Jump to content

eriktex

Members
 • Posts

  2,301
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About eriktex

 • Birthday July 15

Profile Information

 • Locatie
  Fryslan
 • Interesses
  Tex Willer, Philemon, Thorgal, Agent 327 en al dat andere moois...
 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

2,357 profile views

eriktex's Achievements

 1. Nou vooruit, een eerste aankondiging dan maar: Als De Stripdagen doorgaan komt André Taymans zijn nieuwe reeks "Eden" in Rijswijk signeren. En dus komt er weer zo'n mooie beurseditie aan - de reguliere editie is een softcover, de gelimiteerde beurseditie een hardcover met linnen rug, alternatieve cover en prent (€ 24,95). Vooraf reserveren bij de uitgeverij is aanbevolen.
 2. Die boef van een Lecram zit gewoon fake news te verspreiden hier!
 3. Volgens mij is dat een gevarendriehoek die in iedere auto ligt.
 4. Wat nu? Geen 10 strekkende meter kraam?!
 5. Een blote vrouw - altijd goed:
 6. Een cowboy, een gun en een paard - altijd goed: (Mario Milano)
 7. Volgens mij had deze beurs nog geen eigen draadje? En het is nog maar iets van 60 nachtjes slapen... Laten we hopen dat deze beurs door kan gaan. Moeilijk te zeggen nu, ik schat de kansen 50/50. Maar als-ie doorgaat - welke repers komen er dan? Is er verder al iets aangekondigd door het Stripschap? HUM! zal er graag aanwezig zijn met een karrevracht aan nieuwe uitgaven en beursedities.
 8. De cover van het Jacovitti album:
 9. Een enkele kraam is al vier strekkende meter dus daar kunnen al gemakkelijk drie man/vrouw komen kijken. Lijkt me prima. Het is buiten, dus geef elkaar wat ruimte, komt het allemaal goed.
 10. HUM! heeft een kraam. Komt allen!
 11. eriktex

  HUM!

  Die was verplaatst naar september/oktober. Hij is nog niet naar de drukker.
 12. De zinderende zombiemadam. Nee, het is geen sus en wis...
 13. eriktex

  HUM!

  Andere manieren? Het kan via onze shop op Lastdodo, maar ook gewoon via een mailtje met daarin je wensen. Of op een beurs (ooit, weer). Onze flagstore in de PC Hooftstraat ondergaat een upgrade en is nog maanden gesloten.
 14. In de laatste officiële vertaling heet die dame "Nachtspook Leven-in-de-dood". Kennelijk is dit karakter slechts door Coleridge bedacht en daarna nooit echt doorgebroken. Dan blijft het "leven-in-de-dood" en verwachten we van de lezers maar dat ze hun klassiekers kennen. Erik
 15. Ik zit nu op "Schemerling" maar dat is het nog niet helemaal. In het Frans is het "Vie-dans-la-mort". Vreemd dat er niet een voordehand-liggende term in het Nederlands is. Het is ook nog een gemene tante: Compared to her, Death looks like a nice, sympathetic old fellow. Is er een Reper die de Nederlandse vertaling van "the ryme of the ancient mariner" heeft? Er wordt nogal uit geciteerd in deze strip...
×
×
 • Create New...