Ga naar inhoud

Led

Members
  • Aantal items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Led

  1. Ik heb je wederom een DM gestuurd. Voeg Fatale graag aan mijn bestelling toe
  2. Hahahaha het is net als een kras op je auto …., de eerste doet het meeste pijn Ik bewaar eigenlijk alle dozen die binnenkomen en anders een rondje langs de supermarkten.
  3. Het beste is om een soort stootkussens te maken van proppen papier. Ik heb op deze manier een paar honderd boeken verstuurd zonder problemen. Idealiter gebruik je stevige dozen ( zeker wanneer de boeken zwaar zijn). Mocht de doos van dun karton gemaakt zijn , moet je een extra wand ( en boven- en onderkant ) van losse stukken karton maken. Het allerbelangrijkste is dat de strips niet kunnen schuiven. Zie ook de foto. succes !
  4. Led

    East of West

    Ik kom ze toevallig net tegen op Vinted. Ook niet goedkoop maar wel goedkoper dan bij CC schat ik zo in https://www.vinted.nl/entertainment/boeken/literatuur-and-fictie/strips-and-stripromans/3216436641-east-of-west-deluxe-set
  5. Led

    Engelstalig van alles

    Aantal verkocht en verwijderd. Hier en daar prijzen verlaagd
  6. Led

    Engelstalig van alles

    Nice! Box office is geweldig, de rest ken ik (nog) niet, die ga ik eens opzoeken
  7. Led

    Engelstalig van alles

    Ah netjes ! Echo is een mooi verhaal. Uit nieuwsgierigheid welke boeken heb je weten te bemachtigen of was het alleen Echo ?
  8. Led

    Engelstalig van alles

    Morning Glories Deluxe Edition Volume 1 t/m 3 ; 59,95 Euro (Boeken zijn in nieuwstaat.) Chew Omnivore Vol. 1 - 6 (HC) ; 150 Euro (Boeken zijn in nieuwstaat. Er moet wat ruimte in de boekenkast komen want er is weer veel te veel bij gekomen Verzending is vanuit Nederland en ik verpak het zeer zorgvuldig. Heb je een vraag dan hoor ik het graag en vraag gerust om meer foto's.
  9. In het kader van nooit geschoten en zo...... Ik heb vier van de vijf delen en mis alleen nog deel drie dus mocht iemand die willen verkopen of weten waar ik dit kan vinden dan hoor ik dat heel graag! Hartelijk dank !
  10. VERKOCHT: Invincible: The Ultimate Collection Vol. 1 t/m 12 (HC)
  11. VERKOCHT: (28x) Hellboy / Abe Sapien / Plaque of Frogs / Hell on Earth etc.
  12. He hartelijk dank voor het meedenken maar dit zijn helaas de trade paperbacks en ik zoek de hardcover versies.
  13. He Willem, Dank je, ja ik had het gezien. Ik heb in het verleden wel eens delen van series gekocht die ik dan nooit meer compleet kreeg dus dat doe ik niet meer Zo zit ik bijvoorbeeld al heel lang met deel 1 en 4 van harrow county opgescheept .
  14. Hallo, ik ben al een tijdje op zoek naar de drie deluxe hardcovers van Sweet Tooth. Als iemand nog een tip heeft, heel graag!
  15. Led

    Invincible

    Ik heb je een bericht gestuurd.
  16. Omdat ik moeite heb met (het laten liggen van) mooie aanbiedingen heb ik laatst deze series niet helemaal compleet gekocht in de hoop de missende delen nog ergens op te duiken. Heeft iemand misschien nog een tip? Zou fantastisch zijn! Dank en hartelijke groet, Leslie
×
×
  • Nieuwe aanmaken...