Ga naar inhoud

Boekenmagazijn

Members
 • Aantal items

  614
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.792 profielweergaven
 1. https://www.ad.nl/video/als-ik-het-ad-mag-vullen-met-knudde-kom-ik-pagina-s-tekort~p220578
 2. Volgens mij heb je gelijk. Zat het beeld toch ergens in mijn achterhoofd. En dan zal het wel een clandestiene productie zijn Bedankt.
 3. Is er een Asterix-kenner (met een fotografisch geheugen) die weet of er ooit door een personage croquet werd gespeeld? Ik heb onderstaande speldje, waarvan de afbeelding me heel erg doet denken aan een Galliër van Uderzo. Ik zou graag wat meer zekerheid hebben, want het kan natuurlijk ook een toevallige gelijkenis zijn.
 4. Nee, dat kan inderdaad niet kloppen. Ik weet niet waar ze die percentages vandaan heeft, en misschien is het anders bedoeld, maar van een wiskundige mag je verwachten dat zoiets volkomen ondubbelzinnig geformuleerd is.
 5. https://www.volkskrant.nl/wetenschap/hoe-moeten-we-percentage-inschatten-een-handig-overzichtje-om-kansen-te-vergelijken-met-bepaalde-mijlpalen~b6b1f47c/ Beweer nu nog maar eens dat strips niet relevant zijn in het dagelijks leven.
 6. Wat een merkwaardige opmerking.
 7. Niet erg subtiel. Ik zou het iets letterlijker vertaald hebben: Maar waar is het lichaam van de fietser?
 8. Ik weet niet waar het verhaal over gaat, maar kan zo'n cover nog wel tegenwoordig? Lijkt wel Cosby en Weinstein.
 9. Je bent wat laat, hij overleed al op 2 maart.
 10. https://neerlandistiek.nl/2021/03/yo-rectorman-een-nieuwe-vocatief/ Briljant.
 11. Die zijn geld waard https://www.lastdodo.nl/nl/items/4981799
 12. En waar bestel ik een handgranaat?
 13. Een goed gelijmd boek valt niet uit elkaar, dus dat probleem is relatief zeldzaam. Het echte kwaliteitsverschil merk je vooral in het leesgemak.
 14. Een genaaid gebonden boek kun je in principe op elke pagina geopend plat op tafel leggen. Dat lukt niet met gelijmde boeken, die moet je (vaak zelfs al om ze behoorlijk te kunnen lezen) open"breken", wat bij (dikke) paperbacks leidt tot gebarsten ruggen.
 15. Bedankt, Tanuki, dat is al wat meer info dan ik kon vinden. Ik ga er maar van uit dat het geen stripfiguren zijn en dat de tekenaar (zeker voor ons) niet te achterhalen valt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...