Jump to content

Theoak

Members
 • Posts

  1,088
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,326 profile views

Theoak's Achievements

 1. Blijft een zielig verhaal. Werkstraf maar laten doen in een bibliotheek, dan kan ie in de pauze strips lezen!
 2. Oh zeker, maar ik heb ook genoeg strips van de laatste 10 jaar gelezen, en qua tekenwerk is het alleen maar beter geworden, maar buiten een aantal strips/series van Bec en Leo is er niet zo heel veel spannends bij gekomen.
 3. Om op de vraag te antwoorden of er de laatste 10 jaar strips zijn verschenen die de vroegere top 10 kunnen binnenstormen is mijn antwoord nee. Ik zou zo niets weten wat een betere indruk bij mij heeft achtergelaten dan bijv. De Jacht, of Kinderen van de wind.
 4. Met het juiste materiaal voor handen, en een gedrukte adressticker vallen 1 of enkele strips toch wel binnen een paar minuten in te pakken. Het bij elkaar zoeken van strips uit een grotere bestelling kan nog wel eens wat tijd kosten.
 5. Een langzame of geen reactie is simpelweg niet goed te praten in deze tijd.
 6. Het volledige bedrag van de aankoop dient betaald te worden, een winnende bieder kan niet op eigen initiatief een lager bedrag betalen met de bedoeling het kavel op te halen bij de verkoper. Dat kan alleen als de verkoper de mogelijkheid tot afhalen heeft aangevinkt. Wel kan met de verkoper een terugbetaling vannde verzendkosten worden afgesproken, maar dat dient dan buiten catawiki om te gaan. Zolang niet het gehele verschuldigde bedrag is betaald is de koper in gebreke.
 7. Het Spaanse Spook is een goed voorbeeld denk ik.
 8. Als het een bewuste keuze is van iemand, dan moeten we dat respecteren.
 9. Het blijft natuurlijk wel een zaagdraad! Maar denkt er nou nog echt iemand dat er zonder enige kennis en kunde letterlijk al meer dan 200 miljoen euro in dit bedrijf is gestoken? Of is het enkel maar afgunst...
 10. En hoeveel heeft Marten Toonder dan zelf getekend?
 11. Schitterend verhaal dat ik als kind heb gelezen en herlezen. En het staat nog steeds als een huis. Tekentechnisch zijn er inmiddels wel betere tekenaars, maar als verhalenverteller was Willy Vandersteen onovertroffen.
 12. De nieuwe Roodbaard heb ik als softcover gekocht, en ben er al wel aan begonnen, maar niet in 1x uitgelezen. Aardige strip in het genre, maar op geen enkel vlak spectaculair of de hele ophef waard.
 13. En dat extra geleverde stuk papier zorgt ook weer een beetje sneller voor de ondergang van de natuur... Maar hij bespaart weer op de inkt door zo nu en dan dan een letter te vergeten; toegevoede...
×
×
 • Create New...