Jump to content

P3TJQ

Members
 • Posts

  122
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.bobdemoor.be

Profile Information

 • Locatie
  Dordrecht, Nederland
 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recent Profile Visitors

641 profile views

P3TJQ's Achievements

 1. De link is er inderdaad. Goed gezien. Beetje zoekwerk en ik heb een vermoeden wie de vorige eigenaar was.
 2. Dit is de pagina die niet in het album hoort.
 3. Ik kon het niet laten schieten voor het geld. Hij album is echt heel goed gebonden, mooie schutbladen, dikker papier, een aan-en afkondiging en 152 pagina's. Iemand heeft er serieus werk van gemaakt.
 4. Frederik Fluweel zoals verschenen in De Humorist in de jaren '20 en '30. Het is een uitgave op 1 exemplaar zeer professioneel gemaakt en gebonden. Waarschijnlijk voor iemand gemaakt. Dit omdat er een kranteartikel in staat uit 1994. Vorige week al binnen gekregen. Ik wilde dit jullie niet onthouden. Zijn er meer Repers die zulke zelf fabrikaten bezitten?
 5. Bij het AD staat het artikel ook achter de betaalmuur dan maar via een andere website. https://historiek.net/vergeten-strip-uit-1944-toont-gruwelen-gaskamers/144241/
 6. Mooie tijden waren dat. Naar de stripdagen in Breda, Delft, Valkenswaard, Later met mijn ov jaarkaart heel Nederland door gereisd naar onbekende stripwinkels. Eigenlijk de laatste 20 jaar geen beurzen meer bezocht. Tijd gaat snel.....
 7. Vanaf halverwege jaren 80 en ik kwam ook wekelijks bij Stripwinkel Sjors. Zie de foto hierboven. Mijn topdagen lagen net na 2000. Tegenwoordig koop ik minder en bijna uitsluitend nog via internet, het is al jaren geleden dat ik bij Sjors ben binnengelopen (sorry). Maar wat ik zoek vind ik daar niet. Ik vond het wel altijd een hele fijne winkel en ik zou het jammer vinden als hij zou verdwijnen.
 8. Ik wil mijn antwoord wijzigen naar antwoord 4 @linthout.
 9. Ik heb online toch aardig wat koopjes gedaan in de loop der jaren. Ik mag niet klagen.
 10. Vroeger fysiek maar tegenwoordig online. Al vond ik de stripbeurzen vroeger wel heel leuk. Maar toen kon ik ook nog gratis reizen met mijn ov-jaarkaart. De laatste jaren alles online gekocht. Mede omdat ik op de beurzen niet kon vinden wat ik verzamel en omdat ik via het internet buiten Nederland kon zoeken.
 11. Ik hoor net op RTL Z dat er 150 miljoen wordt geinvesteerd in cw.
 12. Bij de prestigieuze veilinghuizen gaat ook wel eens iets fout zoals Christy's en Sotheby's. Kunst wordt altijd wel vervalst.
 13. Ik kan me voorstellen dat je dingen aangeeft bij cw die niet kloppen. Helemaal goed! Maar om nu een kruistocht te beginnen, ik zou mijn tijd wel beter kunnen besteden, is ook beter voor je bloeddruk. Zoals ik zei als je denkt dat je belazerd wordt bij cw dan ga je hier toch niet meer naar toe. Als dit een fysieke winkel is dan kom je daar toch ook niet meer. Ze houden dan geen klanten meer over. Rotte appels heb je overal dus ook bij cw. Dat gaan ze ook niet kunnen tegenhouden, anders had bijvoorbeeld mp ook al zijn deuren kunnen sluiten.
 14. Ik heb zelf nooit iets gekocht of verkocht via cw. Dus ik kan niet uit eigen ervaring spreken alleen van wat ik hier lees. Maar voor wat deze discussie betreft begint het nu wel wat te vervelen. @Christine de frustatie spat er van af bij u. U heeft uw punt gemaakt. Als cw u niet aanstaat dan moet je er ook geen gebruik van maken en de site dan ook mijden. Hop gewoon verwijderen uit je favorieten en nooit meer naar kijken. Deze praktijken gebeuren zeker te weten ook op mp, ebay en misschien ook wel op beurzen. Dus al met al niets vreemds. Als er geld te verdienen valt duiken er altijd dubieuze mensen op die andere oplichten. Verder...koop met verstand. Experts kunnen ook niet alles weten, het zijn ook maar mensen.
 15. Marktplaats waarschuwt je??? Waarom verwijderen ze het profiel gewoon niet. Dit is wachten tot er iemand intrapt toch..... Van mijn melding heb ik vanuit MP niets meer vernomen. Ik kan de adverteerder niet meer vinden, dus er zal wel actie op ondernomen zijn.
×
×
 • Create New...