Ga naar inhoud

P3TJQ

Members
 • Aantal items

  115
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.bobdemoor.be

Profile Information

 • Locatie
  Dordrecht, Nederland
 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

587 profielweergaven
 1. Ik wil mijn antwoord wijzigen naar antwoord 4 @linthout.
 2. Ik heb online toch aardig wat koopjes gedaan in de loop der jaren. Ik mag niet klagen.
 3. Vroeger fysiek maar tegenwoordig online. Al vond ik de stripbeurzen vroeger wel heel leuk. Maar toen kon ik ook nog gratis reizen met mijn ov-jaarkaart. De laatste jaren alles online gekocht. Mede omdat ik op de beurzen niet kon vinden wat ik verzamel en omdat ik via het internet buiten Nederland kon zoeken.
 4. P3TJQ

  Catawiki Zaagdraad

  Ik hoor net op RTL Z dat er 150 miljoen wordt geinvesteerd in cw.
 5. P3TJQ

  Catawiki Zaagdraad

  Bij de prestigieuze veilinghuizen gaat ook wel eens iets fout zoals Christy's en Sotheby's. Kunst wordt altijd wel vervalst.
 6. P3TJQ

  Catawiki Zaagdraad

  Ik kan me voorstellen dat je dingen aangeeft bij cw die niet kloppen. Helemaal goed! Maar om nu een kruistocht te beginnen, ik zou mijn tijd wel beter kunnen besteden, is ook beter voor je bloeddruk. Zoals ik zei als je denkt dat je belazerd wordt bij cw dan ga je hier toch niet meer naar toe. Als dit een fysieke winkel is dan kom je daar toch ook niet meer. Ze houden dan geen klanten meer over. Rotte appels heb je overal dus ook bij cw. Dat gaan ze ook niet kunnen tegenhouden, anders had bijvoorbeeld mp ook al zijn deuren kunnen sluiten.
 7. P3TJQ

  Catawiki Zaagdraad

  Ik heb zelf nooit iets gekocht of verkocht via cw. Dus ik kan niet uit eigen ervaring spreken alleen van wat ik hier lees. Maar voor wat deze discussie betreft begint het nu wel wat te vervelen. @Christine de frustatie spat er van af bij u. U heeft uw punt gemaakt. Als cw u niet aanstaat dan moet je er ook geen gebruik van maken en de site dan ook mijden. Hop gewoon verwijderen uit je favorieten en nooit meer naar kijken. Deze praktijken gebeuren zeker te weten ook op mp, ebay en misschien ook wel op beurzen. Dus al met al niets vreemds. Als er geld te verdien
 8. Marktplaats waarschuwt je??? Waarom verwijderen ze het profiel gewoon niet. Dit is wachten tot er iemand intrapt toch..... Van mijn melding heb ik vanuit MP niets meer vernomen. Ik kan de adverteerder niet meer vinden, dus er zal wel actie op ondernomen zijn.
 9. Wat me vooral opviel was dat de startprijs zo laag was en aangezien ik de veiling was tegen gekomen op CW was het voor mij een rode vlag. Als iemand de moeite neemt om het via CW te verkopen ga je het niet via MP doen en al helemaal niet in Nederland waar de vraag naar Bob de Moor vele malen minder is dan in Belgie. Tevens is de naam in de albums een hele bekende naam in ons wereldje. Maar zoals gezegd kan ik het mis hebben, misschien kent iemand de verkoper? Ik heb het voor de zekerheid gemeld bij MP maar ze zijn niet heel snel met een reactie
 10. Hierbij de link van de CW veiling. Deze is inmiddels gesloten (20 juli) en verkocht voor 430 euro. https://www.catawiki.nl/l/39109469-barelli-verschillende-titels-hardcover-eerste-druk-1980 Hieronder afbeeldingen van MP. Staat op MP te koop (vanaf 21 juli) bieden vanaf 100 euro. En er worden dezelfde foto's gebruikt als bij de veiling van CW. Enige wat ik anders kan bedenken is dat de veiling niet door is gegaan en het te koop wordt aangeboden op MP. Maar ik vertrouw het niet helemaal. Daarom ook een vraagteken in de titel.
 11. Ik kwam deze verkoper tegen op MP. De Barelli albums stonden vorige week op Catawiki te koop. En de verkoper is pas 5 dagen actief op MP. Alles bij elkaar verdacht.
 12. Ik mis ook nog wel veel recente dingen. Bdmust ging voor mij even te snel. Dus daar mis ik ook nog wat van. Klein budget en soms moet je kiezen. Denk dat we dat probleem allemaal wel kennen. Maar ik heb hele leuke dingen in de loop der tijd verzameld.
 13. Ja best wel. De schat aan informatie heb ik wel ergens anders gevonden ik bezit helaas niet alles. Daar ben je ook verzamelaar voor. Als je verzameling compleet is wat moet je dan nog... Maar ik moet wel een keer tijd maken om het bij te werken.
 14. Die staat nog bij mij in de kast. Ik ga nog eens puzzelen in excel. Misschien leer ik nog wat bij.
 15. Als de link het nog doet. Het is niet volledig, zeker de laatste 10 jaar niet. Ik moet het allemaal nog eens aanvullen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...