Ga naar inhoud

eriktex

Members
 • Aantal items

  2.260
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over eriktex

 • Verjaardag 15 juli

Profile Information

 • Locatie
  Fryslan
 • Interesses
  Tex Willer, Philemon, Thorgal, Agent 327 en al dat andere moois...
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

2.192 profielweergaven
 1. eriktex

  HUM!

  U vroeg om een extraatje... dan komt er een extraatje. Ditmaal zit er bij de eerste uitzet een ex-libris. Maar niet zomaar een standaard-prentje... speciaal voor ons dook Schwartz z'n archieven in en vond onderstaande niet eerder gepubliceerde cover-studie: Vanzelfsprekend kon zo'n pagina nooit voor de Franse reeks gebruikt worden, inspecteur Bayard was destijds een jeugdserie. Nu ja, iedere auteur tekent wel eens een guilty pleasure, nietwaar? Wel tof dat Schwartz het met ons wil delen. Let op: gelimiteerde oplage, dus reserveren bij je stripspeciaalzaak l
 2. Ja, ik zag het ook, Paquet bevestigt dit vreselijke nieuws. Zo jong nog...
 3. Nou, in de vorige eeuw misschien... tegenwoordig is dat wel anders.
 4. Oké, laten we het knuffelen deze keer achterwege
 5. eriktex

  HUM!

  zijn we nog mee bezig, dus nog niet zeker... Schwartz is in zijn archieven aan het wroeten In het album komen achterin trouwens naast de 7 reguliere kortverhalen nog 2 extra verhalen die enkel in het tijdschrift Astrapi stonden.
 6. Gaan we daar een biertje drinken!
 7. Mortimer (die van Blake) is er al eens geweest en ik herinner me een geweldig verhaal van Joris Jasper.
 8. Jaren geleden daar een stapeltje Dirkjans gekocht, waren zeer slecht verpakt. Daarna dus nooit meer boeken via Bol besteld. De reguliere SSZ doet dat veel beter.
 9. Vandaag het 0-nummer ontvangen via de post (in Nederland dus). Ziet er veelbelovend uit! Ik vond het vooral een proefnummer met heel veel pagina's! Ik kan niet in iedereen z'n portemonnee kijken, maar iedere zichzelf respecterende Reper zou hier toch een abonnement op mogen nemen... een half jaar voor amper 40 Euro, thuisbezorgd en al (ik ken genoeg uitgeverijen waar je voor dat bedrag niet eens 1 enkele beurseditie kunt kopen... ). Je steunt een lovenswaardig initiatief én de lokale stripmakers... Nu de postbode gaan opwachten voor het eerste reguliere nummer.
 10. eriktex

  HUM!

  Da's dan voor januari 2022. Dan zitten we in de vijfde golf... Het zijn bewerkelijke albums qua vertalen en letteren. Nou ja, nog 4 te gaan.
 11. eriktex

  HUM!

  Die is nu voor oktober gepland. Album is drukgereed, maar we willen het graag op een stripbeurs uitbrengen, waar de auteur dan kan komen signeren. Haarlem was een optie, maar die beurs is geannuleerd...
 12. eriktex

  HUM!

  Dit is de nieuwe reeks “MacGuffin & Alan Smithee”. Zie hierboven ergens. De Canadese tekenaar kent zijn Europese klassiekers... In juni ligt deel 1 in de winkels.
 13. eriktex

  HUM!

  Da’s toch Michel Vaillant?
 14. eriktex

  Dédi's

  Verrassing op de mat deze zaterdagmorgen, Kitty Beaufort deel 2 gesigneerd door beide auteurs:
×
×
 • Nieuwe aanmaken...