Ga naar inhoud

bammar

Members
 • Aantal items

  295
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over bammar

 • Verjaardag 29-09-1960

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  ICT-verantwoordelijke

Recente bezoekers van dit profiel

1.690 profielweergaven
 1. bammar

  Blacksad

  Nieuwe poster 'Blacksad op het balkon' is eindelijk beschikbaar! De Covid-crisis heeft de handtekening van Juanjo Guarnido vertraagd. Maar nu is het gedaan. 199 exemplaren getekend en goedgekeurd door de meester zijn beschikbaar. https://www.brusel.com/boutique/affiche-blacksad-balcon-juanjo-guarnido-exclusive-brusel-limitee-et-signee/
 2. Alle delen zijn nog verkrijgbaar bij de uitgeverij in HC en SC. Dus in elke SSZ te vinden of te bestellen.
 3. BLAST is en must voor iedere stripliefhebber. Waarom het door sommige 'strifliefhebbers' op dit forum nog niet in hun bezit is bij de eerste uitgave???? Dus zeker nu niet twijfelen.
 4. Waarom zou dat een paar jaar duren? Daedalus heeft servitude altijd in het jaar na de franse uitgave vertaald.
 5. Het probleem is niet of de SSZ-en open blijven of niet, of je ver moet rijden...het PROBLEEM is corona en de zorgsector die het niet meer kan volgen..dus laat ons genieten van de strips die toch nog blijven verschijnen en op veel manieren verkrijgbaar zijn.
 6. Nieuwe BM magazine verschijnt woensdag met de titels van standaard(Suske en Wiske, Jommeke, ...) er ook in. Waarom zouden ze stoppen? In het voorwoord wordt uitgelegd dat in de toekomst de titels van standaard ook in het magazine worden opgenomen.
 7. Wokka mokka, Genutstraat 11, Bilzen: Bestellen via mail of webshop en dan leveren in een straal van 15 km of afhalen op afspraak.
 8. Sherpa nieuwsbrief: Even voor de duidelijkheid: we zijn ook al bezig met de afwerking van Jonathan Cartland 5 en 6 van Michel Blanc-Dumont en Laurence Harlé en van Ravian 15 en 16 van Jean-Claude Mézières en Pierre Christin.
 9. De modale Daedalus hardcover kost toch evenveel als de HC's van Silvester, DDB, BDmust, Bonte, Microbe...
 10. SSZ: Silvester heeft een mooi tweeluik in petto. In november komt deel 1 van het tweeluik Cézembre uit.
 11. bammar

  Stern

  Roarrr uitgeverij: We brengen Stern deel 3 en verder uit in een beperkte oplage van 500 exemplaren Normale Editie hardcover en 50 exemplaren Verzamelaars Editie…
 12. Spijtig dat het niet gekocht werd, anders zou wel een uitgeverij het verder gezet hebben
 13. www.stripindex.nl staat toch in vorige bericht
 14. In november verschijnen deel 12 van Carmen en Travis
×
×
 • Nieuwe aanmaken...