Ga naar inhoud

SPeeDy

Members
 • Aantal items

  2.027
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Interesses
  Strips
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.422 profielweergaven
 1. Beide knap, maar B is me toch teveel LOTR inspired.
 2. Over poison gesproken. Mijn vrouw had onlangs Pieterman jenever met cuberdonsmaak gekocht. En dan weet ik daardoor dat ik vermoedelijk een allergie heb aan kleurstoffen, heb me een ongeluk gekrabt... “boecht” dus.
 3. Ik ben eigenlijk niet voor die ogenschijnlijk simplistische tekeningen zoals B. In A is vermoedelijk veel meer werk gekropen. Toch is B in dit geval intrigerender (ondanks de ongetwijfeld technisch correcte opmerkingen). Amai, als eerste duel al zo moeilijk is dat belooft dan voor de volgende.
 4. Iets van the Manic Street Preachers en iets Vlaams mag er ook wel bij (maar aub geen Clouseau of Will Tura).
 5. SIC stond al in mijn playlist. Future Islands is ook wel mijn ding, speciaal.., toegevoegd aan de playlist. En dan ken je dit ook wel neem ik aan?
 6. SPeeDy

  Toernooi

  Dit wordt het beste tornooi tot hiertoe. Zeer verschillende inzendingen, wordt moeilijk om te kiezen. En ik denk dat mijn stripverlanglijstje serieus aangedikt gaat worden na wat ik hier al heb zien passeren.
 7. Als bierliefhebber (echte bieren, liever geen pilsvocht) heb ik me voorgenomen om regelmatig een “ander” bier te drinken dan de gekende toppers à la Duvel en dat af te sluiten met een Corona (ja, ik weet het, da’s limonade :-)) de dag als ik mijn spuit krijg. Een voorbeeldje is deze “Zatte Rita” met aangepast glas.
 8. SPeeDy

  Jommeke

  Op mijn stapel “te lezen” lag “De keizer van Tuktuk”. Niet gekocht, vermoedelijk gekregen van iemand die wist dat ik stripliefhebber ben. Na 5’ en een pagina of 8 dichtgeklapt. Dit is voer voor 6 tot 10 jarigen... Ik zou dan toch ‘ns terug oudere Jommekes eens moeten lezen en zien of ik daar hetzelfde gevoel heb...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...