Jump to content

Werner

Members
 • Posts

  753
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Werner

 1. Die meisjessmurfen mag je eigenlijk niet meerekenen want die dateren van ná De Honderdste Smurf. Evenmin Smurfin, Babysmurf, Opa en Oma Smurf, Wilde Smurf...
 2. Zeg nooit zomaar tandpasta tegen een tube Zugol! Evel Lednewz!
 3. Ik denk bij de tekenstijl aan Urbanus, maar ik vind het album niet.
 4. Heel de reeks Robbedoes is gewoon mismeesterd. Ofwel hadden ze al die Robbedoes Door-albums gewoon in de gewone reeks moeten stoppen, waarbij het dan op de duur normaal zou worden dat er een dozijn tekenaars aan de reeks werken, ofwel hadden ze zich tot één auteurskoppel moeten beperken en daar mee voortdoen. Nu is het op zijn zachtst gezegd een zooitje geworden, precies omdat er maar wat wordt aangemodderd en geen duidelijke keuzes worden gemaakt.
 5. Misschien moeten we daar wel dankbaar voor zijn, anders zou hij misschien nooit zijn beginnen tekenen...
 6. Maar ik heb het wel juist gevonden hè!
 7. Het is sowieso wel een iconische cover van Franquin, die 77!
 8. Vandersteen tekende antisemitische cartoons. Dat heeft Pom nooit gedaan, die deed gewoon studies voor ingenieur, met als gevolg dat later zijn Duits diploma niet erkend werd.
 9. Merho heeft dat ook bevestigd.
 10. Ik vind dat hem dat veel te zwaar is aangerekend. Zoals hij zelf in een interview ooit zei: het was dat of honger lijden. De éne "collaborateur" is ook de andere niet, het is niet dat Pom een kampbewaker was of zo. Pom was overigens zeer uitgesproken anti-militaristisch en had een hekel aan alles waar een kazernelucht aan kleefde.
 11. Werner

  Integrales

  Prachtig nieuws over de Centauren!
 12. Blank en Meier zijn genieën. Punt.
 13. Dát is de laatste tijd wel een beetje veranderd...
 14. Werner

  het einde

  Met Jerom deden ze ongeveer hetzelfde, maar die heette in het Duits Wastl.
 15. Ik hou ook enorm veel van het origineel, maar de versie van Keep Shelly In Athens doet me de rillingen over de rug lopen.
×
×
 • Create New...