Ga naar inhoud

Chorasan

Members
 • Aantal items

  690
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

797 profielweergaven
 1. Niet dat ik die twee laatste ooit nog vertaald zie raken, maar die van Konvooi - Eerste Wapens vind ik toch écht wel een heel mooie cover...
 2. Goed nieuws dit. Samen met de 2 onvertaald gebleven delen van Wind in de Woestijn mijn grootste ontgoocheling op vlak van stopzettingen in het Nederlands. Gelukkig liggen de rechten van de andere delen dan niet bij Silvester.
 3. De 15 tot hiertoe van Hauteville House vertaalde delen zijn ook nog allemaal te bestellen. Die zijn ook al in 2007 in het Nederlands beginnen uitkomen. Ik weet dus niet of het één met het ander heeft te maken.
 4. Het zoveelste onvertaalde deel intussen. Dat Silvester het bij Canoë Bay heeft gehouden begrijp ik echt niet. Dit is zo verdomd mooi...
 5. Chorasan

  Stern

  500 exemplaren HC, da's vrij beperkt, dat wordt vooraf intekenen dus?
 6. Ik wacht al 750 jaar op het afsluitende deel van Garulfo. Om de één of de andere reden wil Arboris dat niet uitgeven. Da's echt van niet willen, daar moet niet flauw over gedaan worden...
 7. Ik geloof er ook niet meer in. Sabels en Galjoenen, Krän, Konvooi, Garulfo, Nävis, Altor, Land van Langvergeten, de lijst is eindeloos. Komt er ooit nog een vervolg, koop ik het zeker. Maar dat ik ooit nog iets anders koop dat Arboris uitgeeft, daar zal veel volk naar komen zien.
 8. Ik zie dat de Franse lijst van webshops enkel Amazon.fr telt. Hier kun je dus ook BDs kopen: bdnet.com bdfugue.com go4book.com (mooie kortingen en geen verzendkosten)
 9. Zou een comic zijn. Comics is mijn ding niet, maar dit ziet er wel iets uit dat ik graag ga zien.
 10. Ik verbaas me erover dat er zovelen weten hoeveel ze er precies hebben in hun collectie. Bij mij staat alles vol: boeken, DVD, bluray en strips door elkaar. Omdat mijn mancave door de jaren heen erg begon te lijken op het archief van Guust Flater, heb ik van mijn vrouw de toelating gekregen een flink uit de kluiten gewassen boekenkast in de woonkamer te zetten. Ze houdt van de kleuren van die ruggen en het heeft wel iets. Wat ik wel weet is dat het me alles samen al een doorsnee huis heeft gekocht, dat hou ik wel bij. Maar hoeveel ik er precies heb... veel alles
 11. Dat bdnet.com en bdfugue.com nog niet bij de Franse sites vermeld staan vind ik toch wel een aanfluiting. Ook DePoort mag bij de Franse sites vermeld worden, want daaf kun je werkelijk alles bestellen in het Frans indien nog te verkrijgen. Ook de fysieke winkel zelf is half gevuld met Franse vrij recente en nieuwe bds.
 12. Mee eens. Ik vind het geweldig. Heb net gehoord dat ze op Vrt.nu al allemaal te bekijken zijn. Ga de rest na Ozark dan eens bingewatchen.
 13. Beginnen aan het derde seizoen van Ozark. Eindelijk!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...