Ga naar inhoud

ErwinChess

Members
  • Aantal items

    100
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

ErwinChess's Achievements

  1. Top! Deze kende ik ook nog niet. Mooie vondst! Thanks!
  2. Die is nieuw! Ik ga er naar op zoek.... Thanks again!
  3. Ja die was bij mij al bekend.... Maar mooi gevonden! Thanks!
  4. Thanks! Ik ga verder op zoek. Alles van Mordillo mbt schaken voeg ik toe aan mijn collectie...ook losse plaatjes (en bijv. de afbeeldingen van de legpuzzels). En dat doe ik met meer bekende/beroemde tekenaars (Jan van Haasteren, Henk Kuijpers, Joost Swarte, Hein de Kort, Martin Lodewijk, Hergé, Peyo etc. etc.)
  5. Is hier nog niet voorbijgekomen, maar wel al bekend bij mij. Deel 1 op pagina 12..... Thanks!!
  6. Geen echte strip, maar ik bewaar dit soort cartoons zeker wel! Mede ook omdat het van een bekende tekenaar is. Thanks! Weet je ook uit welk album o.i.d. dit komt?
  7. Ha ha en ik zie nu pas dit bericht (nadat ik op de vorige had gereageerd....) Lekker bezig zo!
  8. Deze stond al op mijn lijst, maar blijft ook een hele leuke met levend schaak.... Thanks!
  9. Ik blijf (heel graag) op zoek naar nieuwe voorbeelden! Door de kerst- en eindejaarsdrukte inderdaad een dikke maand hier overgeslagen, maar ik blijf erg blij met alle schaakitems die hier door jullie worden aangedragen! Er zitten regelmatig nieuwe vondsten bij (en dat met een lijst van reeds ca 2000 verschillende bekende titels......)
  10. Had dit plaatje van deze cover ook al ergens gevonden. Het album zelf heb ik nog niet, maar ga ik zeker achteraan.... Dank voor deze !!
  11. Viktor & Frenky deel 01. Die heb ik al op de lijst staan...... Met schaken op pagina 2. Overigens idem in deel 02 op pagina 2 bij "even voorstellen"........ Thanks!
  12. Ook weer een nieuwe! Gaat lekker zo! Thanks! Helaas beschik ik (nog) niet over dit album, dus ik heb weer iets te zoeken! Vooralsnog blijft het voor mij dus een verrassing wat er op deze blz. staat... Maar mijn dank is (weer) groot!
  13. Ook weer een mooie toevoeging aan de collectie. Deze kende ik ook nog niet! Helaas ontbreekt in de digitale versie die ik van dit album heb kunnen vinden de binnenkant van de kaft, maar op pagina 40 wordt ook nog vrolijk geschaakt...... Thanks!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...