Jump to content

SPeeDy

Members
 • Posts

  2,380
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Interesses
  Strips
 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

2,208 profile views

SPeeDy's Achievements

 1. Goh ja, maar da’s een tussendoortje met ook veel pagina’s tekst à la De Huivering. Goal is al bijna binnen.
 2. Dat prentje 3de strook rechts had ook Blake&Mortimer kunnen zijn (maar blond/bruin haar dan te verwisselen). Charel’s stijl fits all
 3. Half eens. Soms is er iets mis met de ogen van de personages, net iets dat erg belangrijk is. Bij Wardane was dat veel beter geworden. Ik was daar toch aangenaam van verrast. Hij kan het wél! Misschien kwam de RR iets te vroeg, maar alleen al die draak was het al waard. Dus ik heb er goede hoop op voor de toekomst. Waldin dan: 6 delen is eigenlijk wat te veel. 3 was goed geweest, 4 max. Zeker als je dit via crowdfunding gedaan wil krijgen. Uiteraard willen we niet weer met een onafgewerkte reeks opgezadeld zitten, iets waar crowdfunding nu net in kan helpen (een uitgever stopt er gewoon mee als het niet het verhoopte resultaat geeft en daar sta je dan als lezer zonder enige mogelijkheid tot inspraak of ingrijpen). 2 kickstarters per jaar moet mogelijk zijn. En afwisselend een deel van 2 verschillende reeksen is wel tof. Hoe hoog die goal moet zijn is een lastige: bij de vorige Waldin was het 10K, nu is het 12K. Geen idee waarom (hogere papierkosten? Opslag voor Shirow? Stijging van hun elektriciteitsfactuur?). Timing van zo’n kickstarter en duurtijd is ook cruciaal. Als bekende tekenaar heb je daar veel minder last van (Jeff Smith zette 20K als goal en haalde meer dan 200K op voor zijn Tuki…). Richard, je Sisterhood heb ik tot hiertoe nog niet opgepikt (al veel getwijfeld) maar ik beloof mee te doen vanaf deel 4!
 4. Nog wat reclame maken voor vorige post: nog 69uur voor ca. 1000€. Het zou zonde zijn dat dit niet gehaald wordt. Voor slechts 35€ heb je al het boek & mooie dédi in potlood +2 ex-libri, boekenwijzer en als je de vorige 3 delen nog niet moest hebben dan krijg je ze alvast digitaal. Als extra toevoeging is het Waldin t-shirt ook heel tof. Doen!
 5. Tuki 1 (Jeff Smith): De pré-historie. Tuki loopt erin rond en komt kids tegen, een sjamaanachtige soort mensaap die wat kan toveren, eet “monkey oranges”, vecht met een reus etc. Heel amusant allemaal. Z/w is tof en het oblongformaat is gedurfd. Laat deel 2 maar komen.
 6. 271 De Kruisvaarder gelezen Ik vond dit best een goed verhaal, het tekenwerk van Bono tilt het wel duidelijk naar een hoger niveau. Prachtige cover en schitterende dubbel pagina (zie hoger wat hij postte in z/w).
 7. Luk Martens, Manu Tenret, Mattias Ysebaert
 8. Dit kan ik bevestigen. 10-tal boeken besteld en voor één van die boeken plots bericht extra invoerkosten te betalen. Het boek was 9€, de kosten 20€… Mailtje naar bdp, antwoord “betalen, factuurtje mailen en we storten terug”. Dag erna was het al in orde.
×
×
 • Create New...