Ga naar inhoud

Gio

Members
 • Aantal items

  165
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

603 profielweergaven
 1. Maar ik had enorm veel last van een gebrek aan redactie op de vertaling. Woorden onvertaald laten zoals: centre hospitalier (Frans) ipv medisch centrum of ziekenhuis (Nederlands) en piste (Frans) ipv spoor (Nederlands). Jammer, jammer!
 2. De reeks van Sherpa was eerder dan de integrale uitgave van Dargaud. Die heeft meegelift met de Valerian film. De uitgaven van Sherpa lijken hetzelfde, maar zijn in detail verschillend. Er wordt gebruik gemaakt van de ruimte om de oa de vertalingen extra na te lopen en waar nodig aan te passen.
 3. Hoera! Hopelijk betekent dat ook meer tempo in het aantal uitgaven per jaar?
 4. Gio

  Integrales

  Soms wel. Niet bij elk deel zit een kort verhaal.
 5. Gio

  Integrales

  Wat me al vanaf het begin opviel is dat ze dezelfde vertaling en lettering gebruikten. Ik heb een paar keer erg getwijfeld of ik over zou stappen. Zeker aangezien niet alle dossiers/extra's even sterk zijn.
 6. Ik heb geen probleem met de grapjes, maar een agentschap is volgens mij iets wat hier niet op zijn plaats is...
 7. Je hebt gelijk. Het is de letterlijke vertaling. Maar ik vind dit in het Nederlands hier vreemd klinken en volgens mij is het ook geen Vlaams.
 8. Net 2 geweldige albums gelezen, maar met een nare nasmaak: -de luxe Hoop in bange dagen, van Robbedoes. Waarom staat de uitgeversnaam zo uit het lood op de cover. Voor die prijs volkomen onnodig! Het doet net zo goedkoop aan als het gesigneerde kopietje, waar ook de tekst verkeerd uitgelijnd lijkt. -Atom Agency 1. Geweldig verhaal, maar wat een storende vertaling. Waarom wordt parrains vertaald met oompjes (in plaats van bijv. landgenoten)? Waarom Agentschap Atom als vertaling van Atom Agency?? Dat is toch niet hetzelfde???
 9. Ik heb Wergelder 2 al drie weken in huis... (Amazon Duitsland)
 10. Terechte keuze. Ik wou dat er weer eens van haar in het Engels herdrukt werd (zoals Maison Ikkoku).
 11. Gio

  Jommeke

  Jammer dat deze niet in Nederland of via een andere internetwinkel te verkrijgen zijn. Of weet iemand of deze 10 titels ook ergens anders in de promo zijn?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...