Ga naar inhoud

Boekenmagazijn

Members
 • Aantal items

  558
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Boekenmagazijn

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.111 profielweergaven
 1. Crowdfunding is zeker voor Standaard Uitgeverij nog een nieuw concept. Het aanbieden van een gelimiteerd aantal (met als streefgetal de complete oplage) was gewoon een amateuristische fout. Maar als intekenaar gaan zeiken over die paar exemplaren meer is ook weer kinderachtig. P.S. Inderdaad, een proces krijg je aan je broek, niet aan je been.
 2. Eerder deze maand stond er nog bij Jommeke: Ik vroeg me al af hoe ze dat eventueel zouden oplossen. Die regel is nu verdwenen. Zo dus.
 3. Leuk. Maar voor mijn gevoel draait die zweefmolen de verkeerde kant op. Of is dat regionaal verschillend? P.S. Weet iemand wat het volledige opschrift ("sses frites") van die kraam zou zijn?
 4. De credits voor vernieuwend werk gaan meestal naar de meest succesvolle navolger... Maar bedenk: "Good artists copy; great artists steal." Een citaat dat wordt toegeschreven aan Pablo Picasso, hoewel ook hij hierbij voorgangers parafraseerde.
 5. Nu ben ik toch benieuwd naar het vervolg. Wat is "zweiiiiiiiiiiii" voor onomatopee?
 6. Met mosterd, altijd. Dat groene spul hoort er niet bij.
 7. Ik vroeg me af of ze de vertaling van Arboris hebben overgenomen. Maar als ik de bovenste regel op de achterkant lees vrees ik het ergste. De teksten die eronder staan zijn deels ook tenenkrommend.
 8. https://nl.wikipedia.org/wiki/Kroket#Landeigen_taalgebruik In Nederland wordt met een kroket meestal een vleeskroket bedoeld, doorgaans van rund- of kalfsvlees. In België wordt met een kroket meestal een aardappelkroket bedoeld, die alleen uit aardappelpuree in een jasje van paneermeel bestaat.
 9. Boekenmagazijn

  Integrales

  De Franse integrales zijn in zwart-wit. Ik heb ze niet gezien, maar voor hoeveel mensen is dat interessant?
 10. De "Franse" titels vind ik - in combinatie - toch iets sterker: Comeback - Payback.
 11. Donald Duck is al talloze keren gehypnotiseerd (of hypnotiseur) geweest (zoek op I.N.D.U.C.K.S.). Dirkjan bakt er niet veel van.
 12. Arman en Ilva 8: De bijzonder begaafden (Thé Tjong-Khing & Lo Hartog van Banda)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...