de tere zieltjes.
 5. Heeft iemand deze nog liggen dan wil ik ze graag overnemen indien in goede staat. Via lastdodo wordt er een paar aangeboden maar vrij duur (?) en dan ook nog verzenden vanuit Belgie erbij.
 6. Hoi Tim, Het is een longshot maar wellicht heb je geluk, ik ben begin juni in Goes geweest en daar heb je een boekenwinkel De Koperen Tuin. Het verbaasde me toen dat ze daar nog een exemplaar van Blacksad integraal hadden liggen. Misschien is ie nog niet verkocht, je zou eens kunnen proberen. Succes ermee!
×
×
 • Create New...