Ga naar inhoud

mojo

Members
 • Aantal items

  2.221
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door mojo

 1. Binnenkort alle 3 de Criminal HC beschikbaar in een uniforme uitgave. Ziet er knap uit.
 2. Deel 3 van Friday is digitaal uit. Prijs: betaal ervoor wat je wil http://panelsyndicate.com/
 3. Dit heb ik ergens gemist, maar goed nieuws wat mij betreft In productie bij Arboris: Konvooi 15 (SC, release gepland voor april) In voorbereiding: Konvooi - De jeugdjaren van Navis 5 (SC en HC, release gepland voor mei
 4. Ik heb trollen v Troy nooit gelezen eigenlijk. Ik zal eens kijken om een album te ontlenen. Supertof die raadsels in Lanfeust. Heel leuk weetje. Ik heb de albums niet hier liggen, maar nu ben ik wel benieuwd of ik ze kan vinden.
 5. Ik heb ze eens geteld. Ik zit momenteel aan 22 dozen, hoewel niet allemaal volledig gevuld. In enkele heb ik nog plaats om strips bij te steken als ik nog eens hersorteer (en op mijn schappen heb ik ook nog plaats om reeksen aan te vullen). Ondertussen probeer ik niet al te veel nieuws meer te kopen, wat meer te herlezen of uit de bib te ontlenen.
 6. Ik heb helaas veel te weinig plaats. Af en toe maak ik wat ruimte op de beperkte schappen die ik heb en verhuizen strips naar een doos. Nu nog een plaats voor die dozen vinden....
 7. Van deze heb ik ook genoten. Prachtig tekenwerk van Epting.
 8. De 2e cyclus van het Land van Langvergeten speelt zich ook grotendeels in India af.
 9. Ik heb enkel Jomme - Paradijseiland gelezen, maar die vond ik wel tof.
 10. In de serie Fables is Mowgli 1 vd personages (maar ook andere dieren uit Jungle Book doen mee).
 11. Dat was de doos met zwart geld dat ze heeft verdient.
 12. mojo

  Strips in promo

  Bij mij was het Carrefour Burcht, blijkbaar net iets andere promo.
 13. mojo

  Strips in promo

  Vandaag geweest. Enkel strips verschenen voor 15 september 2020 doen mee aan de actie.
 14. De leeuw van Juda is een misdaad/avonturen/schatten jacht verhaal met een mystiek Afrikaans randje. Ik kan niet teveel over de inhoud zeggen zonder te spoilen, maar ik vond het intrigerend genoeg om het vervolg te willen lezen. Veel gaat afhangen van hoe ze het stukje mystiek verder uitspelen. Tekeningen van Labiano vond ik knap
 15. Neen, wat niet wil zeggen dat ik af en toe geen boek of strip meeneem naar het WC.
 16. mojo

  Strips in promo

  hangt er vanaf wat je net zoekt, maar ze tonen vaak een combi van engelse, franse en duitse dvd's.
 17. mojo

  Strips in promo

  Je kan ook altijd de .nl versie eens bekijken of het daar niet beschikbaar is.
 18. mojo

  Strips in promo

  Ik heb alleen de reclamefolder gezien en dat stond er niet bij. Vrijdag ga ik wss langs en weet ik meer.
 19. mojo

  Strips in promo

  Er was volgens mij al een draadje van, maar vind het niet terug. van 17/03 tot 31/03 een grote selectie strips 2+1 gratis in Carrefour. enkele titels: Largo Winch, Thorgal, Jommeke, Kiekeboes, Batman: White Knight, de meesterchocolatier, Orakel,... Wss ongeveer alles wat ze in hun aanbod hebben. Daarnaast doet ook Daedalus aan stockopruiming en geeft tot 30/06 33% korting op een selectie strips. De volledige lijst staat in hun recentste folder.
 20. Goh, da's een moeilijke om te kiezen. Meneer Johan is lang geleden en Sarah & Robin is altijd tof. Naar de andere keuzes ben ik ook wel benieuwd. Hmmm, toch maar voor Meneer Johan gegaan.
 21. Ik heb er nog enkele ongelezen liggen en enkele die ik nog moet kopen (zoals Goud vd Zwendelaar en Beestenburcht 2), dus in totaal 10 tal.
 22. Vooral plaats, geld tot op een bepaalde hoogte, mijn vrouw die invloed heeft op plaats en geld. Tijd is keuzes maken tussen lees ik een boek of een strip of zie ik een serie of een film.
 23. Ik heb het meestal niet zo voor Team boeken van de Avengers of JL. Ik zal eerder over enkele individuele karakters lezen. Daarentegen vind ik de Avengers films best wel leuk, maar mijn favoriete Marvel films zijn toch eerder de individuele delen. Enigste uitzondering van een teamboek dat ik graag las/lees, is de X-men, maar dat is van in het begin af aan al een teamboek en geen artificieel bijeenbrengen van superhelden om meer te verkopen.
 24. Het 'echte' verhaal achter die vertaling ken ik niet, maar de Nederlandse titel dekt de lading wel en zit in dezelfde sfeer als de originele Franse titel.
 25. Ik heb zeker als kind nooit iets gezocht achter die vriendschap tussen Robbedoes en Kwabbernoot. Het lijkt me toch vooral een herinterpretatie te zijn vanuit onze huidige tijd op de zeden, gewoonten en publicatie restricties in oudere strips. Je kan die bedenking voor Kuifje, Baard & Kale etc ook maken als je daar nu op terug kijkt. Ik zie de meerwaarde niet om ze voor te stellen als een homo koppel (als gag in zo'n Robbedoes door kan dat best grappig zijn) maar als mensen daar gelukkiger van worden is het me geen discussie waard. Ik kan dat altijd negeren als ik de strips lees
×
×
 • Nieuwe aanmaken...