Ga naar inhoud

CBP2

Members
  • Aantal items

    709
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

1 Volger

Over CBP2

  • Verjaardag 24-01-1973

Profile Information

  • Locatie
    Baarn
  • Interesses
    Striptekenen, Schaken, Katten, Lezen
  • Geslacht
    Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

CBP2's Achievements

  1. Noem het een midlifecrisis of een penopauze (of is dat hetzelfde?) maar het tekenen wil ik weer oppakken en het leek me beter bij de formule te blijven van : Never change a winning team ! oftwel blijf tekenen waar je het meeste plezier aan beleeft en dat zal de latere delen in de spybond zijn. Vandaar dat ik spoedig met deel 48 zal beginnen. vergis je niet , de overige stripvormen gaan ook gewoon door , maar mijn plezier/inspiratie haalde ik het meest uit de latere delen. Ik merk vooral tijd over te houden , nu ik verschillende hobbies aan de kant schoof en leek het me verstandig bij het tekenen te blijven. (als dit een opwelling is , die ik niet waarmaak dan bij deze mijn excuses )
  2. Ik weet het , laatste tekening was van 11 januari , maar de volgende bladzijde is gelukkig alweer in de maak. Heb even een tekenpauze gehad , door vele andere dingen in reallife . Dus spoedig zullen deze tekeningen en de andere topics van me weer worden aangevuld. De oplettende had al gezien dat ik in De spybond, de eerste jaren en in de Fantasyreeks van cbp2 al een bladzijde had geplaatst. Tot gauw! cbp2
  3. Momenteel even een teken-dip , heb niet meer getekend sinds ongeveer 10 januari. Zodra ik het weer oppak , zien jullie wel weer wat verschijnen
  4. Hiermee sluit ik de latere periode van de Spybond af om me volledig te focussen op het voltooien van de gehele serie , welke nog deel 8 tm 28 zullen zijn. Voor de spin-off volg topic : Vlucht naar de top , Spin-Off van de spybond Of voor geheel iets anders , kijk eens naar de fantasystrip (door cbp2)
  5. Terwijl deel 47 , het laatste deel van de Spybond BIJNA is voltooid , introduceer ik jullie vast met : Vlucht naar de Top Deel 1 Strafblad. Hierin Volgen we Moonspy Die in de bajes zit en die uiteraard vrij wil zien te komen. Hoe m dat lukt , lezen jullie in deze topic. Bovendien zullen jullie af en toe bekende gezichten tegenkomen die terug het verhaal worden ingeleidt. De titel : Vlucht naar de top , slaat vooral op het feit dat Moonspy een machtswellustig mannetje blijft en in de komende delen verder komt dan je zou durven denken. Blz 1 van deel 1 Strafblad , zal binnenkort verschijnen !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...