Ga naar inhoud

CBP2

Members
  • Aantal items

    710
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door CBP2

  1. Noem het een midlifecrisis of een penopauze (of is dat hetzelfde?) maar het tekenen wil ik weer oppakken en het leek me beter bij de formule te blijven van : Never change a winning team ! oftwel blijf tekenen waar je het meeste plezier aan beleeft en dat zal de latere delen in de spybond zijn. Vandaar dat ik spoedig met deel 48 zal beginnen. vergis je niet , de overige stripvormen gaan ook gewoon door , maar mijn plezier/inspiratie haalde ik het meest uit de latere delen. Ik merk vooral tijd over te houden , nu ik verschillende hobbies aan de kant schoof en leek het me verstandig bij het tekenen te blijven. (als dit een opwelling is , die ik niet waarmaak dan bij deze mijn excuses )
  2. Ik weet het , laatste tekening was van 11 januari , maar de volgende bladzijde is gelukkig alweer in de maak. Heb even een tekenpauze gehad , door vele andere dingen in reallife . Dus spoedig zullen deze tekeningen en de andere topics van me weer worden aangevuld. De oplettende had al gezien dat ik in De spybond, de eerste jaren en in de Fantasyreeks van cbp2 al een bladzijde had geplaatst. Tot gauw! cbp2
  3. Momenteel even een teken-dip , heb niet meer getekend sinds ongeveer 10 januari. Zodra ik het weer oppak , zien jullie wel weer wat verschijnen
  4. Hiermee sluit ik de latere periode van de Spybond af om me volledig te focussen op het voltooien van de gehele serie , welke nog deel 8 tm 28 zullen zijn. Voor de spin-off volg topic : Vlucht naar de top , Spin-Off van de spybond Of voor geheel iets anders , kijk eens naar de fantasystrip (door cbp2)
  5. Terwijl deel 47 , het laatste deel van de Spybond BIJNA is voltooid , introduceer ik jullie vast met : Vlucht naar de Top Deel 1 Strafblad. Hierin Volgen we Moonspy Die in de bajes zit en die uiteraard vrij wil zien te komen. Hoe m dat lukt , lezen jullie in deze topic. Bovendien zullen jullie af en toe bekende gezichten tegenkomen die terug het verhaal worden ingeleidt. De titel : Vlucht naar de top , slaat vooral op het feit dat Moonspy een machtswellustig mannetje blijft en in de komende delen verder komt dan je zou durven denken. Blz 1 van deel 1 Strafblad , zal binnenkort verschijnen !
  6. Ja Maar wat anders ....schenken aan een weet ik veel waar ?
  7. Ik heb geen erfgenamen als ik dood ben , dus ik denk dat al mijn strips (en dus met name mijn eigen tekenwerk) op de vuilnishoop komt. Ook al vind ik dat niet een prettig idee. Daarom ben ik blij dat ik hier ook wat plaatsen kan geen idee waar ik het kwijt kan en hoe ik dat moet regelen (op een testament na waar ik het geld niet voor heb)
  8. Ik had het in mijn topic op het atelier-tabje gezet , maar het leek me beter hier nog even uitgebreid te vertellen over de plannen van 2024. De strip die ik al tekende sinds dat ik 5 was , is nog steeds een blijvertje in de zin van, even terugtrekken en lekker tekenen . verdwijnen in de creativiteit Echter na 47 delen wordt het tijd om andere wegen te bewandelen en zal deel 47 het slot worden (en helaas ook iets korter dan bedoelt) De spybond ga ik wel vervolgen in de topic De spybond , de eerste jaren, want deel 8 tm 28 staat nog niet op deze site. Verder wil ik het fantasie verhaal waar ik eigenlijk nog geen titel voor heb ook vervolgen want ik heb er niet heel veel tijd ingestoken. tekenen met meer achtergrond bevalt me wel , maar weerhoudt me denk ik om het gauwer op te pakken. De spybond krijgt in 2024 een spin-off waar ik nog over na denk , ik heb nog twee dagen de tijd! vermoedelijk pak ik wat spy`s en volg deze in een leven na de spybond , het is me alleen nog niet duidelijk hoe ik dat ga vormgeven...als ik er niet uitkom zal het wel een geheel ander soort strip worden , maar de succesformule van de spybond is niet makkelijk te herproduceren. Naast dit alles loop ik momenteel met pijn aan mijn kaak en rechteroor en lig grotendeels mijn tijd weg te slapen tot ik bij de kaakchirurg langs kan. Dus veel van tekenen komt er misschien niet...bovendien zit een van mijn katten altijd heerlijk op de stoel van mijn tekentafel te slapen en kan ik het niet over mijn hart verkrijgen hem er van af te zetten ... CBP2
  9. Niet echt een stripboek gekocht maar wel een 75 kleurpotlodenset , gum, puntenslijper, opzetstukjes, doezelaars, grafietpotloden en een aantal hb potloden in 1 pakket. Waarom is me een raadsel , want ik barst van de kleurpotloden en alle overige attributen. maar voor 23 euro 75 kleurpotloden leek me een goeie deal.
  10. Een goed nieuwjaar gewenst aan alle forumbezoekers en leden. Hier even een update : Terwijl ik deel 47 afrond als het laatste deel in de spybond-serie , die misschien wat korter uitvalt dan de bedoeling is, heb ik met het nieuwe jaar de plannen om in de topic : spybond, de eerste jaren...verder te gaan en dat is nog heel wat werk. Ondertussen ben ik aan het brainstormen over een spin off van de spybond , hoe die precies in elkaar gaat zitten weet zelfs ik nog niet. En het fantasyverhaal waar ik momenteel zo traag voor teken krijgt meer aandacht. De laatste maand was ik wat minder online en ik reageer ook heel weinig op andere topics, maar daar gaat verandering in komen. ik probeer weer op groter tempo tekeningen te plaatsen zoals voorheen en deze hobby prioriteit te geven naast het lezen van boeken , wat ook al was vertraagd. Jullie krijgen dus met 2024 een actievere forummember te zien en nu terug naar deel 47 , blz 15 :
×
×
  • Nieuwe aanmaken...