Ga naar inhoud

eriktex

Members
 • Aantal items

  2.190
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over eriktex

 • Verjaardag 15 juli

Profile Information

 • Locatie
  Fryslan
 • Interesses
  Tex Willer, Philemon, Thorgal, Agent 327 en al dat andere moois...
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.973 profielweergaven
 1. eriktex

  HUM!

  Februari... dit jaar lukt helaas niet meer.
 2. eriktex

  HUM!

  Dat is aan de winkelier zelf om te bepalen.
 3. eriktex

  HUM!

  Deze week in alle stripspeciaalzaken van NL en Vlaanderen: En als je iets bij je SSZ koopt krijg je dit album er gratis bij - zolang de voorraad strekt:
 4. Met dank aan een mede-reper... hulde!!! https://www.facebook.com/groups/339189536561270/permalink/994190431061174
 5. Lucio Filippucci maakte werk van z'n commissie:
 6. eriktex

  Stern

  Ik denk dat 500 een prima oplage is. Niet te vergelijken met een serie als Roodbaard of iets van Hermann.
 7. De comeback van Roodbaard na al die jaren??? Ik ga het album donderdag afhalen! Daar mag op een stripforum toch wel over gepraat worden!
 8. eriktex

  HUM!

  Behalve Junk is ook het tweede deel van Inspecteur Bayard naar de drukker gestuurd - zal in oktober in de winkels liggen: Ook dit is weer één lang verhaal. Hardcover a € 17,95 Bij dit nummer komt ook weer een GRATIS bijlage, het betreft een kortverhaal (sinds Buck Danny is dit Algemeen Beschaafd Nederlands kennelijk) dat ooit als aankondigingsverhaal in het Franse magazine Astrapi verscheen. Het is een raadsel/onderzoek plus een aankondiging van "De draken van de duivel" in één. Dit gratis extraatje zit ook nu weer enkel bij de eerste uitzet bij de winkels,
 9. eriktex

  HUM!

  Goeie suggesties hier weer allemaal! Maar Truus en Karin worden het niet .
 10. eriktex

  HUM!

  Nee, ontvoerde geleerden, intellectuelen, industriëlen. Ik weet nog even niet waarom, maar Malmort zal wel voor de wereldheerschappij gaan .
 11. eriktex

  HUM!

  Nu we het toch over vertalen hebben, ik ben zojuist begonnen met de vertaling van een nieuwe Inspecteur Bayard. Nu hebben Schwartz en Fonteneau ook wel iets met namen waar altijd iets achter steekt: Betreft de namen van "slechteriken" Malvira en Orseck Malmor. Beiden hebben het Franse woord voor "slecht" (mal) in hun naam, en die laatste ook nog "dood" (mort). Maak daar maar eens iets leuks van in het Nederlands... Ik ben er nog niet uit. Bij Malvira heb ik voorlopig Gemena staan, maar dat is niet ideaal. Een paar pagina's eerder wor
 12. eriktex

  HUM!

  Nee, gebeurt eigenlijk nooit. Bij Louise Petibouchon had ik wel contact met de scenarist... maar die moest natuurlijk ook de reeksnaam Kitty Beaufort goedkeuren. (grappig detail: een Fransman denkt bij Beaufort alleen aan een soort kaas - niet aan de windkracht)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...