Ga naar inhoud

Helstar

Members
  • Aantal items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Helstar's Achievements

  1. All Star Superman van Grant Morrison Hellboy van Mike Mignola Black Hammer van Jeff Lemire Vision van Tom King Sandman van Neil Gaiman Batman The Black Mirror van Zack Snyder Sin City van Frank Miller Parker van Darwyn Cook en natuurlijk Watchmen van Alan Moore want die mag in geen enkele lijst ontbreken hoe cliché ook En last but not least omdat het zo'n mooie reeks is met goed verhaal en prachtige tekeningen Harrow County van Cullen Bunn
  2. Heb deze onlangs ook gelezen en vind hem heel erg goed (beste van 2022 tot nu toe). De tekeningen van de stad zijn ontzettend mooi en sfeervol, gezichten vind ik minder geslaagd, zeker tov van die fantastische sfeervolle stadsbeelden. Beatrice heb ik ook gekocht maar die is in alle opzichten minder goed (maar nog steeds de moeite waard).
  3. Lang op gewacht maar sinds vandaag eindelijk mijn Absolute Swamp Thing by Alan Moore collectie compleet met de ontvangst van het derde deel. En ook dit is weer een prachtige uitvoering met die aparte stof die DC voor de kaft heeft gebruikt. Oh ja en Alan Moore heerst!
  4. Vandaag ontvangen Dark Victory die eindelijk in een deluxe hc is uitgebracht (had graag de absolute gehad maar die is serieus oop en wordt voor idiote prijzen verkocht). Maar die nieuwe titel die op de kaft staat slaat alles, de marketing afdeling van DC is helemaal doorgedraaid.
  5. Ben op dit moment bezig met Dracula van George Bess (Duitse uitvoering). Wat een prachtig uitgevoerd boek en schitterende zwart wit tekeningen zeg, echt jammer dat dit niet in het Nederlands te krijgen is. Ondanks dat Duits zware kost is met al zijn volzinnen en bewoordingen leest dit boek toch makkelijk weg. Er komt in juni George Bess's Frankenstein uit, die komt er zeker ook!
  6. Ik had deze ordinair bij bol besteld (ja ik weet het...) Neat stuff in Den Bosch heeft ook best veel van Magnetic Press. Heb daar al wat werk van Tony Sandoval (ao watersnakes, 10000 storms en doomboy) en ander spul gekocht.
  7. Vandaag binnen gekregen: Carbon & Silicon (in het Engels van Magnetic Press) Wow wat een enorm mooie uitgave is dat zeg (alles van Magnetic Press is mooi maar deze vind ik wel heel sjiek). Er zit zelfs een geil rood leeslint ingebonden, erg fraai. Ben benieuwd naar het verhaal, Shangri La was super, verwacht ik van deze ook
  8. Niet Europees maar uit Amerika maar zeker geen superhelden comic: The Sheriff of Babylon van Tom King Dat die nog niet verfilmd is...
  9. vandaag opgepikt bij neat stuff in den bosch: Bootblack De Slang en de Speer deel 2 Alex Senator Integraal
  10. Net binnen gekregen: De Dood van Stalin Blacksad 6 Mooi Duister Hoop in Bange Dagen 3
  11. De omni bevat deze delen: Detective Comics #854-863, Batwoman #0 (New 52), Batwoman #0-24, and Batwoman Annual #1
  12. Ik ben nu bezig met de Batwoman Omnibus van J.H. Williams III Leest lekker weg, niet vergelijkbaar met Batman, meer bovennatuurlijk met geesten en weerwolven etc. Maar ook al vind je Batwoman of de verhalen helemaal niks, dan nog is het haast verplichte kost vanwege de adembenemende art van JH Williams, mijn god wat is die gast fantastisch goed. Enige wat een beetje jammer is, is dat de binding nogal strak is waardoor de vele splashpages niet volledig tot hun recht komen. Maar die art, wauw in het kwadraat
  13. Na Eddie Gein nu iets compleets anders in alle opzichten; Shangri La van Mathieu Bablet Nog maar net in begonnen dus over het verhaal nog niks te melden maar wat een tekeningen en die kleuren, holy fuck. Overigens is deze nog niet in het Nederlands dus heb ik de Duitse versie aangeschaft in een prachtige hardcover (de Franse taal ben ik niet machtig helaas) .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...