Ga naar inhoud

Theoak

Members
 • Aantal items

  1.081
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.233 profielweergaven
 1. Als het een bewuste keuze is van iemand, dan moeten we dat respecteren.
 2. Theoak

  Catawiki Zaagdraad

  Het blijft natuurlijk wel een zaagdraad! Maar denkt er nou nog echt iemand dat er zonder enige kennis en kunde letterlijk al meer dan 200 miljoen euro in dit bedrijf is gestoken? Of is het enkel maar afgunst...
 3. Theoak

  Douwe Dabbert

  En hoeveel heeft Marten Toonder dan zelf getekend?
 4. Schitterend verhaal dat ik als kind heb gelezen en herlezen. En het staat nog steeds als een huis. Tekentechnisch zijn er inmiddels wel betere tekenaars, maar als verhalenverteller was Willy Vandersteen onovertroffen.
 5. De nieuwe Roodbaard heb ik als softcover gekocht, en ben er al wel aan begonnen, maar niet in 1x uitgelezen. Aardige strip in het genre, maar op geen enkel vlak spectaculair of de hele ophef waard.
 6. En dat extra geleverde stuk papier zorgt ook weer een beetje sneller voor de ondergang van de natuur... Maar hij bespaart weer op de inkt door zo nu en dan dan een letter te vergeten; toegevoede...
 7. Wouden van Opaal had voor mij ook niet verder hoeven te gaan na de eerste cyclus, en Lanfeust van Troy is er na de eerste 8 albums ook niet beter op geworden.
 8. Verzamel ik nou om te lezen, of lees ik nou om te verzamelen? Al die vragen...
 9. Dat is niet heel waarschijnlijk, want bijna alle albums zijn in zulke oplages gedrukt dat ze nog goed verkrijgbaar zijn, en het laatste echte album uit de reeks is uit 2003.
 10. Theoak

  Catawiki Zaagdraad

  En wat te denken van de Blake en Mortimer-pagina's? Het gaat overal altijd wel een keer fout. Maar geen enkel bedrijf dat op de lange termijn wil blijven voortbestaan zal zich stelselmatig bezig kunnen houden met frauduleuze praktijken. Voor een veilinghuis/verkoopsite zijn kopers/bieders en verkopers/inbrengers net zo belangrijk, zonder de ene krijg je de andere niet.
 11. Theoak

  Catawiki Zaagdraad

  Christine en Paul zijn om 1 of andere reden diep gefrustreerd over de gang van zaken bij Catawiki. Incidenteel zijn er door verkopers bewust en onbewust fouten gemaakt, maar zoals ik al eerder schreef worden dat soort zaken bijna altijd in der minne geschikt. Bij tienduizenden transacties per week kan het niet altijd goed gaan, als er maar een goed systeem is om met zaken die misgaan om te gaan. En daar heb ik het volste vertrouwen in. En de kopers en verkopers ook, gezien het grote percentage terugkerende kopers en verkopers en de groei die catawiki jaar in jaar uit boekt. Over w
 12. Theoak

  Catawiki Zaagdraad

  Beste Christine, ik heb geen pr functie bij catawiki, dus daarom kan ik niet op al alles reageren. Maar u toont ook in dit laatste bericht weer zo duidelijk dat u weinig tot niets van catawiki afweet dat het geen zin heeft om inhoudelijk op elk punt in te gaan. U bent negatief ten opzichte van catawiki, so be it. Koop of verkoop dan vooral niet daar maar elders. Of catawiki de huidige groei en successen voort zal zetten of dat het afneemt weet ik niet. Maar ik verwacht dat het einde nog lang niet in zicht is.
 13. Theoak

  Catawiki Zaagdraad

  Iedereen heeft recht op zijn mening, maar ik wil en ga niet op alles even diep in. Dat heeft naar mijn mening toch geen zin. Als het voor Christine nu nog niet duidelijk is waarin catawiki zich onderscheidt, dan is het misschien handig om eens met enkele van de vele terugkerende duizenden verkopers of kopers in contact te treden. Particuliere verkopers zijn minstens zo belangrijk als professionele verkopers en beiden zijn net zo belangrijk als de bieders. Onrechtvaardige of frauduleuze praktijken op voortdurende schaal zijn mij niet bekend. Er is een team dat zich bezig houdt met verkopers te
×
×
 • Nieuwe aanmaken...