Ga naar inhoud

devilcreator

Members
 • Aantal items

  503
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.021 profielweergaven
 1. true, geniaal album
 2. Ik heb vorig jaar kunnen bouwen en heb dus een aparte ruimte voor al mijn strips, ... Ik gebruik de rekken die vroeger in het magazijn van mijn ouders hun winkel stonden. We hebben er enkel nieuwe planken in gelegd. In totaal 10-tallen meters opbergruimte kunnen bekomen.
 3. Deze worden telkens gemaakt door Joeri Delamane. Hij contacteert telkens een andere tekenaar.
 4. Onafgewerkte reeksen vind ik spijtig maar als er geen verkoop is dan is er ook geen reden als uitgeverij om ze te blijven uitgeven. Ze kunnen toch geen geld blijven steken in iets dat verlieslatend is. Het is sowieso moeilijk om een reeks succesvol en winstgevend te maken. Dus ik ben ontzettend blij dat FRNCK nu wordt verdergezet bij daedalus.
 5. Ik heb een kamer vol met ongelezen strips. Maar dit jaar toch al mijn losse comics ingehaald en nu bezig om deze strips te beginnen inhalen. En als een strip gelezen is dan gaat deze naar een andere kamer. Zo is er een duidelijk onderscheid. Ik probeer dagelijks 1-2 strips/comics te lezen.
 6. is er een probleem met houthakkershemden? Deze zijn zeer aangenaam om te dragen.
 7. 2-3 dagen is toch niet traag. Je kan niet verwachten dat iedereen iedere dag continue op het internet zit en zijn berichten checkt. Voor mij is 2-3 dagen nog ok. Een week is voor mij een veel groter probleem.
 8. Ik vind dat er nochtans ook wel enkele moderne namen tussen staan. Hij heeft alvast een mooie collectie van oud en nieuw. Al is de vraag waar nieuw begint het belangrijkste.
 9. Ik heb vorig jaar bij DC headquarters een eerste versie gezien. Het zag er echt knap uit. Maar de meeste beelden die DC produceert zijn wel van hoge kwaliteit en afwerkingn, onafhankelijk of je het nu mooi vindt of niet.
 10. Dutch Comic Con gaat algemeen niet door.
 11. van de TV-reeks. Die is nog niet gegreenlit. Voorlopig hebben ze enkel budget om het seizoen te schrijven en dat doen ze om dit team te kunnen behouden en dezelfde stijl te houden.
 12. ik volg ze nog steeds en vind het wel plezant. Maar hoogstaand kan ik ze al lang niet meer noemen. We blijven ze volgen als een soort van gewoonte, maar eigenlijk is het een heel langlopende soap.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...