Jump to content

devilcreator

Members
 • Posts

  507
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,074 profile views

devilcreator's Achievements

 1. Het ging heel snel. Ik contacteer iedereen zo snel mogelijk.
 2. ik ben al een viertal keer geweest. Aangenaam zoals altijd.
 3. en de bezoekers moeten het in de bosjes doen Ik kijk er alvast naar uit (jullie mogen bepalen wat )
 4. true, geniaal album
 5. Ik heb vorig jaar kunnen bouwen en heb dus een aparte ruimte voor al mijn strips, ... Ik gebruik de rekken die vroeger in het magazijn van mijn ouders hun winkel stonden. We hebben er enkel nieuwe planken in gelegd. In totaal 10-tallen meters opbergruimte kunnen bekomen.
 6. Deze worden telkens gemaakt door Joeri Delamane. Hij contacteert telkens een andere tekenaar.
 7. Onafgewerkte reeksen vind ik spijtig maar als er geen verkoop is dan is er ook geen reden als uitgeverij om ze te blijven uitgeven. Ze kunnen toch geen geld blijven steken in iets dat verlieslatend is. Het is sowieso moeilijk om een reeks succesvol en winstgevend te maken. Dus ik ben ontzettend blij dat FRNCK nu wordt verdergezet bij daedalus.
 8. Ik heb een kamer vol met ongelezen strips. Maar dit jaar toch al mijn losse comics ingehaald en nu bezig om deze strips te beginnen inhalen. En als een strip gelezen is dan gaat deze naar een andere kamer. Zo is er een duidelijk onderscheid. Ik probeer dagelijks 1-2 strips/comics te lezen.
 9. is er een probleem met houthakkershemden? Deze zijn zeer aangenaam om te dragen.
 10. 2-3 dagen is toch niet traag. Je kan niet verwachten dat iedereen iedere dag continue op het internet zit en zijn berichten checkt. Voor mij is 2-3 dagen nog ok. Een week is voor mij een veel groter probleem.
 11. Ik vind dat er nochtans ook wel enkele moderne namen tussen staan. Hij heeft alvast een mooie collectie van oud en nieuw. Al is de vraag waar nieuw begint het belangrijkste.
×
×
 • Create New...