Ga naar inhoud

bammar

Members
 • Aantal items

  337
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over bammar

 • Verjaardag 29-09-1960

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  ICT-verantwoordelijke

Recente bezoekers van dit profiel

1.938 profielweergaven
 1. Staat nu op de SSZ aangekondigd voor mei 2021
 2. Het rijk ken ik niet als serie bij Daedalus. Maar van 'de 5 rijken' verschijnt deel 3 in mei. En voor de rest verschijnen er toch een 10-tal vervolgen.
 3. Bij pinceel(de verspreider van L in België) staat UCC Dolores 2 nog niet aangekondigd tem KW15. Enkel aangekondigd van uitgeverij L is 'De splitsing 2' in KW13.
 4. Groot gelijk. Dat is het spijtige van dit forum. Het is precies alsof veel forumleden geen plezier hebben aan strips terwijl het toch een hobby is en dus plezier moet geven.
 5. Enkel nieuwe reeksen die onder het logo van Matsuoka of Blloan zouden verschenen zijn, krijgen het logo van SU. 'Ondanks alles' is een oneshot en zou vroeger onder Blloan verschenen zijn en krijgt dus nu het logo van SU. Nothingham is een nieuwe reeks van Le Lombard en blijft Le Lombard als logo hebben. 'De tijger ontwaakt' is ook een oneshot en zou vroeger onder logo Dupuis verschenen zijn en blijft dat ook.
 6. .--. .-.. . --.. .- -. - . .-. .. -.- -.- . -.
 7. Blijkbaar heb je het moeilijk met het stripwereldje: gisteren de box die volgens jou te klein is(maar volgens mij ok is) en vandaag het lettertype van de indianenreeks; dat volgens mij ook in orde is(zie bijlage)
 8. Aangekondigd voor dit voorjaar: deel 5, 88 pagina's(dus extra dik om in de box te passen)
 9. Ik woon in Zutendaal(langs Genk) en ben geboren in Genk. Waarom dan kritiek op te 'Nederlanstalige' of te 'Vlaamse' vertalingen, als zelfs Genks gedoogd wordt.
 10. Boek is onzijdig. Dus 'Het boek'. Om mee te doen met de kritiek op de vertalingen.
 11. In ieder deel zit een uitgebreid dossier
 12. Was inderdaad aangekondigd als 4-delige subreeks van de werelden van Arran. Maar door het succes gaan ze toch nog verder.
 13. De namen van de uitgeverijen Dupuis, Dargaud, Le Lombard, Glénat, Casterman en andere verdwijnen niet op de covers. Blloan verdwijnt voor nieuwe reeksen als label.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...